Het waren zeer lekker gerechtjes en vriendelijke, lieve mensen. Heel fijn om mee samen te werken. Ze hadden alles zelf bij in hun foodtruck welke ook voor oog een pareltje was. Het was een zeer leuke... Toon meer
Mijn contacten Kim, Kristof en Luka hebben ontzettend mooi werk geleverd. Zij en hun team stonden steeds klaar voor last-minute aanpassingen. Een echte aanrader voor het organiseren van een groot even... Toon meer
Salino is jouw digitale eventpartner. Wij bieden je een all round service bij het creëren van jouw foodtruck event. Van het boeken van enkele foodtrucks tot het uitwerken van een écht streetfood festival speciaal voor jouw bedrijf. Wij selecteren voor jou de perfecte foodtrucks, bezorgt jou een prijsvoorstel op maat, mét persoonlijke begeleiding & advies. Dat betekent minder stress en meer feest voor jou!
Mensen keken ook naar
Geweldige samenwerking
Ze hadden alles zelf bij in hun foodtruck welke ook voor oog een pareltje was. Het was een zeer leuke avond en we hebben heel veel positieve feedback gekregen over skinny chef
TOP!
Mijn contacten Kim, Kristof en Luka hebben ontzettend mooi werk geleverd. Zij en hun team stonden steeds klaar voor last-minute aanpassingen. Een echte aanrader voor het organiseren van een groot evenement.
De Mensen <3 Salino
Voor een heel last minute event, heb ik kunnen rekenen op de goede zorgen van Salino. Jani zorgde voor een persoonlijke aanpak en was enorm flexibel bv. met al onze vragen. Communicatie verliep vlot en het nam een grote zorg bij mij weg! Voor herhaling vatbaar <3
Grote hulp
Ze waren heel behulpzaam in het kijken welke aanpak het beste werkte voor ons event. We zouden zeker opnieuw met hen samenwerken!
Heel duidelijke
Heel duidelijke, vlotte en correcte communicatie met medewerker Salino. Er kan kort op de bal gespeeld wordt en tot het laatste moment wordt naar oplossingen gezocht. De bestelde mocktails & nacho's foodtruck en smiling barista bikes waren van top kwaliteit.
VWe hadden een vlot contact met het…
VWe hadden een vlot contact met het Salino team in voorbereiding op ons event. We hadden drie foodtrucks met een gevarieerd aanbod. De medewerkers van de foodtrucks waren erg vriendelijk en het eten was lekker.
Prima!
Het event verliep precies zoals wij het gevraagd hadden, zowel de organisatie (timing, hoeveelheden, opruim ...) als de kwaliteit waren prima.
In één woord: fantastisch!
De samenwerking met Salino, en in het bijzonder met Jani, is heel vlot verlopen. Onze vragen werden steeds vlot beantwoordt, de offertes zijn duidelijk dus je weet waar je aan toe bent. Ons event zelf verliep vlot, de bar en foodtrucks hadden aangename en professionele bediening mee. In één woord: fantastisch!
Het was op alle vlakken professioneel
Het was op alle vlakken professioneel. Snelle feedback, duidelijke communicatie, hulp waar nodig, prima opvolging.
Wij zijn zeer tevreden.
Zeer aangename contacten en catering…
Zeer aangename contacten en catering was perfect. Dank Salino
Een geslaagde familiedag !
Het is niet de eerste keer dat we beroep deden op Salino en we weten waarom ! Behulpzaam , meedenkend , pro-actief ; goede service en onze teammembers waren terug meer dan lovend over de foodtrucks !
Well done team Salino !
Family day bij TOMRA
Voor ons bedrijfsevent bij TOMRA hebben we Salino ingeschakeld voor de foodtrucks, en we zijn zeer tevreden met hun dienstverlening. Ze hielden zich nauwkeurig aan alle afspraken en zorgden ervoor dat alles goed werd opgevolgd. De foodtrucks waren op tijd aanwezig en er was meer dan genoeg eten en drinken voor iedereen. De medewerkers waren bovendien erg vriendelijk en behulpzaam.
Dankzij Salino vonden we snel de juiste oplossing voor ons bedrijfsfeest. Ze boden ons een duidelijk overzicht van de opties die perfect aansloten bij onze wensen. Salino regelde alle communicatie, waardoor wij volledig ontzorgd werden. Kortom, alles was perfect geregeld en we zouden Salino zeker aanraden!
Top ervaring! Echte aanrader!
Zij houden zich aan de afspraken, volgen alles goed op. Leveren steeds op tijd.
Meer dan voldoende voedsel en drank
vriendelijke bediening
top samenwerking
Goede communicatie en opvolging.
Goede communicatie en opvolging.
Het enige minpuntje is dat de prijs vrij hoog ligt.
Zeer aangename samenwerking
Denken mee met je over het concept.
Houden rekening met het budget.
Super communicatie.
De beste service ooit en echt super lekkere burgers!
We hadden het genoegen om een hele week lang een foodtruck te huren van Salino, en de ervaring was absoluut fantastisch! Vanaf het begin was de service top. Ze reageerden heel snel op al onze vragen en waren uiterst flexibel om aan onze wensen te voldoen.
De jongens die de burgers kwamen maken waren ontzettend vriendelijk en professioneel. Ze wisten exact wat ze deden en dat was duidelijk te proeven in het eten. De burgers waren super lekker en vielen bij iedereen in de smaak. Shout out naar Stef en Jerry en de andere jongens die kwamen helpen!!!!
Ik kan Salino van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, vriendelijke en professionele foodtruckservice. Bedankt, Salino, voor de geweldige service en het overheerlijke eten!
Fijne en correcte samenwerking
Fijne en snelle opvolging. Leuke samenwerking.
Ze werken samen met goede en kwaliteitsvolle leveranciers. Alles werd tijdig opgeleverd, helemaal zoals afgesproken. Ik zal niet twijfelen om in de toekomst opnieuw beroep te doen op hun expertise.
Ik heb onlangs een last-minute aanvraag…
Ik heb onlangs een last-minute aanvraag gedaan voor een evenement met 150 gasten en besloot om Salino te raadplegen. Binnen slechts 2 dagen ontving ik een voorstel dat perfect aansloot bij mijn ideeën en verwachtingen. Dankzij Salino verliep mijn evenement moeiteloos en zonder enige problemen. De foodtrucks die ze voor ons hadden geregeld pasten perfect bij de waarden en normen van ons evenement. Zeker voor herhaling vatbaar! Uitstekende service!
Foodtrucks personeelsparty
3 verschillende foodtrucks met overheerlijke gerechten tijdens ons personeelsfeest. Vriendelijke bediening en met sfeerverlichting. Super gezellig!
De foodtrucks buiten en de sneeuw waren de setting voor een sfeervol event.
Het was een heel leuke ervaring. Alle foodtrucks waren meer dan op tijd op de locatie, gezien de hevige sneeuwval de avond van het event. Iedereen was in de ban van de lekkere geurtjes die uit de verschillende foodtrucks kwamen. De sneeuw, de verlichte foodtrucks en de mensen buiten, was de setting voor een feëriek tafereel (Kerst-/Nieuwjaarsgevoel). En het eten was van een hoge kwaliteit en werd super gesmaakt door onze collega's. Als we nog een event organiseren in de toekomst, nemen we zeker contact op met Salino.