2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Niet voor een maatje meer

Opzich een leuke en mooie outlet met enorm veel keuze. Maar echt niet voor vrouwen met een maatje meer. De winkels gaan tot xl 40-42 als je geluk hebt maar in de meeste winkels ligt alleen xs, s, m en soms l.
Hetzelfde geldt voor schoenen. Sketches bijvoorbeeld heeft geen 41 en 40 was ook nouwelijks te vinden. Als vrouw met maat 46 en schoenmaat 42 voelde ik me een dikke reus, dat heb ik nog niet eerder zo meegemaakt. Voor mijn dunne gezinsleden wel goed geslaagd gelukkig

22 april 2026

Nederlands, spreken we niet

De verkoopster bij Braxx, sprak bijna geen Nederlands en de verkoopster bij Columbia sprak enkel Engels. Niet echt aangenaam, het gaat er echt op achteruit de toiletten waren ronduit vies en het stonk er.
Maasmechelen is veel aangenamer.

28 februari 2025

Nog iemand hier parfum besteld en nooit ontvangen?

Nog iemand hier parfum besteld?

roermond-outlet-deals.nl>collections>parfum

Ik heb hier een bestelling geplaatst en betaald op 30/12/2024, kreeg snel een bevestiging en een melding dat de bestelling onderweg is maar ik heb nog steeds niets ontvangen, er zit ook geen traceerlink bij... dus ik vrees dat ik slachtoffer ben van OPLICHTING

30 december 2024

19/5 Wel betaald, niks geleverd

19 mei 2024 Wel betaald, geld is afgeschreven, maar niks ontvangen. ik kreeg snel een ontvangst bevestiging en daarna een mail met verzend bewijs. Dat verzendbewijs met de link dat je het pakket kon volgen kwam uit China, wat ik raar vond. Ik heb gelijk een mail gestuurd met vragen maar nooit antwoord gekregen en tot op heden ook niks ontvangen. Ik was in de veronderstelling dat ik bij het outlet center in Roermond wat had besteld. De levering zou plaatsvinden op 4 juni. De link en website adres bestaat nu ook niet meer.

5 juni 2024

Bestel hier niets

Bestel hier niets, je krijgt niets geleverd. Je ontvangt een link uit China, maar daarna gebeurt er niets meer. Op dit moment loopt er een onderzoek tegen de beheerder van deze website. Doe aangifte tegen dit bedrijf en blijf meldingen maken. Dit moet onder de aandacht van Kees van der Spek worden gebracht. Oplichters!

23 mei 2024

Opgelicht

Bestel hier nooit, geen onderdeel van Outlet Roermond.
Je product wordt niet verzonden en je krijgt geen contact met iemand. Opgelicht. Roermond Outlet is er mee bekend en druk mee bezig met hun juristen.

Update: de site is offline!

9 juli 2023

Fake webpagina

De echte pagina van outlet in Roermond is outlets.mcarthurglen.com en de telefoonnummer is +31 475 351 777

Deze pagina is onbetrouwbaar.

15 juli 2023

Is dit jouw bedrijf?