Bij aanschaf van de badkamer besloten we het werk volledig uit te besteden. SBS klus uit Rotterdam heeft ons hier volledig ontzorgd. Onze badkamer, gelegen in het mooie Schiedam was toe aan vervan... Toon meer

SBS Klusbedrijf heeft bij ons de badkamer gerenoveerd. Van oude rommelige badkamer naar een prachtig nieuwe badkamer die rust en ruimte uitstraalt !! Ik kan iedereen dit klusbedrijf aanbevelen! S... Toon meer

SBS Klusbedrijf heeft bij ons de badkamer gerenoveerd. Zowel het verwijderen / afvoeren van de oude badkamer als de installatie van de nieuwe badkamer. Firma ging exact te werk als vooraf... Toon meer

1. Badkamerinstallateur

Welkom bij "SBS Klus BV" – uw betrouwbare partner voor badkamerrenovaties en interieurverbouwingen! Bij SBS Klus BV begrijpen we dat uw badkamer meer is dan een functionele ruimte; het is een oase van comfort, ontspanning en stijl. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialist die uw badkamerdromen tot leven kan brengen. Wat maakt SBS Klus BV uniek? Ervaring en Expertise: Met meer dan twee decennia in de branche zijn wij ervaren professionals die de fijne kneepjes van het vak kennen. Uw badkamer is in betrouwbare handen, met vakmannen die de kunst van badkamertransformaties hebben geperfectioneerd. Samenwerking met Professionals: Wij bundelen krachten met experts op het gebied van badkamerontwerp, waardoor we een totaalpakket kunnen aanbieden – van concept tot realisatie. Bij SBS Klus BV heeft u slechts één partner nodig voor al uw behoeften. Maatwerk: Heeft u specifieke wensen voor uw badkamer, zoals een op maat gemaakt badkamermeubel? Wij gaan tot het uiterste om aan al uw eisen te voldoen, met vakmannen die zich onderscheiden door precisie en vakmanschap. Klantgerichtheid: Uw tevredenheid staat centraal bij SBS Klus BV. We luisteren naar uw wensen, voorzien u van deskundig advies en streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Bij ons staat de klant altijd op de eerste plaats. Bij SBS Klus BV gaan we verder dan het bouwen van badkamers; we creëren leefruimtes die perfect aansluiten bij uw levensstijl en persoonlijke smaak. Kies voor vertrouwen, kies voor vakmanschap, kies voor SBS Klus BV – waar uw badkamerdromen werkelijkheid worden. Uw tevredenheid is onze missie! "Pure Perfectie in Badkamercreatie - SBS Klussen BV"

4,6

Uitstekend

Top bedrijf, uitstekende service

Onze badkamer, gelegen in het mooie Schiedam was toe aan vervanging. SBS klus startte geheel volgens afspraak. Als eerste werd veel aandacht besteedt aan het netjes houden van onze woning. Vloeren en trappen werden heel zorgvuldig afgeplakt. Gaandeweg de klus heeft Arman ons nog van enkele adviezen en aanpassingen voorzien. aanpassingen omdat het in de showroom tekeningen niet helemaal goed was opgezet. Als voorbeeld noem ik de douchepunten die te dicht op de sunshowers stonden getekend.
Er is door de medewerkers van SBS klus heel netjes gewerkt. Al het afval dat afgevoerd moest worden is netjes afgevoerd. Elke dag is de werkplek keurig opgeruimd achter gelaten. Grote klasse! Het eindresultaat is werkelijk fantastisch geworden.
Wij hebben de samenwerking met SBS Klus B.V. als heel prettig ervaren en zouden dit bedrijf zeker aanraden als u op zoek bent naar een klusbedrijf. Ik begrijp dat SBS Klus meer doet dan badkamers dus ook voor een andere klus zeker even contact zoeken met dit bedrijf!

10 maart 2026

SBS Klus B.V. bedankt!

Via Wooning zijn we in contact gekomen met Arman van de firma SBS Klus B.V. Direct vanaf het eerste contact met Arman kregen we het gevoel dat het allemaal prima in orde zou komen. Dit gevoel is tot en met de oplevering afgelopen week volledig intact gebleven. Een grote dankjewel voor de inzet van Arman en zijn team, zij hebben er met z'n allen voor gezorgd dat we nu de trotse bezitters zijn van een prachtig verbouwde badkamer en toilet.

