Bestelling afgerond en betaald na een week niks meer gezien of gehoord. Reageert ook niet op mail. Het lijkt oplichting. Geen update bestelling, geen antwoord op mail. Geen levering gestuurd... Toon meer
Failliet verklaard in februari en toch bestaat hun webshop nog steeds voor bestellingen! bestel/betaal niks want je geld zie je nooooit meer terug! Warning these are scammers!
Perfecte service. Er waren 3 potten stuk gegaan met verzending. Heb ze opnieuw gekregen en het geld trug gestort van de 3 potten
Legitieme site , 2 uv bars besteld van mars hydro en toegekomen. Mvg Kenny ;)
Saucegrowing est un e-commerce focalisé sur la vente de matériel de culture indoor. Notre but étant de fournir un bon service et surtout des prix accessible à tout portefeuille.
grand'rue 277, 6000, Charleroi, België
- +32489236747
- info.saucegrowing@gmail.com
- saucegrowing.be
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Oplichters geen levering. Geen reacties
Bestelling afgerond en betaald na een week niks meer gezien of gehoord.
Het lijkt oplichting.
Geen update bestelling, geen antwoord op mail.
Geen levering gestuurd.
Mijn advies hier NIET bestellen.
Email adres dat na bestelling getoond wordt blijkt niet te bestaan.
Dus geen communicatie mogelijk
Gewoon stelletje oplichters.
Is betaald maar nog steeds niet…
Is betaald maar nog steeds niet geleverd!! Kunnen geen contact opnemen..
Failliet!!
Failliet verklaard in februari en
toch bestaat hun webshop nog steeds voor bestellingen!
bestel/betaal niks want je geld zie je nooooit meer terug!
Warning these are scammers!
Slechtste klantenservice alls ze me…
18 juli besteld Slechtste klantenservice alls ze me helpen veranderen ik mijn ding nog maar betel iets ze sturen mij een mail dat de helft er niet is moest zelf nog iets aan Pasen in mijn bestelling dus hat daar voor al gestuurd om het te annuleren ze hebe 4 dage gehad om Mijn 3 mails te leze gebeld maar dat gaat zelf niet en dan verzenden ze het gewoon naar mij wel ik het helemaal niet op die manier moest hebe maar ze laten niks horen en helpen ook niet al die kosten stres en moeite voor niets Help u klanten!!!!!!!!!! Aub
10 dage er er na nog altij geen mail van terug betaling voor de producten die er niet bij zaten
Bespaar u geld mensen deze site is het niet waard pakt geld van je en laat niks van zig horen
Heel goed klantenservice en snelle…
Heel goed klantenservice en snelle verzending.. Enorme aanrader 👌
Verkeerde product ontvangen
Verkeerde product ontvangen. Meer dan een maand later dan oorspronkelijke lever datum. Mails worden ook niet beantwoord voor omruiling.
Onjuist product geleverd, communicatie genegeerd
Onjuist product geleverd. Eerste belletje werd nog opgenomen en werd beloofd om het te fixen, maar daar is nooit iets van gekomen. Vervolgens geen reactie meer op chat of telefoon. Bizar!
Zorgelijke dienstverlener!
12 januari 2024 voor de eerste keer een bestelling gedaan. Op 15-01-24 zou levering onderweg zijn. Order status onduidelijk en onbetrouwbaar. Na email contact zou men met DPD contact opnemen en eventueel opnieuw de order afsturen. Daarna niets gehoord. Ondertussen mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en communicatie is zorgelijk! Ik hoop dat het nog goed komt.
Legitieme site
Legitieme site ,
2 uv bars besteld van mars hydro en toegekomen.
Mvg Kenny ;)
Geen communicatie, scammish
Geen communicatie, reeds 4 dagen betaald (werkdagen) , maar er verandert niets aan de status van het order. Ik mail al 2 dagen, maar krijg hierop geen antwoord. Ook op een mail die ik meteen na de bestelling stuurde (correctie op de bestelling) krijg ik geen antwoord en de chathulp is een crappy bot. Nu is het weekend en kan ik weer gissen wat voor shady site ik nu weer heb gebruikt.
Prima service, vlotte levering.
Het product was goed beschreven en voldeed aan de verwachting !
Perfecte service
Snelle en correcte service
Snelle en correcte service, goede communicatie over de levering en de producten
la commande n'a jamais été livrée
la commande n'a jamais été livrée. ils ne répondent pas non plus restez loin d'ici
blij is aangekomen dus blij