Saxil Cykler Østerbro Reviews 13

2. Fietsverhuur
  3. Fietsenmaker
  4. Fietsengroothandelaar
  5. Fietsaccessoirewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Saxil Cykler er ideel til dig der cykler i byen. Vælg mellem Nørrebro-, Vesterbro- eller Østerbrocyklen. Se mere på om de forskellige cykeltyper her.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik en mandagsmodel… men en femstjernet service!

God kundeservice er usynlig, når alt fungerer - og meget synlig, når det ikke gør.

Vi har haft en cykel, der har testet det i praksis. Produktet har ikke været helt medgørligt, et par motorskift mm, men til gengæld har Saxild været præcis det modsatte.

Hele vejen igennem har de været imødekommende, løsningsorienterede og - vigtigst af alt - menneskelige i deres tilgang. Som børnefamilie gør det en reel forskel.

Stor ros til Tobias for at holde overblik og ro i et forløb, der godt kunne have været mere bøvlet.

Cyklen får måske ikke topkarakter - men det gør Saxil. 5 stjerner herfra.

23 maart 2026

Topklasse service

Topklasse service. Jeg har både købt en cykel og fået repareret min ladcykel. Begge cykler kører perfekt. Kan varmt anbefale Saxil cykler.

2 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En skuffende oplevelse

En skuffende oplevelse. Min datter hentede en cykel i kbh. Flere ting springer i øjnene nu da cyklen er bragt hjem fra københavn. Rustne skruer. Skævt bagagebærer. Hakker i stellet flere steder.
Jeg har som kompensation fået tilsendt lak til at pletmale den nye cykel. Nye skruer til at skifte de rustne samt et nyt bagagebærer til at skifte et skævt monteret bagagebærer. Dertil cykelslanger til at skifte et dæk der heller ikke holdt luft.
Alt i alt træls at skulle male en ny cykel og bruge tid på at reparere et nyt produkt.

9 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak til Saxil Cykler på Østerfælled…

Tak til Saxil Cykler på Østerfælled Torv i Kbh.
Hvor er det dog en fornøjelse at være kunde hos jer.
Venlige, rolige, nærværende medarbejdere, der løser ens problem uden dikkedarer og til rimelige priser. Også selv om man, som jeg, kommer med en bøvlet, trehjuls seniorcykel.
Første gang tænkte jeg:”Heldigt jeg fik lige den medarbejder”. Men de næste 4-5 gange med andre ansatte blev ligeså gode oplevelser.
Også fint, at I klarer mindre opgaver på stedet, i det omfang, I kan.

23 januari 2024

13 tal….

Super service & søde folk / Jeg oplevede stor hjælpsomhed og cykel klar til tiden 😊
Kommer helt sikkert igen

21 september 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Værste oplevelse i en butik nogensinde

Værste oplevelse i en butik nogensinde, der kunne være endt med en tragedie.

Min barnevogn punkterede på højre baghjul. Jeg afleverede den fredag eftermiddag hos Saxil Cykler på Østre Fælled Torv, hvor jeg før har fået skiftet en slange og dæk på selvsamme barnevogn. En kvinde med briller sagde, at jeg kunne komme ti minutter efter. Der var en mand og to kvinder i butikken. Den ene kvinde bar briller og den anden havde farvet, sort hår og ringe i ansigtet.

Jeg kom tilbage, og pigen med briller sagde med et fåret udtryk, at fælgen på forhjulet var eksploderet, da de havde pumpet alle dækkene som standard efter service. Fælgen var mør, sagde hun. Hun sagde, at chefen, som var den eneste, der kunne tage stilling til, hvem der havde ansvaret for uheldet - og eventuelt kunne bestille en ny fælg - ikke kom før mandag.

Jeg sagde, at det undrede mig, at det kunne ske, da jeg - og Saxil Cykler - og andre cykelhandlere før har skiftet slanger og pumpet dækkene uden problemer. Jeg gik ind i reparationsområdet og kiggede på skaden for at tage nogle billeder som dokumentation. Der lå lange, skarpe plasticstykker på gulvet. Jeg spurgte, hvilken pumpe de havde brugt. Kvinden med briller viste mig pumpen og sagde, at den gik op til 5 bar. Det svarer til 72 psi. På dækkene og fælgene står der, at man højst må pumpe dem til 20 psi – de havde altså brugt en alt for kraftig pumpe. Hun sagde, at de altid brugte den pumpe på barnevogne, og at hun ikke havde givet den fuld gas, men det var helt tydeligt, at de ikke var klar over hvor lidt de egentlig skulle bruge pumpen, før den ville gå over grænsen på 20 psi, og at de ikke havde lavet beregningen selv. Den anden kvinde med ringe i ansigtet virkede tiltagende mere irriteret over, at jeg stillede så mange spørgsmål.

