Tømrerfirma Søren Bernhard ApS Reviews 4

4,0

Bedrijfsgegevens

1. Timmerman

Geschreven door het bedrijf

Tømrerfirmaet Søren Bernhard er en familieejet virksomhed, der brænder for udvikling og byggeri. Det har vi altid gjort, og det fortsætter vi med at gøre. Vi lægger stor vægt på ordentlighed og åben kommunikation. Det betyder, du altid ved, hvad der skal ske, samt hvornår det sker i dit byggeprojekt. Vi hjælper både private og virksomheder, og så bygger vi udviklingsprojekter. Vores pallette af kompetencer er bred, og frygt ej, vi er specialister i at håndtere totalentreprisen.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har i forbindelse med total…

Vi har i forbindelse med total renovering af vores hus gjort brug af Tømrerfirma Søren Bernhard og vi har været super tilfredse. Projektet omfattede blandt andet udskiftning af vores asbesttag, nedrivning af en gammel udestue samt opførelse af en ny tilbygning, et større projekt, hvor vi har følt os trygge hele vejen igennem. Der har været god, hurtig og tryg håndtering af hele koordinationsarbejdet, herunder den eksterne håndtering af asbestarbejdet.

Fra start til slut i projektet har vi fået god rådgivning til at få vores ideer og ønsker til konkrete løsninger.

Vi har desuden været meget tilfredse med tømreren som udførte det primære arbejde. Han har leveret et flot stykke arbejde og det har været meget trygt og behageligt at have ham til at arbejde i vores hjem ☺️
Vi siger tusinde tak og sender vores bedste anbefalinger til andre

2 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Udskiftning af vinduer og døre

Vi har til fuld tilfredshed fået ændret og skiftet et stort vindue parti i vores stue – flot stykke arbejde, ligeledes fik vi monteret en ny udvendig dør til bryggers samt ny indvendig dør – lavet på special mål. Firmaet Søren Bernhard har i den forbindelse ydet en rigtig fint stykke arbejde og vejledning. I samme forbindelse fik vi ligeledes lavet et par andre små reparationer. Virkelig flot arbejde de har udført – vi kan kun stærkt anbefale dette tømmerfirma.

15 december 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nybyggeri

Netop bygget vores drømmehus i skoven med S. Bernhard som hovedentreprenør .
Det har været en god oplevelse og huset blev leveret til tiden uden de store problemer .
Anders er sød og behagelig og når det opstod problemer talte vi om tingene .
Meget dygtigt og prof tømrerteam

1 juni 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Renovering af tag efter rådskade

Renovering af tag efter rådskade
Hvad Søren Bernhard ude og lave en rådskade, hvor de skulle udbedre skaden og sprøjte imod råd og svamp.

Resultatet blev en vandskade og råd i det selvsamme træ, så er ikke synderligt imponeret.

Søren Bernhards første svar var, at de godt vidste der ville komme en vandskade da skotrenden ikke var lavet rigtigt da de lavede taget. Kunne ikke forklare on hvorfor de så ikke sagde noget, men bare tog forsikringsselskabet penge og efterlod os med en vandskade.

Da vi så kunne sige, at den skotrende blev lavet da vi købte huset da der var en skade der.
Blev der lidt stille, men det var i hvert fald ikke dem der havde lavet noget forkert selvom de har skåret hul på undertaget.

Havde derefter en anden tømmer ude for at se om der var noget galt med skotrenden, denne fastslog at der ikke var noget galt med den.
Men skaden skyldes det hul der er lavet, samt måden de har brækket i skotrenden for at brække noget tagpap under.

Det blev forlagt forsikringsselskabet og Søren Bernhard, forsikringsselskabet skrev til Søren om at få det bragt i orden. Men frem for at anerkende sin fejl leger han struds og nægter at svare på mails..
Så nu har vi en aftale med en anden tømmer, så må vi lægge sag an bagefter.

Heldigvis ser det ud til at forsikringsselskabet blacklister ham, så ingen andre ender med samme l×××...

27 mei 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.