Saramonic top service …
Ik was op zoek naar oordopjes met een geweldig geluid, mooi strak design en die vooral lekker in je oren blijven zitten. Naar wat onderzoek doen kwam ik uit bij de saramonic SR-BH60-B oordopjes. Deze oordopjes zijn echt geweldig ze hebben een zeer mooi helder vol geluid en zitten voortreffelijk in je oren. Ik ben onder de indruk van het prachtige geluid die uit deze oordopjes komen echt super!! Echter heb ik na aanschaf van de oordopjes er maar 2 maanden van kunnen genieten. Ik heb de oordopjes terug gebracht naar de winkel waar ik ze had gekocht, daar zijn ze onderzocht en ze konden niet meer gerepareerd worden of geleverd volgens hun. Dat was natuurlijk een grote teleurstelling en ik baalde als een stekker. Ik ben naar de saramonic site gegaan en heb contact gezocht via de klantenservice met de vraag of ze me daar nog konden helpen. Ik ben door de klantenservice echt super geholpen hulde aan Nancy!! Ik heb mijn factuur van aanschaf van de saramonic SR-BH60-B naar hun toegestuurd en via de mail kreeg te horen dat ze een nieuw setje saramonic SR-BH60-B gingen opsturen van uit China. Dit is een gevalletje Top SERVICE leveren. Zo hoort een klantenservice om te gaan met hun klanten. Ik ben dankbaar dat saramonic mij zo heeft behandeld en dat NANCY van de klantenservice zo heeft gehandeld echt geweldig. Als iemand dit leest bij Saramonic NANCY verdiend een schoonheidsprijs 👌👌Ik heb vandaag de oordopjes van saramonic SR-BH60-B ontvangen met de post en ik ben super blij en tevreden met mijn nieuwe oordopjes!! Ik kan weer gaan genieten van heerlijk geluid!! Nogmaals Saramonic bedankt voor jullie top service 👍 met vriendelijke groet Erwin Goorman