Bedrijfsgegevens

1. Nagelstudio
  2. Schoonheidssalon

Geschreven door het bedrijf

ROSA NAILS STUDIO & SPA din neglesalon på Amager, København. Hos Rosa Nails Studio tilbyder vi neglebehandlinger af akryl negle, gele negle, manicure, pedicure, luksus fodmassage & spa behandlinger. Hyldest til skønhed gennem selvpleje. Hos Rosa Nails Studio tror vi på, at skønhed begynder med et øjeblik af selvkærlighed. Vores mission er at tilbyde luksuriøse behandlinger af høj kvalitet, der hjælper dig med at føle dig selvsikker, strålende og virkelig velplejet. Fra fejlfri negle til glødende hud – hver detalje tæller.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kunde service er helt i top,men kommer ikk igen.

Kunde service er helt i top, the, kaffe el vand. De er meget søde. Men havde bestilt en pige der hed Anna og fik en ung fyr. De sidste tilrettelser der var der en dame der tog over. Hun virkede noget mere prof.Må sige jeg er ikke tilfreds , apex er ikke pænt, de peger meget lige ud. Jeg fik nyt sæt akryl med naturlig( har nu i 10 år fået dette fra andet sted) men efter akryl kom der shellak på og så noget top, men de er mælkehvide og ikke den farve jeg normalt får nå vi siger naturlig. Jeg går tilbage til min faste igen.
Nu er det prøvet og de var da også super søde.

7 februari 2026

Imødekommende velkomst

Imødekommende velkomst. Jeg fik tilbudt kaffe, vand og snack der stod lige ved siden af hvor man sad.

Blev mødt at af en dansktalende østerlandsk mand og fik negle af Julie der også er fra østen. Det samme er kvinden som sad et lille stykke henne og arbejdede.

Må ærligt tilstå, at fordi der stod Julie som navn når jeg bestilte tid at det så var en dansk pige.
Jeg var ærligt bekymret for om de to østerlandske kvinder ville kommunikere sammen på deres sprog, hvilket jeg udemærket forstår da man kan savne sit hjemland og at kunne tale eget sprog. Men at sidde som kunde uden at være del af snak er ikke så rart. Men det oplevede jeg overhovedet ikke 😊
Tværtimod var - Julie - utroligt sød og kunne en anelse dansk.
Så jeg var glad for at manden der tog imod kunne flydende dansk.

Jeg har fået meget flotte negle, blot er de for lange men det er min egen skyld.

Fremadrettet vil det være en fordel at kvinderne der laver det flotte arbejde, lærer mere dansk.🍀😊
Vi ses igen.😊

30 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Havde bare brug for pleje af trætte vinterfødder. Fik massage og pleje som de fortjente. Dejlig følelse. Neglene blev super fine og naturlige. Eneste lille minus er Spotify i baggrunden med reklamer. Ikke så afslappende. Så hvis musikken slukkes er det 10 stjerne. :-)

17 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venligt personale og flot resultat

Rent og pænt sted. Meget god service med kaffe og sødt. Ejeren er snaksaglig og meget venlig. Resultatet er neglene var super fint.

5 december 2025
Logo Rosa Nails Studio

Antwoord van Rosa Nails Studio

Kære Maria, tusind tak for din søde og fine anmeldelse ❤️Vi ses snart igen nede i salonen, kærlige hilsner Rosa Nails Studio

Effektiv og imødekommende behandling

Effektiv og imødekommende behandling. Dejligt at føle sig taget godt i mod og hele tiden opmærksomhed på at det er velvære at pleje sig selv. Flot resultat og kan helt sikkert anbefales.

22 november 2025
Logo Rosa Nails Studio

Antwoord van Rosa Nails Studio

Kære Lene, tusind tak for dine fine og flotte anmeldelse. Kærlige hilsner Rosa Nails Studio

Lees meer over geverifieerde reviews.