Sainté Copenhagen Reviews 30

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beste oplevelse længe! Kvalitetet var helt i top, kundeservicen var heller ikke noget og klage over. Tøjet i selv er i vanvittig høj kvalitet og kunne holde til 3 måneders slid fra min søn😁☺️

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste online shopping oplevelse i lang tid

Var lidt skeptisk i starten vedrørende varenes kvalitet og ikke mindst legitimitet. Men må blankt indrømme at min oplevelse hos Sainté Cophagen nok ikke kunne have været meget bedre. Kundeservicen var super effektiv og hurtig og ikke mindst mega flinke. Jeg modtog mit tøj et par dage efter min bestilling hvilket jo også er super godt. Men nu til det der overraskede mig mest. Kvaliteten på tøjet er vanvittigt og leverer en tilfredhed som overgår alt forventning. Tøjet fitter super skønt og bliver ikke ødelagt af hverken vaskemaskiner eller tørretumblere efter få gange. Sindssyg kvalitet!

Seriøst en god oplevelse og kan ikke vente til at bestille mere!
5/5

2 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den dårligste kundeservice jeg har…

Den dårligste kundeservice jeg har oplevet. Så vær sikker på du ikke har behov for at bytte eller lignende.

26 december 2025
Logo Sainté Copenhagen

Antwoord van Sainté Copenhagen

Hej Ulrik,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, og det tager vi naturligvis meget seriøst.

For god ordens skyld vil vi gerne præcisere forløbet:
Pakken blev afhentet den 4/12/2025, og vi modtog din henvendelse om refundering den 25/12/2025. Ifølge vores handelsbetingelser – som fremgår tydeligt på hjemmesiden – gælder der 14 dages retur- og fortrydelsesret fra modtagelse af varen. Henvendelsen lå desværre uden for denne periode, og derfor kunne vi ikke tilbyde en refundering.

Det er samtidig værd at bemærke, at det ikke er muligt at gennemføre en ordre på vores hjemmeside uden aktivt at have accepteret og bekræftet vores handelsbetingelser.

Når det er sagt, bestræber vi os altid på at hjælpe vores kunder bedst muligt, også selvom en henvendelse falder uden for fristen. Vi beklager, hvis vores kommunikation ikke har levet op til dine forventninger.

Du er fortsat meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi sammen kan finde en løsning.

Med Venlig hilsen
Samuel fra Sainté Copenhagen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvor skal jeg dog begynde...

Jeg åbnede min pakke til en plettet trøje, og stanken af alibaba og deres kinesiske producent strejfede så småt min sårbare næse. Det har været en rigtig lang uge siden jeg åbnede pakken og den bliver ved med at stinke.

Tydeligvis produceret i Kina, og holder intet af hvad de lover.

9 november 2025
Logo Sainté Copenhagen

Antwoord van Sainté Copenhagen

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi tager al feedback seriøst, men vi må desværre konstatere, at indholdet i denne anmeldelse ikke stemmer overens med vores produkter.

Vi har flere gange forsøgt at kontakte dig via Trustpilot for at indhente nødvendige informationer såsom ordrenummer eller dokumentation (fx billeder), så vi kunne undersøge sagen nærmere. Vi har desværre ikke modtaget noget svar, og vi kan heller ikke finde en ordre i vores system, der matcher de oplysninger eller navnet, der er anvendt i anmeldelsen.

Derudover har vi ikke tidligere modtaget nogen henvendelse vedrørende en plettet vare, lugt eller anden produktfejl. Hvis en kunde mod forventning oplever et problem, beder vi altid om, at man kontakter os hurtigst muligt, så vi kan håndtere sagen korrekt og finde en løsning.

Uden dialog og uden verificerbare oplysninger er det desværre ikke muligt for os at bekræfte eller behandle de påstande, der fremgår her. Vi står fortsat klar til at hjælpe, hvis du ønsker at komme i kontakt og fremsende relevante oplysninger.

Samuel fra Sainté Copenhagen

Bedste oplevelse længe!!

15 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god service og meget hurtig levering

Jeg har købt en bluse til mit ældste barnebarn i gave, da han fylder 17 år næste uge, og blusen kom allerede to dage efter. Det er virkelig god service og meget hurtig levering. Blusen er også rigtig fin i kvaliteten, og farven stemmer helt overens med billederne på hjemmesiden. I kan uden tøven sagtens købe den fine bluse :)
Jeg håber, mit barnebarn bliver glad for min gave :)

12 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt produkt og hurtig levering!

Virkelig hurtig levering, tror kun der gik 2 dage - og så lever produktet op til billederne på hjemmesiden!

Jeg bestilte deres longsleeve i pink, som jeg er super glad for!

15 augustus 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.