NIEUWVLIET BAD. Aiaiai. NIET DOEN!!
Luxe Villa 6 pers. (395): Villa? Het lijkt wel een kabouterhuisje. En gehorig. Dit is helemaal niet geschikt voor zes personen. De keukentafel staat zowat tegen de bank van de woonkamer (tje)(5m2, triest als je t villa noemt) aan en je kan er amper je kont draaien. Erg erg klein allemaal. Dat noem ik geen villa. Luxe was hij ook niet. En er is geen sfeer, kale kille vloer en inrichting en een veel te kleine bank voor zes personen. Maar die past daar natuurlijk ook niet omdat het huis eigenlijk niet geschikt is voor zes personen. Even als de eettafel. Die is eigenlijk voor vier personen bedoeld. Je kunt je stoel niet eens verlaten als je met ze zessen aan tafel zit. Schandalig klein is dit huis voor 6 pers. En gehorig. Zo goedkoop mogelijk in elkaar gezet, maar van de buitenkant het er leuk uit laten zien. Aiaiai…..
De horeca; komen vrijdagavond aan. Is het restaurant helemaal volgeboekt en kun je ook geen friet bestellen in de cafetaria en wordt er overspannen en boos gezegd door een jonkie die daar werkt dat je over drie kwartier weer opnieuw terug kan komen om te bestellen!! Want nu was het te druk. Zo slecht.
Ander punt van de horeca. Hebben we zondagavond gereserveerd om 18.30 uur. Bel ik van tevoren of het na 1900 uur kan. Nee dat kon niet want het zou helemaal vol zitten. Komen we daaraan om 18.30, is nog 60% van het restaurant leeg en daarna om 1900 nog 40% van het restaurant leeg. Dus hoezo zat het vol? Die horeca wordt totaal niet gemanaged en de reservering kloppen totaal niet.
Zwembad. KOUD!!! Veel te koud. Wij hadden juist dit park gekozen vanwege de drie glijbanen wat onze kinderen wel zagen zitten. Nou we zijn 20 minuten binnen geweest en iedereen wilde weer gaan omdat het zo verschrikkelijk koud was overal in het water. En veel te druk bij de glijbanen. Voordat we gingen hebben we allemaal 10 minuten onder de douche gestaan die gelukkig wel warm was. Triest zeg om zo kosten te besparen om het water maar 30° te maken.
Dit Park kan de capaciteit helemaal niet aan qua horeca. En misleidende namen voor de huisjes. Ik zal het tegen iedereen zeggen dat ze hier in ieder geval niet naartoe moeten gaan omdat t allemaal zeer misleidend is! Ook zal ik reviews gaan schrijven omdat het gewoon niet klopt wat jullie aan bieden en vooral niet voor dat geld.