Har lige fået min nye bil fra Selected Car Leasing i Silkeborg via deres sælger Mads Lauritzen. Igennem hele processen har jeg oplevet en service ud over hvad man kan forvente. Mads yder en professi... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hurtig og effektiv proces da jeg skule have min leasing aktiveret. Jeg fik lynhurtig svar på alle mine spørgsmål & mails. Processen med alt fra plader, kontrakt og benzinkort samt koordinering med... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
De yder en fantastisk kundeservice, hurtige og effektive. Man føler sig værdsat som kunde, og oplever tit at der lige kommer et ekstra tilbud med en eller anden oplevelse. Som jeg ikke har oplevet an... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Som et af de førende danske leasingselskaber sørger Selected Car Leasing for en gennemsigtig aftale på attraktive vilkår. Selected Car Leasing tilbyder alle former for leasing herunder flexleasing, splitleasing og periodeleasing.
Contactgegevens
Stensgårdvej 17, 5500, Middelfart, Denemarken
- +45 70 40 08 52
- info@scleasing.dk
- scleasing.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Top service
God, troværdig, effektiv og behagelig oplevelse fra første mail til nøglerne i hånden! Kan varmt anbefale
Mads Lauritsen og øvrige folk fra…
Mads Lauritsen og øvrige folk fra teamet kan varmt anbefales. God og professionel proces hele vejen rundt👍
God service har mange forskellige biler…
God service har mange forskellige biler på lager og altid virkelig godt udstyret kan klart anbefales
Professionel rådgivning
Igennem hele processen har jeg oplevet en service ud over hvad man kan forvente. Mads yder en professionel og kompetent rådgivning og servicen er langt over, hvad man forventer…
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger..
Supervenligt og yderst kompetent…
Supervenligt og yderst kompetent personale. En fantastisk oplevelse – vi kommer gerne igen.
En rigtig godt og troværdigt selskab
Jeg har leaset den samme bil gennem 12 år og har altid fået en rigtig god behandling af SCL. De er vokset fra en lille selskab til et stort og prof selskab, men har bevaret benene på jorden. Samme kontaktperson betyder meget for mig. Ro og sikkerhed i samarbejdet.

Antwoord van Selected Car Leasing
Al papirarbejde etc forløb hurtigt og…
Al papirarbejde etc forløb hurtigt og god snak

Antwoord van Selected Car Leasing
Jeg er super tilfreds med hastighed & Proces.
Hurtig og effektiv proces da jeg skule have min leasing aktiveret.
Jeg fik lynhurtig svar på alle mine spørgsmål & mails.
Processen med alt fra plader, kontrakt og benzinkort samt koordinering med splitleasing Danmark kørte som smurt.
Jeg er super tilfreds.

Antwoord van Selected Car Leasing
Altid god service og sparring hvis man…
Altid god service og sparring hvis man har spørgsmål, derudover har de nogle gode events som man kan deltage i når man er kunde hos dem.
Klart Danmarks bedste leasing selskab!
Alexander i Silkeborg er altid høflig og skarp.

Antwoord van Selected Car Leasing
Altid hurtig og imødekommende service…
Altid hurtig og imødekommende service fra Oliver Rosager. Alle spørgsmål bliver fuldt til dørs med det samme.

Altid professionel betjening
Altid professionel, serviceminded og hurtig betjening - specielt af Alexander Munksgaard Pedersen.

Antwoord van Selected Car Leasing
De yder en fantastisk kundeservice
De yder en fantastisk kundeservice, hurtige og effektive. Man føler sig værdsat som kunde, og oplever tit at der lige kommer et ekstra tilbud med en eller anden oplevelse. Som jeg ikke har oplevet andre steder.
Vil især fremhæve Alexander som en kanon fyr

Supergod og professionel rådgivning
Supergod og professionel rådgivning

Leasing af bil
Rigtig god oplevelse med Tobias. Han var hjælpsom, forklarede det hele grundigt og tog sig tid. Han gjorde leasingprocessen nem og overskuelig. Stor anbefaling herfra.

Antwoord van Selected Car Leasing
Altid god og kompetent rådgivning
Altid god og kompetent rådgivning. Simon svarer altid prompte på alle mine henvendelser, både dag og nat! Er yderst tilfreds med Simon og Selected som “Leasing Partner” 👍

Antwoord van Selected Car Leasing
Super god oplevelse hos Selected Car…
Super god oplevelse hos Selected Car Leasing. Michael er seriøs og svarer hurtigt på mails. Vi har følt os godt behandlet under hele processen.
//Martin

Hurtig svar
Hurtig svar, god rådgivning, skarp pris, hurtig ekspedition.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.