2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Wou info..

Wou info... ze weten ons profiel al zonder iets te weten over ons... info gaat er niet af want dat schaad hun bestaande klanten... ronduit schandalig!!!!

10 oktober 2025

Opgepast voor dit bedrijf!

Opgepast voor dit bedrijf!

Ik was meer dan 10 jaar klant bij een boekhouder tot het kantoor overgenomen werd door SBB. Van de ene dag op de andere stegen de prijzen meer dan 100%. Ik ben overgeschakeld naar een nieuwe boekhouder en kreeg nog vele veel te hoge en onredelijke facturen. Zelfs met terugwerkende kracht, ze probeerden nog aan te rekenen voor werk geleverd nog voor het kantoor overgenomen werd.

12 augustus 2025

Geen waarden

Geen woorden voor de behandeling die we kregen. Triest maar als kapitaal regeert verdwijen waarden, normen en fatsoen.
Een monopolie creëren om je dan tegen een muur te zetten.
Wie het kleine niet eert is het grote niet...

23 mei 2025

Ik zou niemand SBB aanbevelen

Wij hebben met ons bedrijf bij SBB gezeten maar toen hun met hun prijzen 35% stegen in 1 jaar probeerde ze het ons zeer moeilijk te maken om weg te gaan.
En ik bedoel maffia praktijken, ik zou niemand adviseren hun boekhouding daar te laten doen.

15 april 2025

opgelet met dit kantoor, onbetrouwbaar

opgelet met deze firma, kwalitatief kennen ze de stiel onvoldoende en wanneer ze ontdekken dat ze zelf teveel fouten hebben gemaakt, zeggen ze overeenkomst eenzijdig op ipv recht te zetten wat mis is gelopen.

1 januari 2025

Slechte nasmaak overgehouden van SBB

Slechte nasmaak overgehouden van SBB. Na jarenlang klant te zijn geweest, gelukkig overgestapt vanwege te duur en ouderwets. Ze brachten nog allerlei extra kosten in rekening. noooit meegedacht over hoe ksten te minimaliseren. Zeker niet het gevoel dat iemand in je hoek staat. Zeker niet voor de kleine ondernemer!

22 april 2024

Declaraties schrijven met een hark.

Ik sluit mij aan bij de eerdere reviews. Absoluut slecht bedrijf en zeer arrogante mensen. Bij ons ging het om kantoor Sint-Truiden.
SBB schrijft haar declaraties niet met een pen of vork, maar met een grote hark. Declaraties gedaan voor slecht geleverd werk en niet uitgevoerd werk. Onze nieuwe boekhouder heeft veel werk gehad om onze administratie daarna weer op orde te krijgen.
Na het plaatsen van een review op Google werden wij door het hoofdkantoor gesommeerd om de review te verwijderen, anders volgde een klacht bij het parket wegens laster en eerroof. Dit heet chantage en afdreiging. Dat hebben we natuurlijk geweigerd.
Dus geloof niet alle goede reviews van dit bedrijf want dat kan gezien onze ervaring gewoon niet. Gezien de dreigende taal kunnen wij ons voorstellen dat voormalige klanten zich geïntimideerd voelen en de slechte review verwijderen. Wees gewaarschuwd!

29 augustus 2024

Slechte ervaring bij vertrek

Ik kan alleen beamen hetgeen al wordt meegegeven in vorige review. Mijn ervaring speelt zich af in het kantoor Leuven/ Bekkevoort. Zolang je klant blijft geen probleem, maar van zodra je aangeeft te vertrekken stapelen de facturen zich op. Kosten die zogezegd worden gemaakt om de overdracht van je dossier naar de nieuwe boekhouder te bewerkstelligen, adviezen die maanden ervoor zouden gegeven geweest zijn door specialisten. Als je om een gesprek vraagt om dit uit te klaren, dan wordt dit afgewezen. Het contact beperkt zich uiteindelijk tot mailverkeer met Intrum. Jammer ...

18 februari 2024

Ruim tien jaar klant geweest bij SBB…

Ruim tien jaar klant geweest bij SBB accountants (sbb.be). Zij waren steeds correct hoewel aan de dure kant voor het boekhoudkundige werk dat er moest gebeuren (15 uitgaande facturen op jaarbasis is nu niet bepaald veel werk te noemen). Voor de vereffening van de firma komt SBB met een rekening af die ruim 2,5 keer hoger uitkomt dan wat collegas bij hun accountant hebben betaald. 4.500 euro voor een vereffening van een kleine firma waar reeds 2 jaar geen faktuur meer is buitengegaan en voornamelijk hun eigen facturen en deze van de sociale diensten dienden te worden ingeboekt. Op het einde van de rit komt SBB met een factuur achteraf van niet gesubstantieerde meerprestaties van nog eens 800euro. Dure jongens die niet twee keer maar drie keer langs de kassa passeren. En wanneer hierover geprotesteerd wordt, is de enige reactie 'Intrum'. U weze hierbij gewaarschuwd.

15 december 2022

Is dit jouw bedrijf?