Ondanks dat met vervoerder was meegegeven die volgens grootte en gewicht aannam. Is levering later dan bedoeling was. Vervoerder gaf aan van formaat niet te verzenden . Terwijl ze daar een contract... Toon meer

Verzending is echt supersnel. 3 dezelfde producten gekocht waarvan 1 compleet andere kleur maar de andere 2 wijken in uitvoering ook af dat is wel jammer. Als Oplossing is een hele kleine korting... Toon meer

Mijn roestvrij stalen Apple Link Bracelet zou nieuw maar geretourneerd zijn maar in perfecte staat. Daardoor was het €50 goedkoper dan nieuwstraat. Bij ontvangst bleek dat het om een bandje ging dat g... Toon meer

Hele proces verliep soepel en dus professioneel. Bij powerbank geleverde kabel was ontoereikend om mijn iPhone 15 Pro Max op te laden - er gebeurde niets. Vervolgens bij SB Supply 2 ‘woven’ Apple k... Toon meer

1. Computer & laptop accessoires
  2. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  3. Spellenwinkel
  4. Dierenverzorgingswinkel

Wij bezitten uitmuntende collectie design accessoires & gadgets. Vandaag besteld, morgen in huis! Veilig online betalen. Goede klantenservice.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,1

Alle reviews

(1.586)

267 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De verstelknop was kapot!

Gamingstoel kwam goed aan, helaas was de plastic knop om de stoel te verstellen kapot aangekomen!!! Ik weet niet of ik nog een 2e keer ga bestellen

24 januari 2025

Antwoord van SB Supply Europe

Bedankt voor je feedback! Het spijt ons te horen dat de plastic knop van de gamingstoel kapot is aangekomen. Dit is uiteraard niet de ervaring die we voor ogen hebben. Je kunt contact met ons opnemen, en we zorgen ervoor dat je een vervangend onderdeel ontvangt. We hopen dat we je vertrouwen kunnen herstellen en je een betere ervaring kunnen bieden bij een volgende bestelling.

Het heeft wel wat geduurd voor het…

Het heeft wel wat geduurd voor het onderdeel kwam en door verschillende personen een antwoord kreeg tbv de garantie, maar ben zeer tevreden over de geleverde service en het onderdeel van de stoel, ook ieder heeft mij met respect geschreven en te woord gestaan.
Dus in één woord mijn complimenten.
mvg. Ing.Auke Kaspersma.

25 december 2024

Bestelling via Bol.com maar die zullen ook niet helpen

Bestelling via Bol.com, levering via SBSupply.
Zogezegd geleverd, maar toch niet.
Nu drie weken verder en we worden maar steeds aan het lijntje gehouden.
NOOIT nog via Bol.com SB Supply laten leveren is het advies.
Ze laten je zonder blozen wachten, geen opvolging, alleen maar....het wordt onderzocht.
Terwijl ze gewoon het niet geleverde opnieuw kunnen verzenden....want het is toch betaald

30 november 2024

Hallo Stijn,

Erg vervelend dat uw bestelling niet is geleverd terwijl de Track & Trace dit wel aangeeft. Wij hebben uw bestelling in alle vertrouwen verstuurd met de Bpost. Wij zullen dit daarom samen met de vervoerder onderzoeken. Ondertussen hebben wij voor u het aankoopbedrag teruggestort.

SB Supply

De AirTags werken prima . Fijn dat ze een gaatje hebben om ze ergens aan vast te maken
Geen vijfde ster omdat ze bij buurman afgeleverd zijn het huisnummer op pakket kwam niet overeen met die op pakbon
Wel Snelle reactie op mail gekregen

1 december 2024

Na veel gedoe uiteindelijk wél netjes opgelost

In eerste instantie ontving ik een niet werkende adapter. Na wat heen en weer mailen, en dat mijn retourpakje bij DHL ook nog zoekraakte, heb ik uiteindelijk alsnog een nieuwe, werkende adapter ontvangen. Het heeft al met al bijna een maand geduurd, maar SB Supply heeft het uiteindelijk wél opgelost.

3 oktober 2024

Antwoord van SB Supply Europe

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u een niet werkende adapter heeft ontvangen en dat er problemen waren met de retourzending. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. We zijn blij dat we uiteindelijk een oplossing hebben kunnen bieden en dat u nu een werkende adapter heeft ontvangen. We waarderen uw geduld en begrip tijdens dit proces. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het SB Supply Team

Prima transactie

Prima transactie. Ik zat met wat vragen. Online helpdesk ging niet helemaal soepel maar volgende dag bellen wel en mijn vraag werd beantwoord. Heb het Magic Keyboard besteld, werd snel geleverd en was 100% wat ik verwachtte.

3 oktober 2024

SB Supply annuleert bestelling

SB Supply annuleert bestelling, omdat ze het product niet willen of kunnen leveren. Het product is gewoon te koop bij de fabrikant tegen een inmiddels hogere prijs.

SB Supply toont geen begrip en komt niet met een acceptabele oplossing. Zeer teleurstellend !

21 augustus 2024

Beste Klant,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze service teleurstellend was. Onze voorraad kan inderdaad afwijken van die op de website van de fabrikant, en we begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn.

We willen u echter verzekeren dat we 100% van de aankoopprijs zullen terugbetalen. Neem alstublieft contact met ons op via helpdeskNL@sbsupply.eu als u verdere vragen heeft of als we u op een andere manier kunnen helpen.

Het SB Supply Team

Uitstekend

Tevreden over mijn aankoop. Overzichtelijke webwinkel met een breed assortiment. Goede prijzen. Klantenservice erg vriendelijk en er wordt snel gereageerd. Topservice!

25 augustus 2024

Bestelling was binnen een dag onderweg.

Bestelling was binnen een dag onderweg.
Heel fijne klantenservice - mijn probleem was met direct en duidelijk behandeld en binnen een dag of twee opgelost.
Een pluim voor het ondersteuningsteam en zeker is SB de moeite waard om opnieuw te bezoeken als ik iets anders moet bestellen.

9 september 2024