Bij ons eerste bezoek aan de winkel zijn we netjes geholpen met het uitzoeken van de badkamer en het maken van de 3D tekening. Helaas is het vanaf levering helemaal misgegaan... Verschillende dingen... Toon meer
Super fijn gevoel al bij binnenkomst. We kregen een heerlijke bak koffie met warme appeltaart. Kids werden vermaakt met computerspelletjes en zaten heerlijk te praten met elkaar . Hele relaxte sfeer a... Toon meer
We zijn voor onze badkamer en wc bij deze winkel geweest. Met onze budget worden wij geholpen door de heer Ozcan Bayram en hij heeft ons goede badkamer meubels en wc bidet aangeboden. In deze me... Toon meer
Ik heb een zeer goede ervaring gehad bij de aanschaf van een nieuwe badkamer en toilet. Öz is een betrokken en fijne gesprekspartner, die de tijd voor je neemt, actief meedenkt en kundig advies geeft.... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sanistunter, dompel je onder in luxe Sanistunter heeft luxe showrooms, waarin droombadkamers tot leven komen. In onze grote showrooms treft u diverse badkameropstellingen in de laatste trends en designs. Onze ervaren sanitairspecialisten staan altijd voor u klaar om u de laatste ontwikkelingen op sanitair en tegelgebied te laten zien! Onze sanitairspecialisten staan, uiteraard geheel vrijblijvend, voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen er voor dat u de sfeer en uitstraling die u zoekt voor uw nieuwe badkamer te verwezenlijken. Middels ons geavanceerde 3d-tekenprogramma komt uw droombadkamer vervolgens tot leven. Sanistunter streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Naast gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, staan wij voor een ongekend hoog servicelevel en uitstekende garantievoorwaarden.
Sierenborch 8-E, 1043 BA, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
- 020-2157898

Het is heus; 5 sterren voor Eus
Allereerst, het was net voor sluitingstijd, een prettig telefonisch gesprek gehad met Eus; hij was erg behulpzaam en mede door zijn vriendelijkheid, besloten de vloer bij hem te bestellen. En ook al was hij de notities kwijt geraakt en daardoor in gebreke gebleven weer contact op te nemen, hij maakte het goed door zelf met excuses te komen en uiteindelijk de bestelling in orde te maken.

Antwoord van Sanistunter - Amsterdam Westpoort
Uitstekend geholpen door Özcan in…
Uitstekend geholpen door Özcan in Westpoort, van A tot Z betrokken en behulpzaam. Een echte vakman. Dankjewel Özcan!

Nieuwe doucheset bezorgd
Mijn 1,5 jaar oude badkamer had voor de tweede keer een kapotte thermostaat in de douche. Het probleem was al vanaf december bekend, maar er werd steeds geen actie ondernomen. Ik zou teruggebeld of teruggemaild worden, of het was doorgegeven aan de fabrikant.
Sinds Öz de zaak heeft overgenomen sprak ik hem op een woensdagochtend, en woensdagmiddag liet een collega weten dat ik een compleet nieuwe doucheset begin volgende week kon ophalen. Op donderdag belde Öz zelf om het nogmaals te vertellen en bood aan om maandag zelf langs te komen om hem te bezorgen.
Een probleem wat al ruim 4 maanden duurde was opeens in een week opgelost!

Superservice bij SaniStunter Westpoort
Onlangs bij SaniStunter Westpoort geweest voor informatie over het vernieuwen van mijn badkamer. Ben heel goed geholpen door Lucas en Öz. Zelfs toen het sluitingstijd was werden er nog - onder genot van een drankje - tekeningen gemaakt. Nu hopen dat de prijs voor het monteren/renoveren mee gaat vallen en tekening en uitvoering werkelijkheid gaan worden.

