Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg ringte Sbanken for å søke om lån, og fikk beskjed om å gjøre det via nettsiden. Der sto det at jeg måtte bruke appen for å få et finansieringsbevis. Jeg lastet ned appen – men fikk ikke logget... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Horrible service after DnB took over. Been happy customer customer since 2000 until DnB took over. Impossible to get accounts closed. Impossible to get through on customer service phone (been waitin... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bank

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Norges mest fornøyde bankkunder 16 år på rad. Enkel nettbank, gebyrfrie tjenester og tilgjengelig kundeservice. Ring 55 26 00 00 eller chat med oss 06-24, hver dag

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var ikke mulig å få lagt inn…

Var ikke mulig å få lagt inn utbetalingskonto for IPS i nettbanken selv. Forsøkte først melding via nettbank, så mail og FB- null respons- vurderte røyksignaler. Men ringte, selv om du spesifiserer at det gjelder IPS blir du satt over til en rådgiver som må sette deg videre- ble brudt etter 28 min. Prøvde igjen igjen måtte jeg settes videre fra første rådgiver, selvfølgelig etter å ha stått i kø- tok totalt 43min å få kontakt..... Snakker om Norges værste kundeservice

12 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Billig fondsparing, men IKKE verdt det

Har flyttet min aksjesparekonto dit siden de er litt billigere for indeksfond. Det har vært en horribel opplevelse, de roter til hvert steg og så må man sette av en halv dag til telefonkø (de svarer ikke på meldinger i nettbanken). Når du endelig får snakket med noen er de sure og inkompetente. De skal "ta kontakt" men det tar mange uker hver gang. Hadde med glede betalt mer for en ok bank men kan ikke flytte før innholdet i kontoen min stemmer.

13 februari 2026

Ny måte å lure deg på

Inntil nylig så var overføringer til egne konti synlig i oversikten med en gang. Nå har de endret det, og det gjør at du som kunde mister kontroll og oversikt, slik at du ikke lengre vet om du har for mye eller for lite på en konto. Det medfører store fortjenester i (straffe) renter for banken. De vil heller ikke formidle klagen videre, oppover. Dette er ganske alvorlig juks, og bør være ulovlig. Dette kommer på toppen av alle ulemper de har påført kunder etter at DNB fikk kjøpe de. Ordentlig drittbank. Hold deg unna.

10 november 2025

Elendig bank-app

DnB kjøpte Sbanken, og den beste bank-appen ble erstattet av DNBs horrible nettbank-app. Hvilket geni fant ut at det riktige var å fjerne sbankens løsning?

1 oktober 2025

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Kan ikke hjelpe deg på chat, sender så mail, ber deg starte chat, utenfor åpningstid. Enda ikke fått app til å virke. Dritselskap. Skal definitivt bytte bank.

7 oktober 2025

Trøbbel med aksjehandel

Det har ikke fungert å handle aksje i lange tider, får bare beskjed om om at det har oppstått en feil i forbindelse med kommunikasjonen mot handelssytemet. venligst prøv igjen eller kontakt DNB.

Chattet med KS, ble henvist til et mobilnummer, ringte nummeret ble henvist til å sende en epost til VPdrift(at)dnb.no. Fikk aldri noe svar der. Ringte Sbanken igjen og forklarte situasjonen, og at jeg ikke fikk noe svar på epost, fikk da et nummer som jeg kunne ringe, men de var stengt nå - og det viser seg at det er samme nummer jeg har vært i kontakt med tidligere som hvnviste meg til å sende en epost. så da går det bare i loop og jeg får ikke tak i noen som kan fikse problemet

22 september 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårligere tilbud og tilbake i tid

