Sarah's Blessing Reviews

1.504

4,7

Har tagit CBD Gummies i 3 år efter 4 år av svullnader och smärta pga yersinios.Helt fantastiskt- varit smärtfri sedan jag startade. Sjukvården har under 4 år totalt misslyckats med sina försök att få... Toon meer

Da ich seit Jahren an chronischen Schmerzen im Bereich der HWS leide und die klassischem Schmerzmittel reduzieren wollte, nehme ich seit ca 4 Jahren 2x täglich die CBD Tropfen von Sarahsblessing, die... Toon meer

Min totala upplevelse att livet känns bättre, min ålder till tröst jag fyller 90 och sedan jag börja med gummisarna har jag bara mått bätre, sover bra, har bättre tålamod, är lugn och fattbar,... Toon meer

Jag har provat Sarah´s CBD olja tidigare och upplevt att min artros smärta avtar då jag jag använder oljan, jag får dessutom bättre sömn som är väldigt viktig. Har nyss provat en CBD från annat bolag... Toon meer

1. Beauty en welzijn

Erleben Sie die Kraft von100% Vollspektrum-CBD! Lindert Angstzustände und Stress Behandelt chronische Schmerzen Fördert besseren Schlaf Verstärkt Fokus und Klarheit Unterstützt ein gesundes Herz

Uitstekend

2K reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.504)

219 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super gegen Schmerzen

Ich habe schon sehr lange Rückenschmerzen… mit der Sarah Blessing CBD Creme wir dieses deutlich besser. Es ist die einzige Creme die bisher geholfen hat

2 januari 2026

Zuerst mal die schnelle Lieferung

Zuerst mal die schnelle Lieferung.
Der Preis bei Bestellung von 2 und Dauerbestellung.
Ich nehme immer einen Fruchtgummi am Abend bevor ich ins Bett gehe. Das bedeutet dann für mich, das ich sehr schnell einschlafe und entspannt aufwache.

20 december 2025

Ett utmärkt alternativ mot smärta

Det bästa som finns på marknaden mot smärta som inte är morfinbaserat. CBD gummies har verkligen gjort att jag kan minska min smärtmedicin. CBD gör att jag kan rekommendera gummies för alla som har någon form av smärta.

16 december 2025

…und lecker sind die auch noch!

Ich habe das Produkt immer wieder bestellt und bin mit allem sehr zufrieden. Alles in allem kann ich nur sagen, dass es mir den Alltag erleichtert wenn ich es nehme. Daher hab ich es jetzt das erste Mal im Abo bestellt. Ich bin sicher, dass auch das gut funktionieren wird🤗

6 december 2025

Better sleep…

Taking the winegums in the evening gives me a better sleep at night, without feeling ‘drugged’

14 november 2025

100% zufriedenheit

Ich bin seit Jahren treue Kunde und bin weiterhin mit der Wirkung sehr zufrieden. Lieferung erfolgt immer prompt und ohne schwirigkeiten.

25 november 2025

Det bästa som finns på marknaden mot…

Det bästa som finns på marknaden mot smärta har ätit morfin i många år men dom här är överlägset det bästa på marknaden nu har ätit cbd gummies i över 2 år och dom fungerar väldigt bra gjorde en knä operation för 4 år sedan och den blev inte bra ätit morfin i 2år från och till men magen gick sönder sen läste jag på om cbd och dom bra egenskaper som cbd gör kan rekommendera gummies för alla som har någon form av smärta fungerar bra mot reumatism och fibromyalgi oxå kommer att fortsätta äta dom livet ut priset är bra och man slipper vara hemma från jobbet en karensdag är samma pris som det kostar att vara hemma en dag från jobbet

7 december 2024

To send the item paid 129 and never got…

To send the item paid 129 and never got the item will go to pay pal to get my money back

7 november 2025
Logo Sarah's Blessing

Antwoord van Sarah's Blessing

Dear customer, just now noticed your review, and we are sorry, but we havent found any order with your name, we ship to DE/DK/SE/FR and IT but never to AUSTRALIA. Therefore this review cant be for our shop and products. We are https://www.sarahsblessing.de/.

Fast and free delivery

Fast and free delivery. This is my second time ordering the gummies.
They are working right away and helps me relax and sleep better
I am really glad for their products

5 september 2025

Ich bin sehr zufrieden mit den CBD…

Ich bin sehr zufrieden mit den CBD Fruchtgummis von Sarah Blessings und Kann es wärmstens weiter empfehlen. Gerade bei meinen Angst- und Panikattacken wirken sie befreiend und meine Müggi beruhigt sich nach kürzester Zeit. Auch bei Schmerzen hilft CBD hervorragend und hat meine Gehirntumore, die gutartig waren schmelzen lassen.

29 november 2025