De kerstboom is zeer klein voor de…
De kerstboom is zeer klein voor de prijs en helemaal niet vers genoeg, Staat er al triestig bij na 3 dagen in een nochtans frisse ingangshal . Ga nooitmeer bestellen op deze site.
Livraison de sapins de Noël partout en Belgique ! 🌲 🇧🇪
België
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mocht ik kunnen ik gaf score '0'. Wat een slechte service. Bestelling niet volledig ontvangen en ondanks verschillende mails geen terugbetaling ontvangen. Voor mij zijn dit leugenaars en bedriegers. Geen enkele reactie op mijn mails.
Al 2 jaar op rij een boom besteld en wij kregen een prachtig exemplaar geleverd ! Zeer goede kwaliteit en je kan de datum en uur van levering zelf kiezen, supervriendelijk !
Si j'avais la possibilité de donner 0 étoile je le ferais mais malheureusement ce n'est pas possible.
Fin novembre j'ai placer une commande cher Sapin Belge et jusqu'à présent je n'ai toujours pas reçu ma commande complète.
Je ne reçois plus de réponse à mes mails ni au message whatsapp. Quand j'ai téléphoner le 4 décembre pour voir quand le reste de ma commande serait livrer j'ai reçu comme réponse "Euh oui nous avons beaucoup de travail, renvoyer un mail et nous y répondrons ce soir", entre temps nous sommes 21 jours plus tard et je n'ai toujours pas reçu une réponse!
En ce qui concerne les articles que j'ai reçu, ils ne ressemblent même pas à ce qu'y est indiquer sur leur site web.
Maintenant il est indiquer sur Google qu'ils sont définitivement fermé.
Als ik 0 sterren zou kunnen geven zou ik heb doen maar helaas gaat dit niet. Ik heb in eind november een bestelling geplaatst bij Sapin Belge en ik heb tot op heden nog steeds niet mijn volledige bestelling ontvangen.
Ik krijg ook geen antwoord meer op mijn mails, whatsapp berichten. Toen ik belde op 4 december en vroeg waar de rest van mijn bestelling was kreeg ik als antwoord "Euh ja maar we hebben heel veel werk als u mij nu een mail stuurt zorg ik ervoor dat u tegen deze avond een antwoord hebt", we zijn ondertussen 21 dagen verder en ik heb nog steeds geen antwoord gekregen!
De items dat ik wel heb gekregen lijken zelfs niet op hetgeen erop hun website staat.
Nu staat er ineens op Google dat ze permanent gesloten zijn.
Povere kwaliteit versus prijs.
Niet aan te raden.
Bedrijf niet bereikbaar !!
Prijs kwaliteit zéér slecht. 144 euro voor :
-Levering ging op maandag zijn - de hele dag niks gezien. Na vele malen bellen en proberen telefonisch contact te krijgen -pas na 16 u was het duidelijk dat er 'een panne' was met de camionet.
Kan gebeuren maar dat weet men s morgens al.
-Boom wordt geleverd de dag erna. Wij hadden een Nordmann besteld 200-250- De boom is nét 200 cm en klein van omvang.
-Hij is kaal vanonder en heeft zelfs een gat/ takken kwijt
- De boom staat zeer droog.
-De boom staat scheef gemonteerd op zijn staander en de staander is gebarsten.
-Zie foto's op Google reviews.
-Bedrijf proberen bellen - geen contact -
-Mail gestuurd, nog geen respons
Niet tevreden. Kerstkrans was anders dan foto. En retour is NIET gratis. Heeft mij 10€ gekost.
Sturen ongevraagd marketing emails. Heb me nergens voor aangemeld

Antwoord van Sapinbelge