Paar jaar geleden gloednieuwe scooter…
Paar jaar geleden gloednieuwe scooter gekocht eerste maand prima starten en lopen tot dat ik hem weg bracht voor de eerste onderhoud beurt daarna binnen een week lamp kapot laten maken week later lamp weer kapot ja is onderhoud word er dan gemeld maand later v snaar kapot nieuwe er op laten zetten maand later v snaar weer kapot is nor.aal word er dan gemeld is onderhoud ja ja dacht ik all maar ja zal wel 2 weken later rem stuk is onderhoud dus weer laten maken half jaar later alles valt uit lichten benzine meter kilometer deed niet meer is onderhoud prima nieuwe bedrading er in laten zeten 3 maanden later je raad het all alles ging weer uit ik bellen naar hun ja moet je langskomen ik zij prima maar ga niet betalen wand dit is raar en hoort niet waarop er doodleuk werd gemeld nou meneer dit kan wel en is gewoon onderhoud ja doei zij ik ben ik naar een andere monteur gegaan die heeft hem na geken melde mij dit is troep wat hier inlicht er zitten 2 de Hanze spullen onder ik zij kan niet hij is net een jaar auwt ja kan zij die maar er licht troep onder waardoor alles snel stuk gaat vervolgens worden de mensen van Zwolle boos om dat ik naar andere zaak ben gegaan echt ik zou geen scooter daar halen als je scooter koopt ben je de koning idd heel vriendelijk maar zo dra je hem hebt en er onstaan problemen dan is het allemaal onderhoud ja bij een ² de Hanze scooter snap ik dat maar een gloednieuwe scooter naar een half jaar was ik all bijna 1200 euro verder aan reparatie kosten ba heb nu scooter ergens anders vandaan heb die nu 3 jaar en nog niet 1x is me v snaar kapot gegaan of lampen stuk of rem stuk go raar dat het ergens anders wel goede scooter heeft en na eerste beurt goed blijft en bij hun niet echt jammer ik koop nooit van me leven nog wat bij hun