Snabb och smidig frakt! Står 1-3 dagar på hemsidan och jag fick paketet 40 timmar efter jag la beställning till norra Norrland. Hög Kvalitet i produkterna och goda dofter på oljorna. Min favorit... Toon meer
Har testat runt bland företag, men inte riktigt träffat rätt i en kombination av utbud/service, undantaget Sauna OMC. Kan rekommendera bastuoljan med doft av citrus, 10/10!
Trätjära aromen känns utspäddLite doft arom. Björkaromen bättre.
Nordens främsta bastubutik sedan 2023. Sauna OMC är en pionjär inom bastukulturen och tillverkar en serie högkvalitativa och säkra bastuprodukter och tillbehör.
Lindevägen 124, 12048, Enskedegård, Zweden
- info@saunaomc.se
- saunaomc.se
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bra upplevelse
Bra kvalité, snabb leverans och service i världsklass! Helt enkelt ett bra företag👍

Antwoord van Saunaomc
Väldigt bra produkt och mycket…
Väldigt bra produkt och mycket uppfriskande, min hälsa har aldrig varit bättre!

Riktigt bra produkter
Riktigt bra produkter, rekommenderar starkt!!

Antwoord van Saunaomc
Fantastisk service och kvalitet!
Jag är verkligen imponerad av Sauna OMC. Produkterna håller hög kvalitet och känns både genomtänkta och hållbara. Servicen var snabb, trevlig och professionell, jag fick tydliga svar på mina frågor och leveransen kom i tid. Det märks att de brinner för bastukulturen och verkligen vill ge kunderna det bästa. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en riktig premiumupplevelse hemma i bastun!
5 stjärnor
Snabb leverans allt stämmde, jätte bra produkter !

Antwoord van Saunaomc
Väldigt seriöst och professionellt…
Väldigt seriöst och professionellt företag, snabb leverans och produkter som tog mig med storm. Wow måste jag säga!

Bra service!
Bra service!! Kvaliteten kan man vara nöjd med och snabbt gick det!
Summa sumarum. Väl omhändertagen

Antwoord van Saunaomc
Extremt nöjd med SaunaOMC och deras…
Extremt nöjd med SaunaOMC och deras produkter. Hög kvalité på produkterna och snabb leverans!

Bra produkter, snabb frakt
Hög Kvalitet i produkterna och goda dofter på oljorna. Min favorit är tallbarr.
Rekommenderar starkt!

Bra produkt
Grymt bra produkter, snabba leveranser och bra service.
Toppklass

Antwoord van Saunaomc
Har testat runt bland företag

Antwoord van Saunaomc
Har provat många olika bastuoljor under…
Har provat många olika bastuoljor under åren, men ingen slår OMC’s produkter. Lika nöjd varje gång!!