Na ontvangst van het apparaat bleek de batterij niet goed te zijn. Ik heb hier een klacht over ingediend en kreeg zonder problemen een nieuwe opgestuurd. Het apparaat zelf is een prima stofzuiger met... Toon meer
Om te beginnen, omdat de kortingsbon niet werkte,kreeg ik een setje van 4 filters als excuus De stofzuiger werd keurig op tijd geleverd,en werkt super, klein minpuntje is dat de accu snel leeg is,... Toon meer
Door een waarheidsgetrouwe uitleg van het verwachtte aankoop van het apparaat, de goe3de en snelle verzending en vooral de service van het bedrijf. We hebben het apparaat nu een week in ons bezit en... Toon meer
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Het opladen van de accu duurt lang
Het opladen van de accu duurt lang, en als je de zuigkracht op hoog zet, ben je ongeveer twintig minuten klaar met schoonmaken en moet je vervolgens twee tot drie uur wachten tot de accu weer volledig is opgeladen. Het is meer geschikt als extra stofzuiger dan als de belangrijkste stofzuiger in huis.
wel en niet tevreden
de medewerkster heeft mij een goed aanbod gedaan en daar ook gebruik van gemaakt maar ik vind wel dat het eigenlijk een garantie kwestie had moeten zijn
Prima stofzuiger heel blij mee
Goede service na verkoop.
Goede service na verkoop.
Had een klein probleem , maar dit is zeer correct en zeer snel opgelost. Het is niet alleen een super en top stofzuiger maar ook nog eens een topservice.
Snel, accuraat en makkelijk
Goed 👍👍👍👍👍👍👍
Ibarhim
Geachte klantenservice,
Onlangs heb ik bij uw bedrijf een stofzuiger aangeschaft. Helaas ben ik niet tevreden met het product. De batterij raakt zeer snel leeg en het apparaat maakt veel lawaai, waardoor het gebruik voor mij niet prettig is.
Om deze reden wil ik de stofzuiger graag retourneren en het aankoopbedrag terug ontvangen.
De aankoopfactuur en alle bijbehorende onderdelen zijn uiteraard aanwezig. Kunt u mij informeren over de verdere stappen voor het retourneren van het product?
Ik zie uw reactie graag zo spoedig mogelijk tegemoet.
ibarhim[06 45600777]

Antwoord van Sanovystore
Prima apparaat
Heel snelle service en product goed…
Heel snelle service en product goed hanteerbaar!
Ben erg tevreden.
Met vriendelijke groeten
Tot op heden perfect!!
Tot op heden perfect!!
Alleen net pas gekregen en opgehaald bij post punt komen niet eens meer aan de deur verschrikkelijk !!!
Super zuigertje,
Maar voldoende capaciteit voor ons appartement.
Kortom wij zijn zeer tevreden!