Vi havde revner, som var repareret af maler tidligere men som kom igen. Vi har nu haft besøg af Frederik og Oliver fra scaninjekt, der borede og fræsede(hedder det vist nok) revnerne og sprøjtede de... Toon meer
Havde fornøjelsen af at have Oliver ude og fikse revner i væggen ( nybyg 5 år) Oliver var meget venlig, høflig og arbejdsom, en fornøjelse at have en håndværker som ham på opgave. Ordenligt arbejd... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Superfin behandling fra start til slut :) Frederik og co. kom og hjalp mig med både en revne i en gasbetonvæg og skrukke fliser på badeværelset. Jeg oplevede dem som både høflige, professionell... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Var meget tilfreds med jeres arbejde. Kom til tide og udførte opgaven perfekt. Alt var ryddet op efter dem. Der blev ikke efterladt nogen spor efter arbejdes udførelse.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos ScanInjekt tilbyder vi injicering af skrukke fliser og revner i gasbeton. Desuden injicere vi også revner i beton, murværk, vægge og gulve med epoxy lim, der fikser konstruktionen så den igen bliver tæt og stærk samt modstandsdygtig overfor vand og fugt m.m.
Denemarken
- scaninjekt.dk
Vraagt klanten om een review
God oplevelse at få vores skrukke fliser repareret …
Det er svært at vurdere om selve arbejdet er korrekt udført (skrukke fliser), men ingen fliser havde umiddelbart taget skade og badeværelserne blev efterladt pæne og rene efter flere dages arbejde.
Flinke håndværkere - venlige, høflige og respektfulde over at være i kundens hjem.

Kære Alle - tusind tak
Kære Alle
Tusind tak for god og professionel service. Tak til Helle og tusind tak til Martin fra Jelling . Alt i vores badeværelse er lavet til aftalt tid, og det er gjort ordentligt Jeg sætter stor pris på og har stor respekt for en håndværker som Martin ( fra Jelling😂) , Han var gemytlig , lavede sit arbejde og han gav mig de fornødne i formationer . Han er sgu da bare super . Nu kan vi bruge vores badeværelse uden at skulle bekymre os . Tusind tak tul teamet❤️ Alt godt til jer alle

Flot arbejde
Det var en meget venlig og professionel håndværker, det udførte et hurtigt og flot arbejde på vores badeværelse. Og han efterlod det rent og pænt.

Antwoord van Scaninjekt
Jeg fik hurtig respons på min…
Jeg fik hurtig respons på min henvendelse, hvilket var vigtigt i forhold til at der ikke var flere fliser, der skulle løsne sig eller knække. Vi betræder endnu ikke fliserne, da vi afventer det antal dage som vi fik anbefalet, før de igen kan bruges.

Antwoord van Scaninjekt
Scaninjekt reparerede klinker og sålbænke
Scaninjekt reparerede, på 3 arbejdsdage, ca. 70 store klinker og 5 sålbænke, som i høj grad manglede vedhæftning.
Arbejdet blev udført af dygtige, venlige, omhyggelige og arbejdsomme medarbejdere.
Vi er meget tilfredse med resultatet.
Lis og John Offersen

Dygtige folk
Dygtige folk, der laver et godt stykke arbejde. Har fået lavet nogle revner i vores indvendige murede vægge, og det er pænt lavet, og så er der en god opfølgning på arbejdet. Dejlig oprydning, kunne næsten ikke se at de havde været der. Fin rådgivning. Kan give firmaet mine bedste anbefalinger.

Antwoord van Scaninjekt
De varmeste anbefalinger til ScanInjekt!
Vi giver vores varmeste anbefalinger til Scaninjekt! Vi overtog vores hus tilbage i sep. 2024, og til vores store ærgrelse, fandt vi ud af, at en stor del af fliserne var løse/skrukke. Flere af fliserne havde løftet sig fra sit underlag, og de omkringliggende fuger var revnet.
Vi kontaktede Scaninjekt, og vi fik hurtigt aftalt et tidspunkt, hvor de kunne komme forbi. De har udført et arbejde til UG! Lige fra kontakten med Anders til det færdige resultat. Yderst venlige og professionelle medarbejdere der dukkede op og udførte arbejdet. Vi følte os trygge hele vejen igennem! Fliserne er ikke længere skrukke og de omkringliggende fuger er udskiftet. Resultatet er over al forventning.

Antwoord van Scaninjekt
Godt arbejde udført til største tilfredshed
Ved alle opkald er jeg blevet rådgivet høfligt, hjælpsomt og kompetent.
Der kunne findes en tid der passede mig, også selvom jeg var krævende.
Der blev udført injektion af fliser med manglende vedhæftning i badeværelse og bryggers.
Da jeg var i tvivl om det var tilstrækkeligt blev der sendt en mand ud til tjek.
Regningen blev først sendt ud efter enighed om at udbedring var tilfredsstillende. Desværre skete et uheld umiddelbart efter endt opgave - dette blev udbedret til største tilfredshed uden yderligere beregning.
Jeg vil bestemt anbefale Scaninject til andre og, hvis nødvendigt, selv bruge dem igen.

Antwoord van Scaninjekt
Yderst professionel fra indgåelse af…
Yderst professionel fra indgåelse af aftale til udførsel af arbejdet

Antwoord van Scaninjekt
Fantastisk arbejde og ikke mindst…
Fantastisk arbejde og ikke mindst utrolige behagelige folk man har med at gøre, virkelig professionel firma og mennesker 👍🏽.
Kan varmt anbefales.

Fremragende arbejde!
Super hurtig booking af tid til udbedring af fuger i badeværelse samt efterfyldning under klinker! Fremragende arbejde af dygtige, flinke og professionelt personale. Alt rengjort efter udbedring.
Stor ros fra denne kunde!

Super flot arbejde
Professionelt firma som holder hvad de lover. Virkelig flot arbejde. Kan varmt anbefale Scaninjekt.