Erg goede uitleg, ook met voorbeelden uit de praktijk, waardoor de stof vaak beter te begrijpen was en boeiend bleef. Om de paar besproken onderwerpen gingen we opdrachten maken. Dit vond ik fijn,... Toon meer
Wel is het aan te bevelen als Salarisprofs zou aangeven dat een opleiding (in de toekomst) doorgang zal vinden. Dan heeft de deelnemer hierover geen onzekerheid.
Twee dingen wil ik onder uw aandacht brengen: Allereerst: eigen laptop meenemen. Prima, maar uiteindelijk hebben we deze slechts een half uur gebruikt. Parkeer ruimte. Niet goed aangegeven. Ik ston... Toon meer
Leuke trainingsdag. De onderwerpen zouden iets meer verdiept mogen worden, maar in één dag is daar helaas geen tijd voor.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Wij brengen professionals en opdrachtgevers samen op het gebied van salarisadministratie aan de ene kant en adviesvragen en vacatures aan de andere kant. We doen dit met onze detachering, consultancy en werving en selectie. Ook voor opleidingen binnen salarisadministratie ben je bij Salarisprofs aan het juiste adres.
Hoofdveste 19, 3992 DH, HOUTEN
- 088 - 0909 010
- m.debruin@salarisprofs.nl
- salarisprofs.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Goede training qua inhoud
Goede training qua inhoud, organisatie en planning. Enthousiaste trainster en heel interactief.
Leuke trainingsdag
Leuke trainingsdag.
Zeer inhoudelijk deskundige trainer!
Goede uitleg en veel kennis
Om de paar besproken onderwerpen gingen we opdrachten maken. Dit vond ik fijn, want dan zorgde dat ik geconcentreerd bleef. Dit doorbrak het te lang moeten luisteren.
Ook vond ik het fijn dat de leraar veel persoonlijke kennis had over de les die hij gaf i.p.v. dat de les overneemt uit het boek. Hierdoor wist hij ook alle vragen te beantwoorden.
Aandachtspuntje
Congres belastingplan 2017
Wederom uitstekend georganiseerd en bovendien inhoudelijk van hoge kwaliteit. Han Bakker doet dit super goed. Bedankt.
Stof werd prima uitgelegd (stukje over Imago vond ik niet interressant)
Han heeft het Prima en duidelijk uitgelegd.
Kort en krachtig
Er werden best veel onderwerpen besproken. De hoofdpunten waren naar boven gebracht. Door veel voorbeelden te geven is de materie makkelijker te onthouden en interessant.
Goede docenten en kleine groepen.
T.o.v. andereaanbieders in de markt een heel redelijk prijsniveau
goed en informatief
prima informatie; beetje jammer van de presentatie van de marketeer
Prima bedrijf
Seminar Belastingplan prima, maar het deel over imago had voor mij niet gehoeven...
Verfrissend
Han weet de actualiteit goed te plaatsen. Stof tot nadenken.
belastingplan 2017
Het deel over imago was overbodig in deze training. De training over het belastingplan 2017 was weer uitstekend voorbereid. Een zinvolle middag.
Seminar belastingmaatregelen 2017
Het seminar van 29 november was goed verzorgd. De lezing van Han Bakker was zeer goed voorbereid en prima gepresenteerd. Boeiend tot de laatste minuut
Tijd voor een nieuw gezicht.
Presentator is negatief en bevooroordeeld. Ben 3 jaar achter elkaar geweest en het wordt voorspelbaar. Tijd voor een nieuw gezicht. Niets nieuws gehoord.
imago onderdeel had achterwege gelaten
imago onderdeel had achterwege gelaten kunnen worden, had geen toegevoegde waarde waarvoor ik mij had ingeschreven