Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været hos Sandthai mange gange og er faste kunder. Altid ens frisklavet thai retter. Bestiller altid forret og hovedret, og det er virkelig lækkert. De forstår også hvis det skal være ek... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig mere mad herfra. Bestilte bla. deres grøn karry med kylling (20a) og hold da magle for en smagløst oplevelse. Næsten ingen karry smag, kyllingen var som gummi som flød rundt i ren kokosvand. En... Toon meer

2,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

Ringe kvalitet

Ringe kvalitet, retter består mest af vand. Vi fik nummer 16 Tom Yang suppe, en vandet omgang uden smag og fyld i. Hovedret nummer 20 Rød karry kylling var lige så vandet uden smag og fyld og mindede faktisk meget om suppen. Begge retter tynde og vandede uden fyld og smag, ikke værd at købe, vi kommer ikke her igen.

11 december 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hvis man bestiller online og gør det…

Hvis man bestiller online og gør det nemmere skal man betale et gebyr/ret. Det er meget dyrt at bestille online i forhold til at ringe eller selv bestille ved skranken.. mega skuffet og skilte gebyr der er er nævnt nogle steder… sidste gang jeg bestiller online, sikker noget snyd

3 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så stærkt at det var uspiseligt

Vi kan godt li stærk mad, men...
Derfor bestilte vi en suppe nr 17, mellem stærk, og en nr. 28 lidt stærk.
Uspiseligt, så stærkt er det!
Noget må være gået galt, vi har spist der flere gang, hvor alt har været ok, men ikke idag.

18 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

vildt god mad og super god service

vildt god mad og super god service
jeg var på sandthai her forleden og blev taget i mod af en vildt sød pige da jeg kom ind og jeg bestilte en nr.14 og en nr. 30 de var begge vildt gode stor anbefaling her fra

24 februari 2025

Næsten 20% dyrere at bestille online

Bestilt mad online hos Santhai 117 kr. inkl pose og et service gebyr. Da jeg kommer ned for at hente maden, kan jeg se på deres menukort (hænger på væggen), at samme ret koster 99 kr.
Jeg spørger hvorfor jeg lige har betalt 117 kr. for samme ret, ved at lægge bestilling online. Det kan de ikke svare på med andet end, "det gør det bare og jeg kan jo bare ringe der ned næste gang".

Come on santhai, næsten 20% mere for at bruge jeres online bestillings service. I kan sgu da ikke snyde jeres på den måde!!!

1 februari 2025

Ringe kvalitet thai mad.

Ringe kvalitet thai mad.
Tynd kønsløs suppe og ligeså rød thai kylling hovedret. Ikke værd at spise, vi kommer ikke igen. Pigen der ekspederede rullede forårsruller uden handsker da jeg kom ind, ekspederede mig og rullede derefter videre på forårsruller. Hygiejnereglerne tager de heller ikke så alvorligt. Glad for at vi ikke havde valgt dem.

24 januari 2024

SANDTHAI SOLRØD C, PAS PÅ KVALITETEN

Onsdag 27. sept. 2023 købte vi take away fra Sandthai, selv spiste jeg oksekød i østerssauce og fik et par timer senere synsforstyrrelser, blev svimmel og kastede derefter uhæmmet op i lang tid. Torsdag aften kommer jeg på benene og besøger Sandthai's indehavere, der affejer min klage med at de ikke har fået andre klager, selv om jeg vidste jeg ikke havde spist eller drukket andet, der kunne forårsage så kraftig en forgiftning. PAS PÅ MED MAD FRA SANDTHAI.

27 september 2023

Snød os og kedelig mad

Vi kan IKKE anbefale at købe mad fra SANDTHAI i Solrød centret! I torsdags bestilte vi 12 kuverter a Menu Lux til 199kr pp. Men kl 11 samme dag vi skulle have maden (i går lørdag), ringede de og sagde, at menuen “hovsa” var UDEN dessert, selvom vi havde bestilt det inkl dessert som det jo står på deres hjemmeside! Og vi skulle stadig betale det samme! Det kan man sq da ikke gøre! Vi ville self ikke betale det samme UDEN dessert, når nu vi i sidste øjeblik selv skulle købe/lave dessert! Så tilbød de rejechips med - nej tak - så tilbød de ekstra forret med - nej tak - vi ville self have menuen billigere. Så tilbød de 5% rabat - alt for lidt! Så 10% rabat - nej tak - til sidst gik vi med til at få maden til 170kr pp uden desserten. Jeg påpegede flere gange, at deres Lux Menu inkl dessert jo stadig står på deres hjemmeside, så hvorfor var den pludselig uden dessert?! Og den står der stadig i dag! Dvs. vi føler, at de dybest set har snydt os :-(

Maden var desværre ikke særlig god; brændte indbagte rejer og underkogte forårsruller og to kønsløse hovedretter! Derudover ville de ikke give os de 12 stempler på deres kundefordelskort, fordi “vi jo havde fået rabat”! Godt nok for dårligt! De ville seriøst have os til at betale for noget dessert, som vi ikke fik! Køb ikke der fra!

19 augustus 2023

Dobbelttjek ALT

Maden er for så vidt rimelig, selvom det er i den dyre ende. Men for pokker du skal tjekke om du får hele din bestilling. Alt for mange gange har vi oplevet at komme hjem med kun 2/3 dele af bestillingen.

16 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Peanuts ikke angivet i opskriften

Vi bestilte en panang karry, og der var desværre peanuts i, selvom det ikke var angivet i opskriften. Min mor er allergisk og fik det rigtig dårligt. Mega ærgerlig oplevelse.

12 september 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har desværre til aften forsøgt og…

Har desværre til aften forsøgt og bestille, men som tidligere oplevet er der aldrig nok af forskellige produkter især brød eller protien. De kører et klippekortsordning hvor hver 10 bestilling er gratis, men de vil selv bestemme hvilke produkt eller menu selvom det ikke fremgår af deres ordning, som er gratis ved en større bestilling. Dette er ikke okay og der opleves generelt en ikke god service.

21 augustus 2022

Ingen anbefaling herfra

Øv, virkelig dårlig oplevelse. Bestilte Tom Ka suppe - ingen aubergine, suppen var rødlig(?!) og smagte vandig og salt. Derudover kyllingespyd med en meget mærkelig smagende peanutbuttersauce. Derudover et par wantan og indbagte rejer, som også skuffede.

28 mei 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.