Een professionele schaafmachine gekocht voor minder dan ik had gedacht Had gedacht dat er een fout op de site stond en hier over gebeld Kon ze telefonisch goed bereiken Ook voor de zekerheid... Toon meer
Product goed verpakt en ontvangen wat besteld is. Bedrijfs sticker liever onder op een object en niet op de voorkant ( zeker niet over het product merk ) Webshop heeft aandacht nodig tot 3 maal... Toon meer
fantastisch bedrijf, wilde meedenken en ik mocht hem na sluitingstijd nog bellen om een bestelling te doen. TOP Top Top, en volgende dag binnen. bedankt voor de nette bestelling van mijn set houtdra... Toon meer
Bestellen en leveren oké. Maandag besteld woensdag binnen. Had deze machine eerst gezien op HBM-machines en kwam er vervolgens achter dat deze zelfde machine ook te koop is bij RUbenco voor exact d... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bij Rubenco bent u aan het juiste adres; goed gereedschap, deskundig advies en persoonlijk service zijn kenmerkend voor onze winkel. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan natuurlijk telefonisch of per e-mail. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Ede.
Hoorn 94, 6713 KR, Ede, Nederland
- 0318-625300
- info@rubenco.nl
- rubenco.nl
Rubenco is goed en betrouwbaar
Een professionele schaafmachine gekocht voor minder dan ik had gedacht
Had gedacht dat er een fout op de site stond en hier over gebeld
Kon ze telefonisch goed bereiken
Ook voor de zekerheid een mail gestuurd
Hierop werd direct op gereageerd
Schaafmachine is ondangs twijfel, precies wat ik wou hebben
Grote complimenten, ik kom hier zeker terug, en beveel rubenco zeker aan
Reageren gewoon niet op een product wat…
Reageren gewoon niet op een product wat defect is aangekomen.
Ik had online een paar…
Ik had online een paar luchtgereedschappen gekocht, vlotte levering, één werkte na een kort gebruik niet meer, ik belde met het bedrijf, zonder verder vragen te stellen, stuurden ze meteen een nieuwe op welke ik de volgende dag in huis had, de defecte hoefde ik niet terug te sturen. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed en de service is super, top bedrijf welke ik bij iedereen kan aanbevelen.
In 2016 een compressor gekocht waarvan…
In 2016 een compressor (HBM 16 liter) gekocht waarvan vorige week het rubbertje van de aftapkraan stuk ging. Kreeg kosteloos nieuwe opgestuurd nadat ik een email had gestuurd.
Kijk dat is nog eens service.
Compressor bevalt overigens erg goed, neemt niet veel ruimte in en is vooral erg stil.
Bedrijf ziet er netjes uit alleen vraag…
Bedrijf ziet er netjes uit alleen vraag ik mij af hun verkopen ook HBM machines en ik lees over HBM niks dan ellende hoe kan dat dan leveren die dan zulk slecht materiaal?
Goed product.
Goed product.
Heb het nu al een hele tijd en bevalt goed.
Altijd vriendelijke service in de…
Altijd vriendelijke service in de winkel! Prima prijs/kwaliteit verhouding van de producten die verkocht worden.
Prima
Prima! Snel geleverd. Ze hebben van tevoren gebeld over levering omdat het een groot pakket was, heel netjes
Super bedrijf denkt ook mee had iets…
Super bedrijf denkt ook mee had iets verkeerd besteld krijg ik een telefoontje dat ze de goede opsturen .ze wisten wat voor lasapparatuur ik had .super dank gr bert
Pakket netjes ontvangen.
Pakket netjes ontvangen jammer genoeg miste er iets. Gelijk gebeld en na verontschuldigingen van hun kant werd het netjes opgestuurd. Het kan gewoon gebeuren maar wordt netjes opgelost. Zeker aan te bevelen naar mijn eigen ervaring.
perfect én snel geleverd volgens de…
perfect én snel geleverd volgens de beschrijving
Goede service en 1 van de weinige die…
Goede service en 1 van de weinige die dit product konden leveren op dit moment
Prima service en snel bezorgd volgende…
Prima service en snel bezorgd volgende dag
Snelle levering van de spullen
Goede en vlugge nette service
Goede en vlugge nette service
Waardeer ik
Uitstekende materialen
Uitstekende materialen, uitstekend keuze menu, andere dag geleverd en een mooi prijsbeleid .