Niet aan te raden vanwege slechte communicatie en vertraging
Helaas hebben wij een teleurstellende ervaring gehad met de dienstverlening van de heer Prop. De belangrijkste oorzaak was de trage en gebrekkige communicatie. Aanvankelijk wilden wij onze belastingaangifte laten verzorgen via BPD, maar vanwege gebrek aan capaciteit werden wij benaderd door de heer Prop, die eerder bij BPD werkzaam was, met het aanbod om dit zelfstandig op te pakken.
Op 20 maart hebben wij alle benodigde gegevens aangeleverd, waarbij wij duidelijk hebben aangegeven dat er sprake was van enige urgentie. Desondanks bleef een reactie uit. Ook op onze herinnering van 4 april ontvingen wij geen antwoord. Pas nadat wij op 14 april per e-mail meldden dat wij de samenwerking wilden beëindigen, kwam er snel een reactie. De heer Prop gaf als verklaring dat hij het druk had met de aankoop van een eigen woning. Ironisch genoeg bevonden wij ons op dat moment zelf ook middenin een verhuizing, waardoor de vertraging extra vervelend was.
Door het gebrek aan tijdige communicatie hebben wij aanzienlijke vertraging opgelopen bij onze belastingaangifte, wat uiteindelijk ook financiële gevolgen had. Tot onze verbazing ontvingen wij desondanks alsnog een factuur voor de reeds bestede uren, terwijl het werk niet volledig en correct was afgerond. Er werd gesteld dat alles gereed stond voor indiening, maar dat bleek achteraf niet het geval.
Voor een financieel adviseur zijn integriteit en heldere communicatie essentieel. We kunnen constateren dat in onze ervaring de communicatie ronduit onvoldoende is. Ook een welgemeend excuus bleef uit. Op basis van onze ervaring kunnen wij deze adviseur dan ook niet aanbevelen.