SC Autotech Reviews

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simon tog min BMW F11 ind akut om…

Simon tog min BMW F11 ind akut om morgenen og jeg hentede den formiddag. Havde taget billeder af gamle og nye dele, og gennemgik fejlen med mig. Herudover en masse gode råd og vejledning med på vejen. Kan klart anbefale SC autotech ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

21 september 2026

Prof

Prof. arbejde, systematisk og metodisk fejlsøgning førte til et brugbart resultat.

14 september 2026

kunne hurtigt fixe min Mini

Simon kunne heldigvis hurtigt tage min Mini ind og genskabe mit FRM modul da det hade mistet ALT data,
Stort Thums Up her fra for den hurtige gode service 👍

31 augustus 2026

Rigtig god oplevelse

Jeg fik skyllet gearkasse + ny olie samt skiftet pakninger.
Egr off. Stage 2 xHp optimering. Stage 1 chip.
Fra start af super kommunikation.
Nu spiller bilen bare 110% han har styr på sit håndværk!
Kan klart anbefales herfra.

24 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simon har redet min dag!

Simon har redet min dag!! I dag D.8 lavede Simon min FRM boks, på min BMW 118d. Og ikke nok med det, så fandt han også fejlen som gjorde at boksen gik i stykker. Nu kan jeg endelig rulle vinduerne ned igen og bruge blinklyset. 🤩 - Det er det eneste sted vi vil tage vores BMW’er hen fremover.

8 april 2026

Hurtig og faglig hjælp

Hurtig og faglig hjælp .
Tak

18 december 2025

Antwoord van SC Autotech

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Jeg er glade for at høre, at du oplevede hurtig og faglig hjælp. Det betyder meget for mig, at mine kunder føler sig godt hjulpet. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God kommunikation

SC Autotech har været super professionel fra starten af.
Ærlig og god kommunikation.
Kan klart anbefales.

18 december 2025

Hej Jan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling!

Jeg er meget glade for at høre, at du har oplevet god og ærlig kommunikation samt et professionelt forløb hos mig, hos SC Autotech. Det betyder meget for mig! Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Løste mit problem hurtigt

Løste mit problem hurtigt
Min BMW X5 kunne ikke få forbindelse til min mobil. Blev anbefalet Simon af min mekaniker og her fik jeg en tid med det samme, og efter ca. 20min. var forbindelsen til min mobil genskabt.
Kan varmt anbefale SC Autotech

24 november 2025

Hej Jens,

Tusind tak for den flotte og udførlige anmeldelse!

Det glæder mig meget at høre, at jeg hurtigt kunne løse problemet med forbindelsen i din BMW X5, og at du oplevede både hurtig tid og effektiv service. Vi ved alle at teknik ind imellem kan drille, og det gjorde den bestemt i dit tilfælde! Jeg håber det stadig virker, og ellers ved du hvor jeg er.

Tak for anbefalingen og for tilliden til mig hos SC Autotech – det sætter jeg stor pris på!

Fair priser meget kompetent

Fair priser meget kompetent

25 november 2025

Hej Kasper,

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for, at du oplevede fair priser og kompetent service. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Vanvittig god service

Vanvittig god service! Fair priser og så arbejdes der hurtigt.

Kan kun anbefale Simon fra SC Autotech

14 november 2025

Hej Patrick,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse!

Det glæder mig meget at høre, at du oplevede både vanvittig god service, fair priser og hurtig udførelse. Tak for den varme anbefaling – og for tilliden til SC Autotech!

Super professionel!

Super hjælp til min gamle BMW E46 M3 i forbindelse med kalibrering og udluftning af gearkassen!

Altid super hjælpsom og parat med den korrekte løsning på problemet!

20 juni 2025

Hej Niclas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder mig virkelig, at jeg kunne hjælpe med din E46 M3 – altid en fornøjelse at arbejde på sådan en klassiker, og jeg ved der er mere i vente. 😄

Jeg sætter stor pris på dine flotte ord. Du er altid velkommen!

Servicen, og professionel.

Indehaver og ejer af SC Autotech, har reddet mig et par gange igennem tiden, når jeg selv har forsøgt mig med kodninger osv 😂🙈
Simon er virkelig dygtigt til sit arbejde og meget professionel.
Og forklare hvad han har fortaget sig på bilen så hr og fru Danmark også forstår det.
Normalt er jeg meget kræsen med hvem der for lov af pille ved min bil, men lige her føler jeg mig i meget gode hænder.
Kæmpe anbefaling herfra!

16 augustus 2025

Hej Mark,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for mig, at du føler dig tryg, og at jeg kan hjælpe, når teknikken driller 😄

Jeg gør altid mit bedste for at levere en professionel service og forklare tingene på en måde, så alle kan være med. Det er vigtigt for mig at mine kunder også forstår hvad der i nogen tilfælde er galt, eller hvad der går galt – derfor er det rigtig dejligt at høre, at det netop er sådan, du oplever det.

Tak for din tillid og for de varme anbefalinger. Du er altid mere end velkommen, hvis du får brug for hjælp igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig opkobling til aftalt tid

Hurtig opkobling til aftalt tid, via TeamViewer.
Hurtig SW opdatering og alt spiller som aftalt.
Følte mig tryg under hele processen og kan kun varmt anbefales.

11 september 2025

Hej Frank,

Mange tak for din positive anmeldelse!

Jeg er glad for at høre at opkoblingen via TeamViewer og opdateringen forløb hurtigt og som aftalt. Jeg vægter meget højt at man som du, førstegangs kunde, får en tryg oplevelse når jeg arbejder via fjernsupport.

Jeg gør meget ud af, at processen skal være tryg og transparent – derfor betyder det ekstra meget, at du netop har haft den oplevelse.

Tak for tilliden og for anbefalingen. Du er altid velkommen, hvis du får brug for hjælp igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fuld tillid og super arbejde. BMW 740.

Jeg har kun positive oplevelser med Simon og arbejdet omkring min BMW. Simon har i de nu flere år, jeg har brugt ham, altid været klar på at hjælpe og tilmed løst alle opgaver tilfredsstillende. Jeg er meget omhyggelig og sart vedr. Min bil, hvilket Simon altid har været bevidst omkring. Fuld tillid herfra. Dennis Krabbe. BMW 740. Herning.

10 juli 2025

Hej Dennis.