Lees wat reviewers zeggen
Denne butik fik ny ejer for to år siden ! 15/10 23 Den dame har styr på hygiejne og ikke mindst sushi da hun har mange års erfaring . Hvis der er nogen der har en dårlig oplevelse hvorfor kontakter... Toon meer
Man skal gætte sig til indgang. Vi kom ind og mødte en forvirret tjener, som ikke havde styr på hvor vi skulle sidde, vi gik hele restauranten igennem før hun fandt en plads til os (vi havde reserv... Toon meer
Sådan skal sushi være !!!! Frisk og super lækkert. Tak for dejlig mad.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Sådan skal sushi være !!!!
Sådan skal sushi være !!!!
Frisk og super lækkert.
Tak for dejlig mad.
Vi fik det hurtigt og smagte godt 👍🏻
Vi fik det hurtigt og smagte godt 👍🏻
Denne butik fik ny ejer for to år siden…
Denne butik fik ny ejer for to år siden ! 15/10 23
Den dame har styr på hygiejne og ikke mindst sushi
da hun har mange års erfaring .
Hvis der er nogen der har en dårlig oplevelse hvorfor kontakter de så ikke butik ? nogle af de anmeldelser hører slet ikke til denne butik ! som om nogen er betalt for at skrive en dårlig anmeldelse ! Men den hopper vores mange tilfredse kunder ikke på ! tak for det.
Direkte uspiseligt
Min kæreste og jeg ville fejre vores 5 årsdag og derfor endte vi med at købe noget sushi ved jer. Dog var det så uædeligt, at jeg vil ønske, at jeg ikke havde været sammen med ham de sidste 5 år. Det eneste gode der kom ud af det her er, at jeg sparer en masse penge på sushi, fordi jeg er traumatiseret efter denne frygteligt smagsoplevelse.
Dårlig oplevelse
Kedelig sushi med mærkelig lugt, uhøflig betjening og snusket restaurant
Min Go To sted når Sushi lysten melder…
Min Go To sted når Sushi lysten melder sig. Goe varer og lavet HELT rigtigt.
Dejlig Sushi og rigtig god betjening
Dejlig Sushi og rigtig god betjening. Ny sød ejer. Kommer snart igen :-)
Super lækker susi og kanon go service
Super lækker susi og kanon go service. Dejligt med en ny ejere. 😀
Jeg så der var ny ejer og ville se om det var blevet bedre
Jeg så der var ny ejer og ville se om det var blevet bedre. Maden var god og damen var sød og venlig
Alt for forsinket, Maden var acceptabel
Maden var fin, men hvordan kan det tage 1,5 time at have takeaway klar når i startede med at sige 45 min? pls lad vær med at lyv med vilje fremover. Det kan ikke komme som en overraskelse for jer hver gang man bestiller take away, kan det?
Fy for den lede..
Fy for den lede... Det stank af rådden fisk og smagte ad H til. Decideret ulækkert. FØJ!
Hvis jeg kunne give nul stjerner…
Hvis jeg kunne give nul stjerner…. Men det kan jeg desværre ikke.
Virkelig dårlig sushi. Det var engang godt, men i dag blev jeg mega skuffet.
Løse ruller, kedelige, tørre og virker ikke friskt.
SÅ KØB ET ANDET STED. Det er ikke pengene værd.
Dårlig oplevelse i restauranten
Man skal gætte sig til indgang.
Vi kom ind og mødte en forvirret tjener, som ikke havde styr på hvor vi skulle sidde, vi gik hele restauranten igennem før hun fandt en plads til os (vi havde reserveret bord). Vi fik et bord og fik så og vide vi bare skulle starte, der var næsten ingen sushi og når man tog mad skulle man bruge en tag tøj som mange andre havde rørt ved, ikke så godt i corona situation. Tag tøjet blev også brugte det forskelligt mad. Restauranten var meget åbent så der var meget lydt. De havde kun en betalings terminal, til inde og ude gæster.
Sushien smagte fint, men mangel på det.
Varen bliver leveret meget sent 30 min…
Varen bliver leveret meget sent 30 min efter det skulle ha vært leveret ikke nok med det så mangler der sushi og fik heller ikke min dyppelse som der var betalt for og sushi stykker var skåret i alt mellem 3 og 6 cm og det var fra samme rulle det er ikke vær og hente mad der fra
Betal for din pose 4 kr. grotesk…
Rigtig fin sushi men at blive opkrævet 4 kr. for en pose så man overhovedet kan få maden med hjem er tital grisk i denne tid. Jeg køber sushi for 750 kr og så kan jeg ikke få en pose.
Rigtig lækker sushi
Fik take-away til 3 pers. herfra d.17.4.20 og det var virkelig lækker sushi. Frisk fisk i rigelige mængder både i rullerne og på nigirien, og sødt personale som lod os udskifte en rulle i den bestilte menu. Hvis man skulle komme med en anmærkning, kunne risene godt være en anelse mere "våde". Men pyt -helhedsoplevelsen var i top.
Rigtig dårlig service
Rigtig dårlig service! Vi tror vi har bestilt mad, med 1 times ventetid, det er hvad det er, finder ud af efter en halv time at de har AFBESTILT ordren, uden at give information......... øv #viersultne
Sushi var ganske enkelt kedelig og tør …
Sushi var ganske enkelt kedelig og tør og uden meget smag. Det virkede som om det var "ris fra igår". Sticks var stegt til døde og knastørre - igen tror jeg det var fra dagen i forvejen. Bestilte dagen i forvejen til en halv time efter åbningstid så derfor mistanken om "mad fra igår". Ganske enkelt utilfredsstillende mad, måske fordi det var en deal ?? - hvem ved, men der skal jeg ikke købe igen.
Dårlig service og rod i bestilling
Vi havde bestil 35 stk sushi, en menu til 259 kr, og da vi kommer for at hente det får vi en menu med 36 stk som de tager 100 kr mere for. Vi er helt sikre på at vi havde bestilt den mindre menu, da vi slet ikke kender til den anden størrelse, og da vi siger dette får vi blot at vide, at hun ikke vil trække bestillingen tilbage og at vi ikke kan få den menu vi har bestilt.
Desværre ikke første gang at vi oplever denne ringe service.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.