Scanbolt A/S Reviews 1.046

TrustScore 5 uit 5

4,9

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Larvbanden till min minigrävare var slut i Sverige. Osäkert när de skulle komma i lager. Scanbolt i Danmark kunde skicka samma dag. Bra pris och snabb leverans. Kommer definitivt att återkomma s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hyggelig mottagelse hos Scanbolt Horsens. Fant korrekt skuffe for min gravemaskin og denne fikk sveiset på feste tilpasset min maskin. Hentet ved retur to dager senere. Pent arbeid /sveisesøm.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle bruge et gummibælte, da jeg var i tvivl om hvilket jeg skulle bruge, guide de mig til at finde det rette og sendte billede af det korrekte. Virkelig rare at snakke med, nemme og få fat i.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag fick vad jag behövde men om ni inte kan skicka med något annat transportbolag än TNT så kommer jag inte att handla av er något mer. Hopplöst när man är själv i bolaget och måste vara på plats och... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bouwmachine verkoper
  2. Bouwgereedschap leverancier
  3. Bouwmachine- en gereedschapswinkel
  4. Aannemer
  5. Sloopaannemer

Geschreven door het bedrijf

Hos Scanbolt A/S er den enkelte kunde altid 100% i fokus. Vi tror på langtidsholdbare relationer, og tager derfor altid glædeligt imod feedback, som kan gøre os til en endnu mere kundeorienteret virksomhed. Vores erklærede forretningside er at mindske vores kunders tidsspild og derfor er vores webshop åben 24 timer i døgnet, alle ugens dage, hele året rundt, sådan vores kunder kan bestille når det passe dem, og ikke behøver passe telefontider eller lignende. Ved ønske om vejledning eller andet sidder vores kyndige medarbejder team klar ved telefonerne og e-mail mandag til torsdag fra kl. 7.30-15.00, fredag fra kl. 7.30-14.00.

Scanbolt A/S

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Larvbanden till min minigrävare…

Scanbolt i Danmark kunde skicka samma dag.
Bra pris och snabb leverans.
Kommer definitivt att återkomma som kund.

9 april 2026

Hej Charlotta,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt, da varen ikke var på lager i Sverige, og at du er tilfreds med både pris og levering.

Det betyder meget for os, at du vil handle hos os igen – vi ser frem til at hjælpe dig næste gang!

Hej Holten,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og priser.

Tak fordi du handlede hos Scanbolt – vi håber at kunne hjælpe dig igen!

Hej Paul,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med en hurtig og præcis levering.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service når man kommer ind i…

God service når man kommer ind i butikken. 👍

30 maart 2026

Hej Jacob,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har oplevet god service, når du besøger vores butik.

Tak fordi du handlede hos Scanbolt – vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Hurtig præsident levering 👍 😀

Hurtig præsident levering 👍😀

1 april 2026

Hej Ole,

Mange tak for din 4-stjernede anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering.

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, hører vi meget gerne fra dig.

Tak fordi du handlede hos Scanbolt!

Super

God, venlig hjælp og service!

25 maart 2026

Hej Rene

Mange tak for din tilbagemelding og 4-stjernede anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har fået god service i forbindelse med dit køb fra en af vores medarbejdere.

Tak fordi du handlede hos Scanbolt – du er altid velkommen igen, og vi ser frem til at være behjælpelige en anden god gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon service hele vejen igennem

Virkelig rare at snakke med, nemme og få fat i.
De har dag til dag levering
Alt i alt kanon service fra start til slut

26 maart 2026

Hej Jeanne

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Vi bliver SÅ glade af at læse din tilbagemelding, det er netop lige præcis det her som gør vores arbejde ekstra sjovt! :-)

Det glæder os at høre, at du hele vejen igennem, har fået god behandling, og at vi sammen fandt de rigtige varer til dig.

Mange tak fordi du handlede hos Scanbolt – vi ser frem til at være behjælpelige en anden god gang!

Raskt og riktig

Bra kundebehandling og rask levering

20 maart 2026

Hei Gudmund

Tusen takk for din 5-stjerners anmeldelse!
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med den raske leveringen og vores kundebehandling.

Takk for at du valgte Scanbolt – du er alltid velkommen tilbake!

Vennlig hilsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans bra produkter trevligt…

Snabb leverans bra produkter trevligt bemötande

25 maart 2026

Hei Dick Peter

Stort tack för din 5-stjärniga recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen og vores produkter.

Tack för att du valde Scanbolt – du är alltid välkommen tillbaka!

Vänliga hälsningar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtigere levering end forventet.

Meget hurtigere levering end forventet.

26 maart 2026

Hej Jan

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Hvor er det skønt at høre sådan en tilbagemelding, og at vi lykkedes med at levere hurtigere end forventet hos dig.
Det arbejder vi altid efter, og fedt det også lykkedes denne gang :-)

27 maart 2026

Hej Martin

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Vi er glade for at høre at din bestilling dukkede op, akkurat lige så hurtigt som vi havde håbet på, så det er godt at høre!

Tak fordi du handlede hos Scanbolt – vi ser frem til at hjælpe dig en anden god gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service - også da jeg ringede og havde spørgsmål efterfølgende

27 maart 2026

Hej Birgitte

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Vi gør altid vores bedste, og er glade for at du har oplevet netop dette! :-)

Ordne med feil feil forsendelse

Ordne med feil feil forsendelse

24 maart 2026

Hei Ole Johnny

Mange takk for din tilbakemelding og 4 stjerner.
Vi beklager mye om der er sket en feil i forsendelsen, og håber at alting har løst sig nå, ellers er du mye velkommen at kontakte os for nærmere information, så vi kan aftale nærmere. Vi ser din ordre er leveret, og vi beklager forsinkelsen der har været hos fragtselskabet.

Tak fordi du handlede hos Scanbolt – du er altid velkommen igen :-)

købte reservedele

god service vedrørende salg fra jeres medarbejder

23 maart 2026

Hej Carsten,

Nem bestilling

Nem bestilling, hvor jeg hele tiden forstod hvor jeg var i processen. Levering foregik nemt og uden problemer, selv om det var en stor pakke.

23 maart 2026

Hej Martin,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at bestillingen var nem, og at du hele tiden havde overblik over processen. Dejligt også at høre, at leveringen gik problemfrit – selv med en stor pakke.

Tak fordi du handlede hos Scanbolt – vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hyggelig mottagelse hos Scanbolt…

Hentet ved retur to dager senere. Pent arbeid /sveisesøm.

19 maart 2026

Hej Frode,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en hyggelig oplevelse hos Scanbolt Horsens, og at skuffen blev korrekt tilpasset og svejset til din gravemaskine. Dejligt at høre, at arbejdet levede op til forventningerne.

Tak fordi du handlede hos os – vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp igen!

Hurtig levering og kvalitet i top

Hurtig levering og kvalitet i top

18 maart 2026

Hej Bo,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og kvaliteten.

Snabb leverans

Snabb leverans, bra service.

17 maart 2026

Hej Pelle,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og den gode service.

Tak fordi du handlede hos Scanbolt – vi håber at kunne hjælpe dig igen!

Snabb leverans.

16 maart 2026

Hej Timo,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering.

Hej Jane,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både den gode service og den hurtige levering.

Scanbolt Teamet

Lees meer over geverifieerde reviews.