Ik gebruik de producten van Routinely inmiddels een aantal jaren en ben heel tevreden. Het verschil merkte ik even toen ik een paar weken zonder de serums zat en ze weer terug kon gebruiken. Mijn huid... Toon meer
Het wordt gekker en gekker met alle smeersels, serums en olieën waar een weldenkend mens net over de vijftig uit kan kiezen. Iedereen belooft een magisch elixer en durft er zo langzamerhand angstaanja... Toon meer
Ik had 2 gezichtsserums besteld. Ik had verwacht dat het iets olieachtiger zou zijn, het trekt vrij snel in. De gebruiksaanwijzing die erbij zat was niet in Nederlands. De aankleding vond ik persoonli... Toon meer
Na 1 week een enorm verschil. Jaren Dr Renaud gebruikt, dan paar jaar Caudalie Vinopure, maar nog nooit dit effect gehad. Na 1 week Routinely al heel duidelijk veel kleinere poriën. Ik ben echt heel a... Toon meer
Skincare serum routines just for you.
Keizersgracht 555, 1017 DR, Amsterdam, Nederland
- +31 85 208 2580
- info@routinely.com
- routinely.com
Super fijne serums
Super fijne serums, ziet en voelt echt het verschil. Mooie verpakking en goede service!
In heb het verkeerde serum ontvangen …
In heb het verkeerde serum ontvangen maar op mail en bericht instagram wordt niet gereageerd. Ook de code 2FOR1 werkt niet. Niet echt een goede eerste indruk van dit merk. Ik heb al spijt van mijn bestelling.

Antwoord van Routinely
De producten zijn heel fijn
De producten zijn heel fijn, de service snel. Ik bestel zonder problemen de volgende keer weer!
Fijne online huid advies gekregen
Fijne online huid advies gekregen. Besteld en snel in huis
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen…
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen maar wel betaald. Ik hoop deze alsnog te ontvangen. Op de emails heb ik ook geen reacties gehad.

Antwoord van Routinely
ik plaatste een bestelling op zaterdag…
ik plaatste een bestelling op zaterdag 4/2 en ontving een geautomatiseerde confirmatie.
GEEN LEVERINGS INFORMATIE OF DATUM tot op heden ...

Antwoord van Routinely
alles netjes volgens plan!
Vind de communicatie niet zo vlot
Vind de communicatie niet zo vlot. Heb 1 week geleden een bestelling geplaatst, tot op heden nog niet ontvangen. Heb daarvoor een mail gestuurd maar nog geen antwoord.
kan mijn vraag een antwoord krijgen?
het is lastig om zelfs deze ene ster te geven. na het invullen van de test en het lezen van de adviezen heb ik besloten om een bestelling te plaatsen. de webshop was echter niet beschikbaar voor bestellingen. dus ik hoopte dat de leuke aanbieding 2FOR1 nog zou blijven. en ja hoor dat was zo. Echter bij het afrekenen wordt de korting niet verrekend. nu ben ik 3!! weken bezig om contact met de klantenservice te krijgen. zowel per mail als de whatsapp. Telefoon wordt gewoon nooit opgenomen :(
wat te doen? nooit een bestelling plaatsen? het plezier is totaal weg en ik vraag me af waar al die vijf sterren vandaan komen. van mij krijgen ze die niet.

Prima!
Erg snelle levering, een leuke actie om het product te leren kennen en voorlopig worden de serums die ik kocht erg goed bevonden. Geen reactie van mijn huid of dergelijke.
Via IG vroeg ik nog wat raad en ook hier kwam tamelijk snel een reactie op. Alles prima dus.
Levering verliep snel, contact is voor verbetering vatbaar.
Bestelling verliet vlot.
Mooi aanbod bij de eerste bestelling.
Toen ik echter belde voor informatie kreeg ik een muziekje te horen en geen tekst. Op een gegeven moment heb ik maar opgehangen en de vraag per email gesteld. Na een paar dagen kreeg ik een reactie die best uitgebreid was, maar daardoor ook weer een beetje verwarrend.
Contains microplastic
De serums bevatten micro-plastic. De claim dat dit veilig voor het lichaam en het milieu is zal maar verwachting niet lang meer overeind blijven. Hele fijne serums, had dit alleen niet verwacht.

Fijn bakuchiol serum
Een fijn bakuchiol serum - vooralsnog de enige match die ik bij Routinely kon vinden. Maar wie weet wat ze in de toekomst nog gaan lanceren...
Mooie producten en supersnelle levering…
Mooie producten en supersnelle levering in niet te grote doos!