Sachasmodehuis Reviews 33

1,4

Ik bestelde een rok die aankwam in een raar kreukelig pakje en me totaal niet stond.Zelfde verhaal als in eerder reviews. Kon teruggestuurd naar China of tegen gereduceerde prijs iets anders bestell... Toon meer

Heb in Augustus2025 twee polo,s besteld . Kreeg twee polo's thuis gestuurd die er in het geheel niet op leken. Ik kon de polo's retouren naar China en na ontvangst daar, mijn geld terug krijgen.... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Ik bestelde een rok die aankwam in een…

Ik bestelde een rok die aankwam in een raar kreukelig pakje en me totaal niet stond.Zelfde verhaal als in eerder reviews. Kon teruggestuurd naar China of tegen gereduceerde prijs iets anders bestellen.
Ik koos voor een blouse en vest. Moest wel eerst betalen waarop ik steeds de melding kreeg dat er een storing was. Regelmatig geprobeerd en nog een keer een compliment gegeven voor de snelle reactie maar na 10 febr niets meer gehoord en ook niet ontvangen.
Voorgoed genezen van Sachas.Èn €57 armer.

25 februari 2026

Zeer slechte ervaringen

Heb in Augustus2025 twee polo,s besteld .
Kreeg twee polo's thuis gestuurd die er in het geheel niet op leken.
Wat scherts mijn verbazing dat ik in januari 2026 mijn pakketje ,waar ik overigens €23,00 verzend kosten voor hebt betaald , terug getuurd kreeg met een mededeling een ongeldig adres. Al met al ben ik inclusief verzendkosten bijna € 100,00 kwijt .
Je krijg uitermate vriendelijke reacties (lijkt chat GPT geformuleerd) terug.
Zal niet meer bij dit mode huis een bestelling doen.

7 januari 2026

Niks bestellen bij deze oplichters

Niks bestellen bij deze oplichters: ik heb zogenaamde orthopedische schoenen gekocht voor 60 euro, die plastic en keihard waren. Terugsturen kon niet vanwege de hoge kosten naar China, ik heb na veel 5 en en zessen een nepleren jas gekocht ( ze scriven dat het leer is maar is goedkoop plastic!) ik moest ook nog bijbetalen hiervoor. Ben er alles bij elkaar maanden mee bezig geweest!!!

5 november 2025

OPLICHTERIJ

OPLICHTERIJ waar ik helaas met beiden benen ben ingestapt. Product is zo plastic als het maar kan en tevens te koop op alia expres
Kon het retourneren maar dat koste mij €56 euro.
de kleding en schoenen zijn nog geen €5 waard bij elkaar of kon voor dat zelfde bedrag iets nieuws uitzoeken maar dan betaalde ik de administratie kosten en de verzendkosten zelf die zijn overigens ook €56
KOOP DUS NIKS HIER.....

11 oktober 2025

Bestel er nooit

Bestel er nooit! Het product komt niet overeen met de de prachtige foto's. Reactie verloopt via mail, ik mocht retourneren of een vervangend product bestellen. Vervangend product besteld en moest nog kleine kosten aan verzendkosten betalen. Vervolgens kan er niet betaald worden vanwege fout in technisch verkeer. ,.....zo houden ze je aan het lijntje!

1 oktober 2025

NOOIT IETS BESTELLEN

NOOIT IETS BESTELLEN! Ik heb een jurk besteld, 17 dagen heb ik moeten wachten op een lapje stof. Totaal niet overeenkomend met de foto’s. Ze doen ook alsof ze een Nederlandse website zijn maar komt waarschijnlijk uit China.

27 oktober 2025

Valse kasjmier

"Deze zorgvuldig vervaardigde trui, gemaakt van de fijnste kasjmiervezels, is een symbool van ongeëvenaarde luxe en comfort, dat je garderobe naar nieuwe hoogten van verfijning tilt."
Kasjmier vervaardigd van 50% Viscose, 28% PBT en 22% Nylon.

25 oktober 2025

trui besteld.

trui besteld.
helaas van zeer slechte kwaliteit.
terugsturen geen optie, moet naar China
veel te duur, kost de helft van wat de trui heeft gekost.
nooit bestellen bij dit bedrijf, pure oplichting!,

25 oktober 2025

Lijkt eenmans bedrijf

Lijkt eenmans bedrijf bestelling eindelijk binnen in plaats van een mooi gebreide trui kreeg ik een nylon pijama jasje wat een oplichters

7 oktober 2025

Helaas is 0 sterren geven geen optie

Helaas is 0 sterren geven geen optie. Pure oplichting. Familielid is helaas hierin getrapt. Rotzooi verkopen en alleen te retourneren naar China waardoor enorm hoge retourkosten moeten worden gemaakt. Nooit iets bij bestellen. Wees gewaarschuwd!

14 oktober 2025

Oplichters

Oplichters. Laarzen hoog model zwart. Ontving echt een hele slechte kwaliteit laarzen. Totaal anders dan de foto’s, echt flutzooi. Doen zich v alsof het een Nederlands bedrijf is terwijl het een Chinees bedrijf is! Retourneren is geen optie omdat je dan ook hele hoge kosten maakt naar China!

10 oktober 2025

Scam

Scam, en ik ben erin getrapt. De leren laarzen blijken na lang wachten aan te komen en van plastic te zijn. Te lelijk, opgevouwen in een zak, niet eens lijkend op het plaatje. Terugsturen kost veel geld, dus heeft geen zin.

11 oktober 2025

Ik stond op het punt te bestellen

Ik stond op het punt te bestellen, tot ik toevallig een kleedje zag dat ik herkende van een andere site die ik volg. Op Sachas kost het 49,95 (ipv 99,95). op de andere site kost het 289 euro. Ik dacht eerst nog : waarschijnlijk goedkopere stof, oké dan, maar toen zag ik dat ze gewoon de foto hadden gekopieerd !!

10 oktober 2025

De grootste scam waar ik ooit ben…

De grootste scam waar ik ooit ben ingetrapt!!! Laarzen ontvangen van AliExpress, super lelijke kwaliteit uiteraard. Na 3 keer over en weer mailen krijg ik een “retour formulier” wat inhoud dat je zelf mag betalen om ze terug te sturen naar China, wat €50 kost dus links om of rechts om ben je je geld kwijt.

9 oktober 2025

WAT EEN SCAM

WAT EEN SCAM!
Via deze website bruine laarzen besteld. De kwaliteit was zeer slecht en de laarzen zijn in het zwart geleverd ipv bruin.
Op mijn aanvraag voor retourneren wordt vooralsnog niet ingegaan. Dit terwijl dit bedrijf een niet tevreden geld terug beleid zegt te hanteren.

8 oktober 2025

Is dit jouw bedrijf?