Lees wat reviewers zeggen
Vi havde Kirstine som underviste os til ug. Hun var god til at forklare og kunne det hele på rygraden.. frokosten vi fik var også super, så alt i alt en fed oplevelse og med perfekt sejlvejr.😊😎☀️
Jeg var så heldig at have Daniel til speedbådsbevis, hvilket betyder at man er i fuld ud kompetente hænder. Undervisningen gled afsted lynhurtig, en skøn kombination af teori og praktik. Et godt... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Mensen keken ook naar
Motorbådscertifikat - Rigtig god oplevelse hos Sailors
Gode undervisere til såvel den teoretiske som den praktiske del - Kirstine og Jacob var dygtige og gode til at formidle stoffet 👌
Super godt!
Enormt pædagogiske og sympatiske lærere
Det har været en famtastisk god oplevelse…
Det har været en fantastisk god oplevelse at tage speedbådscertifikat hos sailors. Vi fik alt den nødvendige teori der skulle til for at bestå prøven. Samtidig fik vi det hele med da vi kom ud på vandet. Kan kun give min varmeste anbefalinger til at tage dit certifikat hos sailors.
Super sød er god til at forklare.
Super sød er god til at forklare.
Meget professionelt.
“Kirstine”
Super godt det hele
Vi havde Kirstine til speedbådsbevis og det var super godt det kørte bare som det skulle både teoretisk og praksis vi alle bestod på holdet
og der var super lækker frokost til os under forløbet
Vi havde Kirstine som underviste os til…
10/10 worth it
Sailors er et rigtig godt sted at tage et kursus, deres faglighed er god og de er gode til at lære fra sig. Både teori og på båden! 10/10🚤
Plus vi fik lækker frokost og godt selvskab ☺️
Det var en god og grundig kursus dag…
Det var en god og grundig kursus dag hvor man blev sat ind i alt det nødvendige materiale. Der var god stemning højt humør og gode faciliteter
Super god oplevelse med fin blanding af…
Super god oplevelse med fin blanding af teori og praksis. Dejlig dag på vandet! Kan klart anbefales.
Super god oplevelse ved Kirstine
Super god oplevelse ved Kirstine. Super professionel og meget dygtig instruktør. Hun kan klart anbefales.
Kirstine
Kirstine . Var en fremragende lære og det samme gælder ders søde rare sensor . Og jeg havde slet ikke forventet så gode resultater og så god en læring og der er helt klart meget jeg vil tage med mig og takket være dem kan jeg være med til og skabe tryghed på vandet for andre kæmpe tak for alt og god vind
Kirstine var rigtig god
Forrygende dag med fremragende…
Forrygende dag med fremragende undervisere. Tak for en god dag i solskinsvejret.
Virkelig dygtig underviser (Christine)…
Virkelig dygtig underviser (Christine) fik hele holet med. God frokost og plads til hygge.
Hilsen Martin “Mormor”
Havde en super fin dag
Havde en super fin dag - speedbådscertifikatet er i hus - både træner og censor var super dygtige. Mange tak! 🤩
Super god oplevelse med flot gennemgang…
Super god oplevelse med flot gennemgang af teori og praktik. Bestod uden problemer. Så kan klart anbefale Sailors og deres kompetente personale.