Fantastiskt bemötande och service.
For decades, we have been fortunate to devote ourselves to our passion. We relish the natural beauty of leather and an uncompromising approach to craftsmanship and materials. At Saddler, we are committed to making quality leather accessories to last a lifetime.
Kabelgatan 14, 43437, Kungsbacka, Zweden
Fantastiskt bemötande och service.
Hurtig og hjælpsom kundeservice. En retur forsendelse var ikke blevet registreret ( fragtfirmaets fejl ) men kundeservice var hurtige og effektive og de fandt forsendelsen og løste problemet hurtigt. Returneringen skyldes at tasken var for lille til formålet den var købt til. Kvaliteten fejlede intet. Helt igennem en god oplevelse med dette firma.
Vilket proffsigt kundbemötande! Min kontakt med kundsupporten har varit över förväntan! Har dessutom alltid varit nöjd med de produkter jag har köpt från Saddler.
Good quality of products, happy with the store.
Älskar flera av Saddlers väskor och bälten. Kul att det finns mycket som matchar så det går att få till en snygg look. Bra kvalitet för pengarna!
Bra grejer och utmärkt service.
Ett rent nöje att shoppa online på Saddler.
Snygga, funktionella och kvalitativa produkter till ett bra pris!
Fina väskor, många bälten att välja på, snabba leveranser och väldigt bra kundtjänst.
Bra bemötande vid reklamation.
Väldigt fina produkter.
Fin nettbutikk, rask respons fra hjelpsom kundeservice ved reklamasjon og kjapp levering.
Här har vi en webshop som gjort allt rätt från första början.
Shopen är överskådlig, smart disponerad och ett väl avvägt sortiment (varken för mycket eller för lite)
Bra filter, sortering och urvalsmöjligheter.
Betalningen smidig och frakten ingår
Frakt, förpackning, order- följe- och retursedlar snyggt instoppade i den föredömliga förpackningen.
Olika kontakt/supportmöjligheter.
Handla igen? Garanterat!