Goede voorlichting gehad.
Goede voorlichting gehad en daarna de bestelling geplaatst. Snel geplaatst zodat moeder weer kan douchen!

Antwoord van Sanivitaal
Bij Sanivitaal leveren we niet alleen badkamers, maar ook een stukje extra vrijheid en onafhankelijkheid. Onze oplossingen, zoals veilige instapdouches, inloopdouches, instapbaden en badliften, zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten en bieden u de mogelijkheid om zelfstandig en veilig te blijven douchen en baden. Bent u op zoek naar een instapdouche, inloopdouche of een instapbad? Comfort sanitair is onze specialiteit. Heeft u een mobiliteitsbeperking of wilt u graag uw badkamer klaar maken voor de toekomst? Bij Sanivitaal begrijpen we dat een badkamer niet zomaar een functionele ruimte is, maar een belangrijke plek in uw huis waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van een veilige en comfortabele badkamer, zonder dat dit ten koste gaat van een mooi design.
Industrieweg 66, 8071cw, Nunspeet, Nederland

Antwoord van Sanivitaal
Deze review heb ik reeds geplaatst op 07 oktober. Zoals vermeld zeer tevreden en keurig werk geleverd.
Vader en zoon zijn een geweldig koppel. Ze zijn vriendelijk en werken secuur en netjes. Ze nemen alles wat verwijderd wordt ook mee, erg prettig.
Fijne, prettige mensen. Mooi samen mijn eigen gerenoveerde badkamer plannen samengesteld met Rajhit, goede vakmensen, mooi resultaat, geniet er iedere keer weef van
Uit dtekent bedsankt voor de duidelijke begrlijfinv en uit voeren .
ze hebben goed werk geleverd alleen over het betalen was ik het niet eens er was afgeproken dat ik eerst een aanbetaling deed en als het klaar was de rest na de hand moest ik het hele bedrag betalen voor dat ze begonnen en dat ze geen zzp hebben en dat de verkopers het gemaakt hebben
Werken netjes ,zijn erg vriendelijk ,maar moeten nog wat ervaring opdoen
Goede voorlichting, behulpzaam bij het uitzoeken van de materialen.
De installateurs hebben de douchecabine netjes geïnstalleerd.
Omdat de gezondheid van mijn ouders verslechterde en zij een aangepaste douchecabine nodig hadden, heb ik Sanivitaal hiervoor benaderd. Uiteindelijk gekozen voor een nieuwe douchecabine met twee hoek-schuifdeuren (zoals ze al hadden), een lage antislip douchevloer, beugel aan de muur, stoeltje en een nieuwe douche mengkraan. Kosten van. 6000,- euro. Best een behoorlijke prijs!!
Na installatie bleken er nogal wat gebreken. Slordig kitwerk, een deurtje dat vanzelf dicht glijdt (zeer onhandig voor de zorgverleners. Was gewoon niet goed geïnstalleerd, het stoeltje was te hoog gemonteerd waardoor het schuin naar voren afhing en mijn ouders er zo vanaf gleden. De muurbeugel werd ACHTER het stoeltje gemonteerd en was zodoende niet te gebruiken. De antislip vloer is niet schoon te maken en is altijd goor. Bovendien gaat het putdekseltje dat in het midden zit iedere keer van zijn plaats. En dat voor 6000,- EURO!!
Na telefonisch contact hierover en excuses aan de kant van Sanivitaal werd beloofd de problemen op te lossen. Na twee weken is er inderdaad een monteur gekomen. Het stoeltje hangt nu recht gelukkig. Het deurtje glijdt nog steeds vanzelf terug en het kitwerk is matig. Ik ben zéér teleurgesteld dat mijn ouders 6000,- euro lichter zijn en eigenlijk niet veel verder zijn dan de oude douchecabine die ze hadden. Hadden we het toch maar zelf gedaan voor waarschijnlijk de helft van het geld en beslist goed en deugdelijk afgewerkt. Sanivitaal is een startend bedrijf en werkt met zzp'ers. Duur en kennelijk voor hen ook lastig om mensen hierop aan te spreken. Ik gun een startend bedrijf credits, maar niet op deze manier.

Antwoord van Sanivitaal
Er was een probleempje wat door de firma
Prima is opgelost.
De mensen die bij ons hebben gewerkt
Zijn goede vak mannen
Ze hebben netjes gewerkt
Alles netjes op geruimd geweldig
Wij zijn zeer tevreden.
De tijd dat er werd genomen om daar te komen waar het om gaat .
De professionele aanpak en kundige begeleiding met wat haalbaar is of niet.
Eerlijke benadering bij alternatieven
kwaliteits artikelen ,niet de goedkoopste maar wel de degelijkste .

Van bad naar douche in 1 dag
Bij mijn moeder is het bad weggehaald en een nieuwe douchecabine geplaats. De heren van
Sanivitaal komen alle afspraken netjes na, zijn vriendelijk werken netjes en snel. Ruimen alles ook weer netjes op. Ze geven duidelijk aan wat ze gaan doen. Alleen maar lof over dit bedrijf. Een echte aanrader.

Antwoord van Sanivitaal
Ze leveren kundig werk en zijn zeer professioneel in de advisering. Ik kan sanivitaal aan iedereen aanbevelen.

Antwoord van Sanivitaal
Op tijd geleverd en uitgevoerd wat beloofd is. Zeer fijn contact met de experts. Alles netjes en duidelijk van te voren uitgelegd. Heel erg tevreden. Ik zou Sanivitaal zeker weten aanbevelen!

Antwoord van Sanivitaal
Oude bad laten vervangen door een mooie inloopdouche.
Advies was vriendelijk en duidelijk. Binnen 4 weken al geïnstalleerd. Alles netjes achter gelaten door echte vakmensen. Hele vriendelijke mensen bij Sanivitaal.
Een echte aanrader.

Antwoord van Sanivitaal
Erg vriendelijk en behulpzaam adviseur. Afspraak was makkelijk en snel gemaakt. En de mannen hebben veel kennis en konden erg goed advies geven.

Mooie badkamer in 1 dag klaar
Hele vriendelijke en meedenkende adviseur die ervoor zorgde dat onze wensen goed in de offerte kwamen te staan
Binnen 4 weken werd er al gebeld om een afspraak te maken om onze badkamer te renoveren
De monteur was vriendelijk en behulpzaam
Alles is netjes achtergelaten en nu kunnen wij genieten van een veilige inloopdouche👍