Virkelig sjuskede håndværkere
Virkelig sjuskede håndværkere, som udstråler de ikke ved hvad de laver!
De udstråler de ikke ved hvad de laver.
- Emhætten var installeret forkert, de havde ikke lavet hul i toppe og sat kul-filteret forkert.
- De har skåret to skabe til, det er flosset i kanten og så skævt at det har været dækket med lister. Det skal skiftes!
- Bordpladen var også skåret skævt, så den har også fået en liste.
- Listerne de satte op var ikke skåret pænt og var to forskellige størrelser. De er nu endelig skiftet.¨
- Fuge kan de heller ikke finde ud af, det sidder op ad væggen, og har været nødt til at skrabe det af.
- Alle mine skabslåger hænger skævt, har sagt det flere gange, og sågar fået fortalt at det ikke kunne gøres bedre!? Hvis Ikeas kan, kan i også. Nu vil de så gerne rette dem til
- Vandrørne til opvaskemaskinen var hængt forkert (sagde min vvs'er som lavde mit badeværelse), det er nu endelig også rettet.
Oplever at Scandic opus lyver, og fremstår som om de ikke ved hvad de laver.
Glad for at jeg har håndværkere i min familie.
De har nu brugt 3,5 måned på stadig ikke at været færdige. De startede den 15 juni med at sætte op....
De mangler at rette lågerne ind, vender drypbakken som er vend forkert (ingen forstår hvordan det kan ske?!), skal have to nye skabe, da de har skåret det så grimt og så skal en maler lave det de selv har ødelagt.
Med det tempo håber jeg, det er færdigt inden december.
Nybyggerne kan sætte et flot køkken op på 4 dage. Man skulle tro det kunne gøres hurtigere, end hvad jeg har oplevet.
Ærgerligt jeg ikke kan uploade billeder, for har masser af deres sjuskede arbejde.
Den her oplevelse er unger alt kritik!