Przysłany produkt był inny od zamówionego, wiec opłata za zwrot produktu powinna być po stronie sprzedającego. Niestety ja musiałem opłacić przesyłkę, która wyniosła 45 zł, bo wysyłka zwrotna jest d... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeżeli ktoś sprzedaje markowy produkt w najlepszej cenie na rynku to jest to rewelacyjna oferta. Nie jest to oszczędność na groszach czy złotówce, ale kilkanaście złoty robi różnicę. Polecam ten sklep... Toon meer
Jestem bardzo zadowolona z terminu dostawy. Bardzo zależało mi na dostarczeniu zamówienia w określonym dniu i tak zamówienie dotarło. Oczywiście przesyłka była bardzo dobrze zapakowana. To też mi się... Toon meer
Naprawdę polecam Santino, jednego dnia zamówiłem towar, kolejnego dnia już był wysłany i trzeciego dnia kurier dostarczył do domu. Towar kupiony za pobraniem, bez żadnych problemów, opisany jako druga... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
SANITINO jest zaufanym partnerem w zakupach wyposażenia łazienek i kuchni oraz artykułów do domu i ogrodu już od 2008 roku. W naszej ofercie znajdą Państwo szeroki wybór ceramiki sanitarnej, baterii, kabin prysznicowych, mebli łazienkowych, luster i akcesoriów łazienkowych. Ale to nie wszystko! Teraz oferujemy także wyposażenie kuchenne oraz produkty do domu i ogrodu. Razem z nami mogą Państwo wybierać spośród ponad 350 000 produktów do wymarzonej łazienki, kuchni lub ogrodu. Staramy się zapewnić komfortowe zakupy, dlatego oferujemy szeroki asortyment magazynowy, profesjonalne doradztwo oraz regularne informacje o nowościach za pośrednictwem naszego bloga i mediów społecznościowych. Jesteśmy w 100% czeską firmą, ale nasze sklepy internetowe działają również w innych krajach europejskich, takich jak Słowacja, Włochy, Holandia, Belgia, Francja, Austria, Niemcy, Hiszpania, Rumunia, Polska i Węgry, pod jednolitą marką SANITINO.
Contactgegevens
Moravska 1259, 570 01, Litomysl, Tsjechië
- +48226887887
- info@sanitino.pl
- sanitino.pl
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Przysłany towar był w otwartym pudełku
Przysłany towar był w otwartym pudełku, plomby były zerwane, brak jednego elementu w zestawie
Sprawna obsługa
Szybka realizacja
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem.
Realnie jeszcze piękniejsza :)
Zostałam okradziona przez firme…
Zostałam okradziona przez firme sanitino zamówiłam umywalke z korkiem i zaplaciłam 2 tys a dostałam niepotrzebny stół, nie oddali mi pieniędzy .
Firma lekceważy moją reklamacje i udaje ze to nie jej przesyłka Złodzieje i oszusci !!!! Ostrzegam wszystkich kupujacych i wysyłam sprawę do sądu
Wszytko super towar
Wszytko super towar , ceny itd. Wysyłka z dnia na dzień. Polecam
Napewno wrócę.
BRAK PRZEJRZYSTOŚCI OFERT
BRAK PRZEJRZYSTOŚCI OFERT. Brak możliwości się dodzwonienia pomimo podanego numeru telefonu. Wyłączona jest infolinia. Problemy z reklamacją zamówionego towaru
Paczka nie została doręczona. Telefon sklepu nie działa.
Paczka nie została doręczona.
Infolinia sklepu jest całkowicie nieczynna.
Dit is Trustpilot