Salera

OPLICHTING

Forever kit besteld op 04/12/2020.
Vandaag op 18/01/2021 een pakje uit China ( waarschijnlijk Ali Express) ontvangen met 2 zakjes poeder en een potje goudverf. Absoluut niet zoals op hun filmpje en al helemaal geen 24,95€ waard 😡😡😡

Maar als ik recenties hier lees mag ik al "blij" zijn dat ik überhaupt iets ontvangen heb.

Het zijn gewoon dikke OPLICHTERS

18 januari 2021

7 december een forever kit besteld en…

7 december een forever kit besteld en tot op heden niks ontvangen. In de mail staat dat het afgeleverd is nou niet dus ik waarschuw iedereen om iets te bestellen bij deze vieze oplichters bah. Ik kijk wel uit met online iets bestellen in het vervolg

13 januari 2021

Slecht slecht slecht

Slecht slecht, geld kwijt, geen reactie, schandalig om mensen opte lichten en geld aftroggelen waar ook wij voor moeten werken ...ik kijk wel uit dat ik nog iets online bestel😩

Salera oplichters

Salera.nl zijn oplichters een Forever Kit besteld krijg de melding dat hij afgeleverd is niet dus zoek contact via de site Facebook je krijgt geen antwoord terug dus geld kwijt.

8 januari 2021

Geen enkele ster waard, oplichting

Geen enkele ster waard! Ik ben opgelicht door Salera.nl
Heb op 6 december 2 producten besteld en deze zijn zogezegd op 7 januari bezorgd. Ik heb niks ontvangen.
Pure oplichterij dus!
Hoe kan je zo zijn.
50 euro heb ik aan die rotmensen gegeven!

Salera

Ik had een Forever Kit besteld bij Beliva, maar deze nooit gekregen. Dus, dag 30 euro. Toen heb ik hier een review geschreven waarin ik aangaf dat de advertentie dezelfde was als die van Salera.
Daarop kreeg ik via messenger een bericht van de eigenaar van Salera dat zijn bedrijf niets te maken had met Beliva en dat hij wilde dat ik de review zou verwijderen. Hij bood mij daarnaast aan om (uit goede wil) mij een 100% kortingscode toe te sturen zodat ik de forever kit van Salera zou krijgen. Dat heb ik gedaan. De review aangepast en de forever kit met de kortingscode besteld bij Salera. Maar, u raadt het vast al: tot op heden nog geen forever kit. Voel me nu dubbel bedonderd. Dus, wees gewaarschuwd: stuur deze bedrijven geen bestelling en zeker geen geld, want je bent het kwijt en je krijgt niets.

7 januari 2021

bedrog

bedrog. begin december 2 verschillende bestellingen gedaan, na talloze mails geen enkel antwoord. Nu staat via bestelstatus dat de bestellingen geleverd zijn, niets ontvangen! Ik ga klacht neerleggen bij de politie.

7 januari 2021

Salera.nl

Salera.nl
Mijn pakket besteld 9/12
Men spreekt van 20 dagen...
28/12 een mail gestuurd waarom er op mijn track and trace nr nog altijd niks te vinden is...
Geen reactie
30/12 mail naar kosmiso( hier kom je op terecht als je in FAQ gaat)
Geen reactie
7 op 7 klantendienst... Onzin dus
Zelfs niet de moeite om iets te laten weten of enig antwoord...
Wat een oplichting
Denk dat ik klacht ga neerleggen bij de politie
Zelfs geen ster waard
Update:
Nog altijd geen reactie na ondertussen nog 2 mails...
Echter staat sinds deze ochtend mijn pakketje geleverd... (7u s'ochtends op een maandag)

6 januari 2021

Kijk uit

De advertentie en artikelen lijken op die van voorheen beliva.nl. Ik heb echter geen ervaring met Salera.nl.

Beliva.nl bleek een scam, waarmee mensen zijn opgelicht. Via advertenties (o.a. op facebook) verkochten ze (deels?) hetzelfde assortiment met betaling vooraf, oa via ideal. Vervolgens ging na korte tijd de website uit de lucht, en is het bedrijf niet meer vindbaar. Er is uiteraard niet geleverd.

Het bedrijf Salera.nl is wel te vinden in Nederland (aldus google)

Update, in ieder geval het volgende gevonden: Salera.nl = salego.nl = kosmisa.nl

14 december 2020
Logo Salera

Antwoord van Salera

Beste,
Fijn dat u de tijd heeft genomen uw review aan te passen en duidelijk te maken dat u geen ervaring heeft met Salera.nl maar met Beliva.nl. Na zelf wat research te hebben gedaan ben ik te weten gekomen dat voorheen Beliva.nl nu haar naam heeft veranderd naar https://shopbeliva.nl/, graag hen contacten om uw zaak verder af te handelen. Echter las ik op de Trustpilot van Beliva.nl uw review waarin u de suggestie wekt dat Salera.nl en Beliva.nl in verband staan met elkaar, waar in realiteit helemaal geen sprake van is. Ik vind het super vervelend wat er is gebeurd, maar ik wil graag hier verder met mijn bedrijf niet bij betrokken raken. Om u te laten zien dat ik van goede wil ben wil ik in ruil voor het verwijderen van uw review op de Trustpilot van Beliva waarin u een verband legt tussen Beliva.nl en Salera.nl een mooi aanbod doen. U kunt mij hiervoor mailen op info@salera.nl.