3 oktober 2025

Arman en zijn team van SBS klusbedrijf…

Arman en zijn team van SBS klusbedrijf waren voor ons aangewezen vanuit Brugman om de badkamer en toilet te komen verbouwen. Vanaf het eerste contact verliep alles soepel en snel. Arman zag de staat van onze nieuwe woning en overhandigde zijn kaartje met de noot wij doen meer dan alleen badkamers. Wij hebben Arman en zijn team aangesteld om meerdere zaken op te pakken in de woning. Dit ging van stucen tot aan kabels aanleggen voor elektra. Er wordt echt tot in de verste detail gekeken. Zelfs toen onze tegels afweken kwa maat en de leverancier van Brugman niet wilde helpen had Arman een oplossing en ziet het er allemaal super strak uit! Binnen 2 weken waren onze badkamer en toilet van een bouwval omgetoverd tot onze droom badkamer en toilet! Zelfs nadat alles klaar was en wij problemen hadden met onze leidingwerk van de keuken stond Arman met zijn team voor ons klaar! We hadden hem gebeld en een dag later hadden de mannen het probleem al verholpen op een snelle en professionele manier! Wij zijn super blij met Arman en zijn team van SBS klusbedrijf! Mochten wij in de toekomst nog dingen gaan verbouwen dan schakelen wij hun zeker weer in!

Arman, super bedankt voor alles zonder jullie was het niet gelukt!

9 augustus 2025

Nieuwe badkamer 🥰

Ik kan iedereen dit klusbedrijf aanbevelen!
Snelle harde werkers die zich keurig aan de afspraken houden. Arman die toezicht op alles houdt en t contact.
Binnen 2 weken hadden wij een prachtige nieuwe badkamer en de oude was ook keurig afgevoerd!!
Dikke 10 voor de aanpak en de service !!

16 juni 2025

Absolute aanrader

Arman en zijn team hebben onze oude stoffige badkamer omgetoverd tot een oase.
Elke stap werd zorgvuldig gezet, van sloop tot installatie. De hal en trappen werden voorzien van bescherming en de oude badkamer werd door hen afgevoerd. Wij zijn in die zin volledig ontzorgd.
Het team van SBS Klus B.V. werkt erg netjes en gaat voorzichtig om met hun eigen materiaal en de omgeving. Aan het einde van de dag ruimden ze de ruimte(n) waar zij hadden gewerkt netjes op.
Bij installatie van de badkamer hebben zij echt oog voor detail. Tegels zijn prachtig uitgelijnd en de plaatsing van het toilet en het wastafelmeubel (hoogte) vindt in goed overleg plaats.
Arman is duidelijk in zijn communicatie, reageert vlot op vragen en is erg vriendelijk.
Verder denken ze in oplossingen als zich problemen voordoen. Wat ontzettend fijn is.
Voor onze volgende klus huren wij hen graag nogmaals in.
SBS Klus B.V., ontzettend bedankt voor jullie inzet!

21 juni 2025

Zeer tevreden

Duidelijke afspraken die nagekomen worden. Ervaren mensen die zelf erg goed mee denken en goede ideeen hebben. En niet onbelangrijk, iedere dag hun werkgebied opgeruimd achter laten!

9 mei 2025

Goed gedaan!

Wij zijn heel blij met het vakwerk geleverd door SBSklus bij de verbouwing van de badkamer. Ze denken mee, hebben goede ideeën en werken geel netjes. Super gedaan, dank u wel!! Familie Boxhoorn, Numansdorp

14 april 2025

Alle verwachtingen overtroffen

Het team van SBS Klus heeft al onze verwachtingen overtroffen bij het plaatsen van onze badkamer!

Ik beveel ze van harte aan.

Het team van SBS Klus heeft ons volledig ontzorgd. In anderhalve week van slopen tot oplevering. Arman was hierbij ons enige aanspreekpunt. Hij zorgde voor de afstemming met zijn teamleden. Arman is communicatief erg sterk. Hij hield ons continu op de hoogte - een verademing ten opzichte van andere partijen.

