Zeer onprofessionele klantenservice
Helaas een bijzonder onprettige ervaring met Scattando. Omdat ik mijn bestelling op korte termijn nodig had en geen verzendbevestiging of track & trace had ontvangen, heb ik simpelweg gevraagd naar de status.
In plaats van normale klantenservice kreeg ik een verwijtende reactie: “En daarom zeg jij maar dat het niet verzonden is?” Toen ik aangaf de toon niet prettig te vinden, kwamen er wel excuses, maar direct gevolgd door de opmerking dat ik een volgende keer maar eerder moest bestellen “als je daar anders zo mee om moet gaan”. Een totaal onnodige en persoonlijke sneer richting een klant.
Vervolgens bleek de bezorginformatie ook nog een ander adres te vermelden dan het verzendadres op mijn bestelling. Toen ik dit meldde, werd opnieuw defensief en verwijtend gereageerd in plaats van eerst uit te zoeken wat er mis was gegaan.
Een fout of misverstand kan gebeuren. Waar ik vooral over val, is de manier waarop er met een klant wordt gecommuniceerd. Klantvragen beantwoorden met verwijten, persoonlijke opmerkingen en vervolgens de verantwoordelijkheid bij de klant leggen vind ik uiterst onprofessioneel.
Voor mij is deze manier van klantenservice reden om hier niet opnieuw te bestellen.