Sidan kan inte betraktas som trovärdig
Sidan kan inte betraktas som trovärdig. Dom lämnar felaktig information till kunder och har undersökelser med vilseledande information i sig
Det värsta som finns totalt OSERIÖST.Har för sökt o logga in hundratals ggr.Trodde först att det var Nordea som hadde o göra med bankid,efter 13 besök på Nordeas huvudkontor Fant dom ut att det var Schibsted/ Vend.Ok dom har ett bemannat kontor,det visade sig att det var kun för bedrifter.Men bank id fungerar på tex digipost o andra ställen.Detta blir 0 stjerner.
Mest arroganta o värsta jag upplevt.
DBA.dk var den beste handelsplattformen i Norden, og med en amatørbeslutning om å fullstendig oppdatere den, har du ødelagt den ved å gjøre den like ille som Blocket og Finn.
Hvis Schibsted ønsket det beste for sine brukere, ville de ha oppdatert Blocket og Finn til DBA-standard.
I stedet valgte de den billigste løsningen.!!
De har fått mange tilbakemeldinger fra brukere gjennom DBA, men det skjer absolutt ingenting!!
Noe så enkelt som å gjeninnføre utgåtte kategorier, og dermed gjøre det enklere for brukere å plassere sine annonser i en logisk kategori, er valgt å ignorere hos Schibsted.
Den nåværende løsningen med manglende kategorier betyr at brukere som søker etter spesifikke ting må bla gjennom alle slags feilplasserte annonser, og dette skaper et gjørmete bilde.
Var beslutningen om å degradere DBA en Von And / Onkel Scrooge-beslutning, eller var det inkompetanse som dominerte?
Det er uansett ingen tvil om at arrogansen er dominerende etter oppdateringen, da I ignorerer kritikken.
Brukeropplevelsen har rett og slett blitt elendig.
Kjøpt og betalt. Media skal rapportere hva som skjer i verden og ikke blogge om hva enkeltpersoner synes om en sak. Med en gang man er litt kritisk i et kommentarfelt som er skrevet av en venstreradikal, for venstreradikale så blir man sensurert bort. Stakkars mennesker som tror scibsted sprer nyheter, de er jo helt ødelagte og paranoide av venstreradikal propaganda som dere pøser ut time etter time.
For noe møkk. Logger inn en plass og detter ut en anna. Alt var bedre før Schibsted!
Det er helt tragisk, dette må være den dårligste innloggingsportalen av alle. Har måttet opprette kontoer opp til flere ganger, fått ny tilgang, etter en periode er jeg ute igjen. Prøver å logge inn med siste konto jeg opprettet og får beskjed om at jeg ikke kommer inn fordi jeg har en annen kto som er tilknyttet samme Mail. Det går i en evig rundgang. Kommer nå inn på Aftenposten, men ikke magasinet som vi abonnerer på, kommer ikke inn på Finn. En annonse jeg la ut på Finn blir avvist fordi jeg ikke kunne identifisere meg med bank ID. Men det ble jeg nektet å gjøre fordi mitt fødselsnummer var tilknyttet en annen kto som jeg ikke kommer inn på.,…fy f for noe skikkelig dritt.
For det første: Mange nettsider under dette syndikatet krever at du logger inn for å lese en gammel artikkel. Dette for at de skal ha mest mulig data om deg. Og dette skal de gjøre så vanskelig som mulig.
Først må du trykke på mangfoldige uforståelige bilder som inneholder motorsykler, biler, veier og Gud vet hva, for å bevise at du ikke er en robot (på dette stadiet tror jeg at jeg er en robot). Så holder ikke det, men du må hente en kode sendt til e-postadressen din og fylle den inn. Og SÅ blir du slått med en robotsjekkende bildeanalyse IGJEN, _etter_ du har korrekt skrevet inn koden fra e-posten.
Hvem i helvete er så nazi på sikkerhet? 😅
Etter den siste omlegging av innlogging er heilt tragisk å logge inn. Har prøvd flere ganger, ble akseptert bare for å logge på nytt. De tekniske hos Schibsted er fortsatt i "bushen" - de kan dette ikke. Trist for kunder som vil benytte seg av Finn.no
Schibsted er det mest useriøse medieselskapet som finnes.
De har dessverre klart å ta så store andeler av markedet at de tillater seg å valse over alle andre og knuser alle tegn til konkurranse.
De representerer det verste norsk næringsliv kan by på og bærekraft er ikke noe de bryr seg om.
Har man mulighet til å benytte konkurrenter, så gjør det, for markedsposisjon må utfordres og det nå !
Denne anmeldelsen er min subjektive erfaring, primært basert på min erfaring med underselskap som populært kalt :
finner ikke dotten og heltglemt igjen no
0 stjerner. I gør det meget svært af være tilfreds bruger af DBA i Danmark. Ingen support tilgængelig og jeres login fungerer ikke. Heldigvis for gul og gratis samt Marketplace
UPDATE : Blev ringet op af Frederik fra DBA idag, og problemet blev løst, så tak for det
Systematisk ødelæggelse af DBA.DK.
I er nogle amatører!
Utrolig dumt at de har fratatt muligheten for private å sette inn kjøps og salgsannonser i avisene.
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.