Elk teamlid was vriendelijk en werkte netjes. Aan het einde van elke dag waren de spullen netjes opgeborgen en was de vloer gestofzuigd.

De offerte was helder en redelijk. Fijn dat de prijs all-in is: geen verrassingen. Ook heeft het team extra onvoorziene werkzaamheden verricht zonder meerprijs.

Arman en zijn team denken proactief mee om het beste resultaat te bereiken. Ze hebben meerdere suggesties gedaan, maar veranderden nooit het plan zonder ons te betrekken. Het beste voorbeeld is het veranderen van de plek van de wasbak en de radiator t.o.v. ons ontwerp voor een betere doorloop naar de douche. Hier hadden we zelf nooit aan gedacht.

Arman en team, hartelijk dank!!

17 september 2024

Renovatie badkamer

SBS Klusbedrijf heeft bij ons de badkamer gerenoveerd.

Firma ging exact te werk als vooraf besproken. Je wordt op dagelijkse basis keurig op de hoogte gehouden wat voor activiteiten er die dag uitgevoerd worden.

Zijn elke dag keurig op tijd en werken hard en secuur. Communicatie verloopt ook zeer prettig en snel.
Denken ook mee en dragen oplossingen voor.

Kan niets anders zeggen dat SBS Klusbedrijf zeer professioneel werkt en dat deze firma zeker aan te raden is.

7 oktober 2024

Niet mee in zee gaan!

Vooraf mooie praatjes, maar als het erop aankomt hoor je niks mee van hem. Werkt snel en slordig via onderaannemers.

8 november 2023
Logo SBS Klus BV

Antwoord van SBS Klus BV

Beste heer David,

Ik zie dat u vanuit Frankrijk heeft geschreven. Ten eerste: wij werken nooit met onderaannemers. Ten tweede: kunt u aantonen dat wij een project voor u hebben uitgevoerd? Zo niet, dan zullen wij aangifte doen bij de politie wegens het verspreiden van nepnieuws. Ik verzoek u vriendelijk om uw reactie zo spoedig mogelijk te verwijderen. Wij hebben geen enkele ontevreden klant en kennen al onze klanten persoonlijk.

Badkamerrenovatie

SBS klus BV heeft vakwerk geleverd bij het renoveren van de badkamer. De oude badkamer is gesloopt en afgevoerd en de nieuwe badkamer is prachtig geworden. Er wordt zeer netjes gewerkt, elke dag is er overleg en er wordt meegedacht over praktische en duurzame(re) aanpassingen van het ontwerp.

9 augustus 2024

Stucwerk

Wij zijn uitstekend geholpen bij de renovatie van onze keuken. Zeer tevreden, ik zou SBS aan iedereen aanraden.

24 juni 2024

Prachtige nieuwe badkamer

Prachtige nieuwe badkamer. De mannen van SBS klusbedrijf werken nauwkeurig, snel en alles volgens afspraak. Daarnaast zijn ze erg klantvriendelijk en houden ze tijdens de verbouwing goed contact om alles door te spreken.

1 juli 2024

Vakkundig, snel en netjes! Super bedrijf…

Het zijn vaklui die weten wat ze moeten doen. Werken supersnel maar bovenal nauwkeurig en schoon! Arman heeft samen met zijn team onze droom badkamer gerealiseerd. Door zijn inzichten is de badkamer nog mooier geworden.
Wij zijn er enorm tevreden en raden iedereen aan om zaken met dit bedrijf te doen!

6 mei 2024

Uitstekende Samenwerking en resultaat!

Onlangs heb ik samengewerkt met SBS Klus Bedrijf voor een renovatieproject aan mijn huis en ik ben zeer onder de indruk van hun professionaliteit en vakmanschap. Vanaf het allereerste contact tot de voltooiing van het project was het team van SBS Klus Bedrijf uiterst behulpzaam, efficiënt en vriendelijk. Ze luisterden naar mijn wensen en zorgden ervoor dat alles precies volgens plan verliep. Het resultaat overtrof mijn verwachtingen, en ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Ik zou SBS Klus Bedrijf zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar aannemersbedrijf. Bedankt, SBS Klus Bedrijf, voor het leveren van uitstekend werk!

14 mei 2024