Mens jeg stod der 1-2 meter fra barnevognen og kiggede på den, eksploderede fælgen på det højre hjul. Alle sprang i dækning. Jeg kunne nemt være blevet ramt af plasticstykker i øjnene eller ansigtet, hvis jeg havde taget billederne bare 30 sekunder senere, end jeg gjorde. Ingen beklagelser. De havde ikke engang lukket luften ud på den andre dæk som en sikkerhedsforanstaltning efter den første eksplosion. Igen undskyldte kvinden med briller sig med, at også det hjul var mørt. Jeg rørte ved det og spurgte, om hun virkelig syntes, at det var så mørt. Det syntes jeg nemlig ikke. Det svarede hun undvigende på.

De lagde op til, at der ikke var mere at snakke om, og jeg sagde, at jeg var ret handicappet, fordi jeg havde en 5 mdr. gammel baby derhjemme, og om de ikke kunne ringe til chefen. Jeg ville gerne have den repareret før mandag – eller minimum få bestilt delene. Kvinden ringede, men chefen tog den ikke. Det var der ikke noget at gøre ved, sagde hun, og så var det ligesom bare det. Jeg spurgte, om de ikke kunne skrive en besked til ham? Kvinden med ringe i ansigtet sagde, at jojo de skulle da nok prøve at kontakte ham. Hun var synligt irriteret over, at jeg spurgte. Hele oplevelsen var begyndt at gå mig på, og jeg sagde i en skarp tone, at jeg ville give dem en dårlig anmeldelse på Trustpilot, hvis jeg ikke blev kontaktet senere samme dag eller dagen efter om lørdagen med en afklaring på, om Saxil Cykler ville tage ansvaret for min smadrede barnevogn.

Kvinden med sortfarvet hår og ringe i ansigtet snurrede pludseligt rundt med ild i øjnene. Hun pegede og råbte ad mig: ”Du står ikke der og hidser dig op, vel! Se mine hænder!”
Hun smækkede sine hænder op på disken.
Jeg kunne se et lille plaster, men ingen skrammer.
Jeg sagde højlydt, at det da ikke var min skyld.
Hun råbte, at det heller ikke var hendes skyld. Det var mig, der var kommet med en mør barnevogn. Altså mente hun, at det var min skyld.
Jeg sagde højlydt, at hun da skulle have afvist reparationen, hvis hun mente, at hjulet var for mørt eller i det mindste have undladt at pumpe dækket så hårdt.
Hun råbte noget, jeg ikke kan huske, og jeg forlod rasende butikken.

Nu er det søndag aften, og jeg har stadig ikke hørt noget. Barnevognen står stadig hos Saxil Cykler.

Hvad kan jeg sige? Jeg er (tilfældigvis) uskadt men dybt målløs. Mit råd til dig er, at du skal iføre dig beskyttelsesbriller, hvis du skal i Saxil Cykler, og du skal gøre dig klar til at blive råbt ad og beskyldt for at have ansvaret for deres fejltagelser. De er amatører og skødesløse.
Det var værste besøg i en butik nogensinde, som kunne være endt med et plasticskår i øjet.

STATUS: Saxil Cyklers chef ringede og sagde, at han kun ville betale halvdelen, hvis jeg så også var glad bagefter. Desuden havde hans personale sagt, at de ikke havde råbt af mig. Jeg takkede nej, så jeg kan advare andre om butikken.

20 februari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukkeste kvalitetscykler i byen!

Smukkeste cykler i byen og rigtig fin kundeservice og vejledning i valg af cykel. 1. servicetjek var gratis og veludført og cyklen er virkelig også i god kvalitet... så Saxil er dit sikre valg.

21 september 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En god oplevelse hele vejen rundt

Har ledt med lys og lygte efter en cykel, der matcher svenske Pilen. Forelskede mig i Saxils Østerbro-model, der på mange parametre minder om Pilen. Cyklen lever op til alle forventninger, og korrespondancen på mail og sms med Saxil Cykler var upåklagelig til trods for stor travlhed. En god oplevelse hele vejen rundt.

4 december 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.