Sanistuner Amsterdam Westpoort
Ik was op zoek naar een badkamer en heb daarin een specifieke wensen. Sanistunter Amsterdam Westpoort heeft in al mijn wensen kunnen voldoen. We hebben de hele dag gezocht naar materialen in de showroom en boekjes van leveranciers. Uiteindelijk zijn we tot een offerte gekomen en hebben ze alles netjes geleverd. Ik lees op de website van revieuws dat na betaling alle service weg is. Ik heb dat anders ervaren. Eigenaar Öz heeft mij meerdere malen netjes persoonlijk gebeld en met zorg behandelt. Alles is netjes via de mail bevestigd en heb ik de service als meer dan prettig ervaren.
Mocht je een nieuwe badkamer willen hebben dan raad ik de locatie Sanistunter Amsterdam Westpoort ten zeerste aan voor zowel klantvriendelijkheid als service na levering.

Uitstekende dienstverlening!
Afgelopen week had ik een afspraak met Ozcan voor het inrichten van mijn badkamer in Amsterdam Westpoort. Ik ben hartstikke goed geholpen. De spullen zijn zoals afgesproken binnen een week geleverd. Is zeker een aanrader!!

Antwoord van Sanistunter - Amsterdam Westpoort
Wij zijn heel goed geholpen in deze…
Een aanrader,
Wij waren op zoek naar badkamer en wastafel en kwamen in deze winkel van sanistunter Westpoort Amsterdam, daar werden wij heel vriendelijk behandeld door Lucas en Oscan die ons heel goed hadden geholpen naar onze wensen.
Mooie spullen en goed advies gekregen voor mijn badkamer en wastafel. Ze hebben ook hun best gedaan om alles op tijd te leveren hoe we hadden afgesproken, zodat mijn aannemer op tijd aan de slag kon.
Ben erg tevreden

Antwoord van Sanistunter - Amsterdam Westpoort
Top service en ruime assortiment
Eindelijk na weken lang zoeken naar de ideala badkamer was het direct een succes bij SaniStunter Westpoort. Via onze buren zijn wij hier terrecht gekomen zij hadden positieve ervaringen over deze vestiging. Vooral over de ruime assortiment en de service.
Tijdens ons bezoek werden we warm ontvangen door Özcan. Samen met mijn vrouw kregen wij creatieve ideeen van Özcan en zagen we mooie combinaties voor onze badkamer. Erg mooi om te zien met wat voor enthousiasme jij je werk doet complimenten hiervoor.
Een bezoek bij SansiStunter Westpoort raad ik dus zeker aan.

Aanrader!
Direct geslaagd voor een badkamer.
Na verschillende bezoeken bij andere badkamer boeren kwamen we bij Sanistunter Westpoort terecht. We vielen letterlijk in een warm bad. We werden geholpen door eigenaar Özcan. Hij heeft ons bijna de hele middag geholpen. Wat een fijn persoon. Zo zijn we uiteindelijk uit gekomen op onze droombadkamer. Wat zijn we er blij mee!
De kid zitten dagelijks te plonsen in hun extra grote bad.
Thanks Özcan! Ik raad iedereen aan om hier zeker even langs te gaan.

Geweldige koopervaring
Wij hebben na twee afspraken in Westpoort de knoop doorgehakt en een volledige badkamer besteld bij Sanistunter. Zowel Lucas als Öz maakten telkens een hele (zondag!)namiddag voor ons vrij en boden beleefde, kundige en praktische raad, geduld, welwillendheid en zelfs lekkere snacks aan!
De knoop was uiteindelijk dus niet echt een knoop, maar eerder een logische beslissing. Wij kozen resoluut voor onze droombadkamer bij Sanistunter en zullen hun service zeker aanraden bij onze familie, vrienden en kennissen.

Top service bij Sanistunter Westpoort
Top service bij Sanistunter Westpoort, geholpen door Lucas! Denkt goed met je mee en super snel geschakeld waardoor wij de bestelde producten supersnel geleverd hebben gekregen! Aanrader en wij komen zeker terug!