Da jeg hadde den gode gamle Sbanken hadde jeg en kontokreditt som løp uten renter da jeg alltid har fått lønn som overstiger beløpet hver mnd på konto. Nå har det, uten å ha blitt informert om det på en tydelig måte blitt en vanlig kredittkonto. Da jeg nå skal forsøke å senke kreditten for å slippe renter, er ikke dette noe som lar seg gjøre med et enkelt tastetrykk slik man skulle tro i det man trodde var en såkalt moderne og digital bank, og som er vanlig å gjøre hos de andre bankinstitusjoner jeg kjenner til. (vet det var slik i den gamle Sbanken, for jeg vurderte å senke den for en tid tilbake). Her må man altså kontakte en kundebehandler. Det er forsåvidt greit, men syns svarene man får virker litt arrogante og lite servicevennlige. Kanskje ikke ment sånn, men det har betydning hvordan man ordlegger seg. Det blir nok til at jeg bytter bank etterhvert dersom det ikke forbedrer seg. Tenk at Sbanken var så bra i alle år, i 20 år! Også klarer Dnb å ødelegge det.

12 juni 2025

Confusing and Useless Loan Process

Jeg ringte Sbanken for å søke om lån, og fikk beskjed om å gjøre det via nettsiden. Der sto det at jeg måtte bruke appen for å få et finansieringsbevis. Jeg lastet ned appen – men fikk ikke logget inn.

Jeg tok kontakt med kundeservice på chat, og fikk bare beskjed om at "du må velge mellom DNB og Sbanken". Hva betyr det engang?

Alt dette bare for å få et finansieringsbevis, og jeg kom ingen vei. Veldig forvirrende og frustrerende prosess. Dette burde vært mye enklere.

7 juli 2025

Fortsatt ingen forbedringer

Etter nettbanken forsvant er det ikke lenger mulig å få oversikt over lån. Selv nå leeenge etter nedleggelsen er det ingen endring. Ingen nedbetalingsplan, ingen gebyr oversikt, ingen oversikt over transaksjoner, ingen oversikt over trukkede renter. Ingen utsikter til at de skal gjøre noen endringer. Har billån, så det er umulig å bytte uten å ta opp forbrukslån. Håpløst.

2 juli 2025

Lite fleksibel bank

Loyale og eksisterende kunder blir forskjellsbehandlet mot nye kunder. Vilje og forståelse av å tilpasse seg markedet er forsvunnet etter DNB har gått inn på eiersiden.

19 juni 2025

Sbanken har blitt søppel

Sbanken var bra for DnB tok over. Kommer ikke gjennom for kundeservice. Appen funket bra før, men nå viderekobles alt til DnB på nettleser. Skulle inn å fikse på sparing og fond/aksjer, men siden er nede og ingen å få tak i for hjelp!
Vurdert mange ganger å bytte til Nordnet med investeringer og en annen bank når det kommer til resten. Nå skal jeg gjøre det når bankene åpner i morgen.

28 mei 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Her fikk jeg beskjed for 14 dager siden…

Her fikk jeg beskjed for 14 dager siden at de kunne få overført boliglån til de hvis jeg satt inn lånet på bil på huset i min gamle bank først. Da de ikke betalte ut lån for meg. Så jeg refinansierte lån i min gamle bank , tok billån inn og søkte igjen i sbanken. Da sier en ny kundebehandler noe helt annet , at det var uheldig å ta billån inn i huslån pga sikkerheten ble dårligere. Og jeg endte opp med å ikke flytte lån alikevel til sbanken. Men har brukt 4-5 tusen i min egen bank for å få refinasiert. Noe jeg ikke ikke trengte og ødela for meg alt. For kan ikke låne min bil oppigjen nå.. så 4 forskjellige kundebehandlere i sbanken, bare den siste dama var klar i sin tale og kunne sine ting. Skulle tro de hadde vert på forskjellige opplæringskurs!

26 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har aldri hatt en dårlig opplevelse med…

Har aldri hatt en dårlig opplevelse med Sbanken, den nye appen etter de la ned nett nettbanken, fungerer helt utmerket. Har aldri hatt problemer med appen, den er enkel og lett og navigere, og gjør det lett og holde orden på økonomien. Anbefaler Sbanken!

9 mei 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.