Do not order! I repeat do not! First of all, when you purchased your product, they send you confirmation through (camilaveasyservice.com email) that the payment went through. Later on, when you try... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har ingen forståelse for hvorfor denne webside ikke er lukket ned for længst, blev snydt for snart 2 måneder siden, og websiden er stadig aktiv den dag i dag 😌 HVORFOR ????? Var heldig jeg havde b... Toon meer
FUP OG SVINDEL!!! Fake hjemmeside! Dette er ikke en officiel Salomon hjemmeside. Så snart ordren er gennemført får du en ordrebekræftigelse og med det samme hæves ikke mindre end to beløb og mer... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
FAKE SHOP
FAKE SHOP. Virksomheden hæver pengene på kortet og du ser aldrig varen. Min bank oplyser at pengene er overført til "TWIXTOPS" i HONG KONG og arbejder med radio/tv
Fup og fidus. Har her 4 uger efter bestillingen ikke…
Har her 4 uger efter bestillingen ikke modtaget nogen sko. Jeg er blevet snydt. Surt. Pas på derude
Det er et fake Salomon firma som jeg…
Det er et fake Salomon firma som jeg meldte til Salomon selv der ville tage sig af det.
Bestilte sko
Bestilte sko, der aldrig kom. Tabte pengene. Fup virksomhed.
Har bestilt for 14 dage siden og der…
Har bestilt for 14 dage siden og der ikke kommer nået endnu. Har skrevet flere mails og ingen svar. Så jeg tror desværre også pengene er tabt😡
Bestilt ikke ved dem!!!
Advarsel!😡
Advarsel!😡
Bestilte sko juni til 621 kr. Rykket flere gange!
I september var det så en pakke på vej, blev tilbageholdt af PostNord som skrev jeg skulle betale 136 kr. i gebyr for at få mine sko udleveret.
Så kom pakken. Den inderholder ikke sko men i stedet et solbriller som er 0 kr. i værdi for mig. Så 757 kr. er væk 🤬
Salomon ( service9) skriver jeg kan sende solbriller tilbage, på min regning!
Så ADVARSEL handlen ikke med Salomon Danmark som de kalder sig, tror det er 100% svindel
En svindel virksomhed fra Hong Kong
Almost bought from this website
Almost bought from this website, hopefully I realized in the last minute that it must be a fake. No contact info, they gave all sizes to possible colors and no matter how much you buy you always get a lucky offer to the point that I had a cart worth of 7k dkk and I still only had to pay 700 dkk.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.