Top service van Özcan!
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe badkamer!
Op aanraden van onze vrienden zijn wij naar Sanistunter Amsterdam Westpoort geweest. Özcan heeft ons volledig ontzorgt en ons ontzettend goed begeleid bij het realiseren van onze droom-badkamer! Het personeel heeft kennis van zaken ook de communicatie hebben wij als erg fijn ervaren.
Nogmaals bedankt voor de geweldige service en top kwaliteit!

Top ervaring bij Sanistunter Westpoort dankzij Özcan
Erg prettige ervaring gehad bij het uitkiezen van onze nieuwe badkamer. Via een vriend werd ons Sanistunter locatie Westpoort aangeraden en daar hebben we zeker geen spijt van gehad.
Met name de service en kunde van Özcan zal ons nog lang bij blijven. We zijn gastvrij ontvangen, hebben van top service genoten en zijn erg blij met de uitkomst!

Teleurstellend
Teleurstellend
Wij hebben lang nagedacht om deze review te schrijven, maar toch gedaan. Sani stunter kan en mag klanten niet op deze manier behandelen.
Wij hebben in augustus 2022, al onze badkamerspullen bij Sani stunter in Amsterdam gekocht. We werden vriendelijk geholpen, de zaak zag er prima uit. Echter zal later blijken dat dat hoe teleurstellend ook schijn was.
Onze bestelling was niet compleet en wij kregen een bestelling van een ander mee. Opzich niets mee, echter moesten we ons daar eerst hard voor maken. We hebben beschuldigingen naar ons hoofd geslingerd gekregen, dat Sani stunter wel degelijk de regendouche en kranen zou hebben geleverd. Wij stonden erop dat Sani stunter dit in orde moest maken en zij stonden toen voor onze deur, om erachter te komen dat we een bestelling van een ander in huis hadden. Sani Stunter was van mening dat wij niet de waarheid spraken.De warmte thermostaat werd op een ander dag geleverd, ook na eerst beschuldigd te worden dat wij hem wel degelijk hebben gehad. Sani stunter tekent niets af, maar ons beschuldigen dat wel. Vervolgens kwam onze aannemer erachter dat er te weinig wandtegels besteld zijn en teveel vloertegels. Wij belden en legden de situatie uit. Wij kregen te horen dat de vloertegels niet zomaar retour konden, de leverancier mocht zich eerst buigen over de kleur. Een bestelling van een paar dagen oud ondertussen. Na wederom weer veel heel en weer gemaild zou er een bestelling gedaan worden voor de ontbrekende wandtegels. Wij dachten alleen aan 1 ding, de badkamer moest af. De discussie omtrent het wel en niet retourneren van de teveel bestelde vloertegels kwam later wel. Uiteindelijk na veel gemaild hebben we het voor mekaar gekregen dat de teveel bestelde vloertegels retour konden en de te weinig bestelde wandtegels op de vestiging waren besteld. Wel even zelf ophalen. Deze service is zo ondermaats. Wij hebben dit nog nooit meegemaakt. Wij hebben aan ruim 6000€ aan spullen gekocht. Wij zitten nu met een spiegel die nu al roest plekken vertoont, een beschadigde badkamer meubel bij levering. Sani Stunter reageert al sinds augustus 22 gewoon niet meer op onze e-mails, een herinnering gestuurd in november maar helaas.
Bent u voornemens een badkamer aan te schaffen bij Sani Stunter te Amsterdam, zou ik hier heel goed over nadenken.

Antwoord van Sanistunter - Amsterdam Westpoort
Prettig, persoonlijk en goede prijs
Vandaag hebben we onze wastafelmeubel opgehaald. De leveringstijd was heel vlot, maar ik ben voornamelijk ontzettend blij met de hulp en adviezen van Lucas, Sanistunter Amsterdam Westpoort. Er werd uitgebreid de tijd genomen om alle overwegingen te bespreken en het contact verliep heel prettig en persoonlijk. Lucas is goed op de hoogte en kon een scherpe prijs bieden. Nogmaals bedankt!