De kastparfums zijn in heerlijke geuren te krijgen en gaan lang mee! Het zijn subtiele geuren wanneer je de kast open doet. Persoonlijk heb ik de Santal Quartz die een beleving geeft van warmte en rus... Toon meer
Snelle levering en het parfum was netjes verpakt. De geur is precies zoals verwacht en de communicatie over de bestelling was duidelijk. Ik ben tevreden met mijn aankoop en bestel hier graag nog een k... Toon meer
Prachtig ontwerp moet ik zeggen! Heb de zwarte car diffuser gekocht met de geur Kardemom & cedar Van mij had de geur sterker gemogen Deze geur blijft niet "hangen" en wordt pas geactiveerd wannee... Toon meer
Kastparfums, aanrader!
De kastparfums zijn in heerlijke geuren te krijgen en gaan lang mee! Het zijn subtiele geuren wanneer je de kast open doet. Persoonlijk heb ik de Santal Quartz die een beleving geeft van warmte en rust. Aanrader!
Echt een aanrader
Echt een aanrader
De inloopkast ruikt heerlijk nu
En de geur blijft lang aanwezig
Top
Kastparfum
Snelle levering en het parfum was netjes verpakt. De geur is precies zoals verwacht en de communicatie over de bestelling was duidelijk. Ik ben tevreden met mijn aankoop en bestel hier graag nog een keer.
Ik heb Coco Dune nu een tijdje in mijn…
Ik heb Coco Dune nu een tijdje in mijn kledingkast hangen en ben er echt blij mee. De geur is lekker zacht en fris, maar toch ook een beetje warm. Niet zo’n standaard wasmiddelgeur, maar meer luxe en verzorgd.
Elke keer als ik de kast open, ruikt het meteen prettig. Mijn kleding pakt de geur subtiel op, zonder dat het te sterk wordt. Vooral voor de kledingkast en linnenkast vind ik dit echt een fijn product.
Ik kende kastparfum nog niet goed, maar dit is zeker iets wat ik opnieuw zou kopen. Coco Dune is voor mij een hele fijne geur als je houdt van fris, zacht en een beetje romig.
Wooooow…
Ik ben echt positief verrast door de Coco Dune kastparfum. Zodra je de verpakking opent ruik je meteen een frisse, zachte en luxe geur, zonder dat het te heftig of overheersend is. Mijn kledingkast ruikt nu elke keer heerlijk verzorgd en schoon wanneer ik hem open.
De geur is fris, maar ook warm en romig, met een mooie zachte touch. Het geeft echt dat luxe hotelgevoel aan je kledingkast, lade of linnenkast. Ook super makkelijk in gebruik: ophangen en klaar.
Voor mij absoluut een aanrader. Ik zou deze zeker opnieuw bestellen!
Hele leuke geurhouders voor in de auto…
Hele leuke geurhouders voor in de auto en precies in de kleur van mijn bekleding. De kasthangers geuren ook heerlijk!
Kastparfum Coco Dune…
Ik heb de kastparfum Coco Dune besteld m.
Wat een luxe verpakking.
Wat een heerlijke geur niet alleen mijn kast ruikt heerlijk maar zelfs mijn slaapkamer.
Ik ga die vaker kopen.
Top Bowie 👍
Prachtig ontwerp!
Prachtig ontwerp moet ik zeggen!
Heb de zwarte car diffuser gekocht met de geur Kardemom & cedar
Van mij had de geur sterker gemogen
Deze geur blijft niet "hangen" en wordt pas geactiveerd wanneer je de auto start
Goede kwaliteit en mooi design
Snelle levering en goed product.
Ik heb de car diffuser in het zwart met de geur Siciliaanse Zee gekocht, prachtig design en werkt erg goed! De auto ruikt nu altijd heerlijk. Ook leuk om als cadeau te geven aan een ander.
Ik kijk er nu al naar uit om alle andere geuren te testen.
Ruikt echt heerlijk vind het een…
Ruikt echt heerlijk vind het een sieraad voor me auto ,heel blij mee :))))
Goed advies, mooie kaarsen!
We hebben na advies van Bowie geurstokjes en kaarsen gekocht voor in ons huis. Prettig contact en goed advies gekregen, Alles is nu binnen en na een week ruikt het echt heerlijk, elke keer als je binnenkomt ruik je het weer.
Onlangs super leuke interieur…
Onlangs super leuke interieur accessoires gekocht bij Bowie! Omg! Wat een ervaring! Ik kom kom zeker vaker terug! Ook super leuke cadeau ideeën! Wat een ideeën leuke man is Bowie zeg. Zo mee denkend en professioneel! Echt een topper. Zouden veel meer mensen moeten zijn tegenwoordig. Super dank Bowie! En tot gauw weer
Heerlijke geurkaarsen
De geurkaarsen en geurstokjes die ik besteld had bij Bowie Interior Styling raad ik echt iedereen aan!
Ze ruiken niet alleen lekker maar zijn ook nog eens mooi kwa design. Ik ben er blij mee! Goede service, goede kwaliteit!
Snelle service en goede kwaliteit
Ik heb de sierkussens binnen die ik had…
Ik heb de sierkussens binnen die ik had besteld, heel blij mee, de kleur komt precies overeen met de foto’s op de site.
Snel geleverd, waren binnen twee dagen in huis. Heb nu twee theelichtjes besteld in dezelfde kleur als de kussens.
Deze kaarsen zijn een aanrader!
Afgelopen week kaarsen besteld. De kaars is sfeervol te noemen en heeft een mooi, rustige vlam. De geur van de kaars is erg lekker.
Boeken standaard besteld binnen 2 dagen…
Boeken standaard besteld binnen 2 dagen in huis persoonlijke kaart erbij daar word je als klant heel blij van .
Top service ga hier zeker meer spulletjes bestellen:))))
Heerlijke geurkaarsen, snel binnen
Ik bestelde een paar dagen geleden een 2-tal kaarsen bij Bowie Interior Styling. Ik heb ze gistermiddag binnen gekregen en vind ze erg mooi. Ze zijn van hoge kwaliteit, ruiken heerlijk en zien er stijlvol uit. Ik kan ze iedereen aanbevelen.
Top webshop
Top webshop! Super leuke items, goed ingepakt en snel geleverd! 10/10