Efter lidt tovtrækkeri, fik vi rettet fejlen. Systemet fungerer perfekt i Billy og kan klart anbefales.
Bedrijf heeft geantwoord
Bedste og nemmeste lønsystem jeg nogensinde har arbejdet med. Alle spørgsmål blev besvaret pr. mail og telefon HVER GANG. Man blev taget seriøst uanset hvor lille eller stort et problem man præsent... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Salary er et super brugervenligt system. Men selvom systemet er rigtig godt, kan man som selvstændig godt have brug for hjælp og råd til ferielov, orlov, bonus samt diverse ændringer i virksomhedens m... Toon meer
Jeg har brugt Salary.dk i mange år, inden det blev købt af Billy, og inden det blev købt af Ageras. Igennem det hele har jeg altid oplevet top kundeservice, nem opsætning og forudsigelige arbejdsgang... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Du vil elske at lave løn i Salary. Kom gratis i gang på 2 minutter.
Fiolstræde 17B, 1171, København K, Denemarken
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Salary
Hvis en iPhone var et lønsystem, så ville det være Salary. Det spiller bare, og når der er den mindste udfording er support teamet altid hjælpsomme. Super!

Antwoord van Salary
Der er ALT for lang ventetid på chatsupporten. Det er under alt kritik at der kan gå flere timer før der er en som svarer på chatten og hvis man så stiller et tillægsspørgsmål efter de har svarer, skal man vente igen.
Jeg ventede først over 1 timer og har nu siddet 46 min. og ventet på svar på spørgsmål 2

SUPER nemt system
Jeg var lidt nervøs men alt var bare så nemt at gå til. Jeg synes det var for nemt, så jeg spurgte i chatten om alt var rigtigt. Hurtigt svar at alt var rigtigt.
Kan kun anbefale Salery. Og overførslen til Billy er virkelig nem.
Så 5 stjerner herfra

Antwoord van Salary
Altid god hjælp at hente og meget nemt system at navigere i

Antwoord van Salary
Man blev taget seriøst uanset hvor lille eller stort et problem man præsenterede.
Alle medarbejdere kunne svare på alle spørgsmål, og man skulle ikke stilles om 1000 gange.
Til min næse virksomhed ville jeg 100% bruge salary

Antwoord van Salary
Genialt lønsystem, mega nemt, en af de stykker IT som virkelig gør det nemmere at være iværksætter i DK

Antwoord van Salary
Langsom kundeservice og en kalender med ekstremt mange fejl, som de ikke prioriterer at få gjort brugbar selvom man har henvendt sig flere gange.
Suveræn support for "os ikke-øvede" til en brøkdel af prisen andre steder.
Kan varmt anbefales.

Antwoord van Salary
Quick response and I am satisfied with the service.

Antwoord van Salary
Alt spiller i hverdagen og super god oplevelse med kundeservice da jeg havde brug for hjælp.

Antwoord van Salary
Jeg synes der er god og hurtig support, når der er behov for det :-)

Antwoord van Salary
Bedste kundeservice - altid imødekommende og arbejder mere end normalt.

Antwoord van Salary
Salary er super nemt at bruge, og er der brug for support er den kvalificeret, hurtig og hjælpsom

Antwoord van Salary
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.