Suntem in al treilea an decind colaboram cu Roju.ro si in special cu Iuliana Lungu care se ocupa de vacantele noastre cu mare drag,promptitudine si întotdeauna cu sfaturi bune foarte atenta la nevoile... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Nota 10 pentru rabdare si promptitudine. Am cumparat o vacanta last minute care mi-a dat multe emotii pentru ca nu primeam confirmarea pentru rezervare din cauza unei nefunctionalitati a sistemu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Merg de foarte mult timp in vacante prin intermediul Mădălinei care m a ajutat de fiecare data în luarea unor decizii corecte în alegerea sejurului. Din punctul meu de vedere este o agenție serioasa c... Toon meer
Am ales sa colaboram cu Roju anul acesta intamplator, motivat de oferta f buna ca pret. S-a dovedit a fi o alegere excelenta din toate punctele de vedere: am fost constant informați in cele mai mici d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Experiența noastră de 17 ani în turism, călătorii de afaceri și sejururi ne face alegerea Nr. 1 ! Mai adăugăm și faptul că ne dăm silința să ai cea mai bună experiență când călătorești cu noi. Smile,Travel, Enjoy ROJU.ro !
Contactgegevens
Brailei 140D, 800365, Galati, Roemenië
- +40752.200.003
- rezervare@roju.ro
- roju.ro
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Una din cele mai bune agentii de…
Una din cele mai bune agentii de turism, oameni amabili si dornici sa te ajute, recomand cu drag!!!

Profesionalism
Profesionalism, implicare si dedicare. Sunt foarte amabili si te ajuta cu orice informatie

asa incredere am ca am ajuns la 5 rezervari in 2 ani
totul a mers rapid si usor, iar Oana a rezolvat, cu promptitudine, toate nelamuririle mele

Antwoord van ROJU.ro
Cu ROJU mereu in vacanta!
Vacantele cu ROJU sunt o bucurie! De fiecare data cand avem ganduri de plecare, mai ales in afara tarii, apelam la ei. Au fost si situatii in care am fost nevoiti sa ii sunam din timpul sejurului pentru a ne ajuta cu o prelungire de cazare, sau cu mici "neprevazute", si am gasit aceeasi disponibilitate, seriozitate si promptitudine intalnita de fiecare data la rezervarea intiala. Nu ne-au lasat "balta" niciodata! :) Multumim ffrumos

Antwoord van ROJU.ro
Foarte multumita de serviciile…
Foarte multumita de serviciile agentiei,doamnele sunt foarte dragute si explica totul in amanuntit..Va multumesc

Antwoord van ROJU.ro
We chose roju for their professionalism
We chose roju for their professionalism, and we know we won’t have any bad surprises when we get to our holiday destination.

Antwoord van ROJU.ro
Abia am facut o rezervare pentru un…
Abia am facut o rezervare pentru un circuit in Capadochia. Procedura de rezervare foarte usoara si rapida. Reprezentantul foarte prompt si a raspuns oricand la orice intrebare. Astept vacanta si revin cu detalii.
O experienta unica ce trebuie traita…
O experienta unica ce trebuie traita macar odata in viata! ❤️

Antwoord van ROJU.ro
Am avut un concediu minunat în…
Am avut un concediu minunat în Iordania.
Va multumim pentru recomandări.

Antwoord van ROJU.ro
Colaborez de multi ani cu agentia Roju…
Colaborez de multi ani cu agentia Roju si voi colabora in continuare. Foarte multumit, recomand cu caldura.
Multumesc, ROJU!

Excelent!
Pana acum lucrurile au decurs absolut perfect! Mi s-a raspuns super rapid la toate intrebarile si ingrijorarile. Florin este super profesionist si foarte responsiv! Am
apreciat usurinta cu care am
colaborat!

Super experienta…
Foarte buna experienta cu echipa roju.com,in special cu Madalina.
Client multumit,sigur revenim!

Vacation in Zanzibar
I was in vacation in Zanzibar and the agency took care of booking the plane tickets, acconmodation and transfer from the airport to the hotel. Everything was ok, and the staff is attentive and ready to give you the best information. A real pleasure "to work" with them 🙂

Antwoord van ROJU.ro
Agenti de turism profesionisti si rabdatori
Ținând cont de faptul că si anul trecut mi-am dorit să plec in vacanță tot cu agenția dumneavoastra si m-am tot gândit si m-am răzgândit de câteva ori iar anul acesta fetele mi-au raspuns si mi-au trimis ofertele in timp record...Nu pot avea decât cuvinte de laudă si apreciez profesionalismul si răbdarea de care au dat dovadă. Va multumesc.

Experienta in domeniu
Personal implicat în această activitate dar atenție la toate detaliile din contract.

Antwoord van ROJU.ro
Bilet de avion si transport pisici in Franta
M-au ajutat cu un bilet de avion catre Nisa legat de faptul ca trebuia sa transport 2 pisicute. Am fost multumita si mi-au fost oferite informatii inclusiv Sambata. Pot recomanda cu placere serviciile ROJU.ro

Serviciile Roju
Serviciile Roju , le-am mai folosit anul acesta in primavara . Multumesc dl. Traian , care , nefiind in orele de program , ne-a ajutat .

The BEST!
Promptitudine, profesionalism, cooperare, servicii de calitate, partener de incredere.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.