3,7

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

3,7

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Sammenhæng i behandlingen

Super god oplevelse. Tager hånd om problemet så der er en god sammenhæng i behandlingen. Jeg blev tilbudt en kombination af massage og kiropraktik hvilket gjorde en kæmpe forskel i forløbet.

25 augustus 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Spild af penge og markant forværring af symptomer

Hvis i har for mange penge, skal i endelig booke hos rygcenter Herning. Alle mennesker, vi mødte på vores vej var flinke og imødekommende, men behandlingen var nytteløs. Efter at have smidt 3000 kroner derinde på børnekiropraktor, har vores søn kun oplevet en forværring af sin i forvejen spændte nakke… også selvom vi flere gange sagde, at symptomerne var tiltagende og ikke aftagende, bad de os bare om at booke med et kortere interval. Bestemt ikke pengene værd og en lille, der gik fra at skrige i 1 time, til nu at bruge 4-5 timer på at skrige i smerte dagligt… kan bestemt ikke anbefales

12 augustus 2026

Kan klart anbefale Rygcenter Herning

Kan klart anbefale Rygcenter Herning, går fast ved Bente Wilhelm og vil ikke undvære det.
Da jeg kom første gang havde jeg mange smerter i mine ben ,lænd, hofter og lårben, kunne ikke gå en rask tur eller stå ret længe, skulle altid kigge efter et 'hvile spot' når jeg var nogle steder, men med jævnlig behandling er dette meget bedre i dag. Så stor tak og ros til super søde og dygtige Bente Wilhelm.

12 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

nålestik uden effekt af akupunktør

nålestik uden effekt af akupunktør
Jeg kom med en dårlig skulder, fik 4 behandlinger fordelt på 2 uger af en mand med sydamerikansk accent - ca 5 minutters behandling per gang.
Han stak en nål i mig første gang der hvor det var mest øm - det gjorde han også de næste gange. Ingen effekt overhovedet udover at min skulder blev mere øm - virkningsløs behandling som ingen effekt har. Spild af tid og penge.

13 januari 2026

(Baby)kiropraktor i Ikast

Vi har med stor tilfredshed gået ved (baby)kiropraktor Solvejg Bonde i Ikast med vores søn. Både da han var nyfødt, og da han begyndte at trille og kravle. Hun har løsnet hans spændinger, og han har virkelig nydt at være på briksen ved hende. Hun er så dygtig og sød, og virkelig god til babyer og børn.

4 maart 2024

Varmeste anbefalinger

Ikast-afdelingens Solvejg Bonde får mine varmeste anbefalinger. Hun har behandlet begge mine drenge, og det er helt fantastisk, hvad hun på kort tid har udrettet. Man er i de tryggeste hænder hos hende.

30 oktober 2023

Yderst behageligt

Har gentagende gange modtaget behandling af Nikita Doktor og jeg føler mig i de bedste hænder fra start til slut. Nikita Doktor er et yderst venligt og behageligt menneske, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger.

16 november 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.