2,5

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,5

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

IK RAAD ZE ZWAAR AF!!!

Twee jaar geleden begon mijn ellende bij ScooterKing Utrecht. Ik ging mijn eerste scooter kopen bij deze zaak en had mijn opa meegenomen. De eerste scooter die ik bij hun vandaan heb had heel vaak start problemen, ik gebruikte hem voor werk en moest vaak aan het einde van de dienst hulp vragen bij collega's. Ik ben talloze keren terug geweest en was nog steeds niet tevreden terwijl zij beweerden er alles aan te hebben gedaan. Ik ben naar Scooterservice in Zeist geweest, deze is wel een aanrader! Nadat hij mijn scooter had bekeken belde hij me geschrokken terug want de scooter klopte voor geen meter, was aan elkaar gelast aan alle kanten en was een rijdend gevaar. Hij adviseerde mij om een aanklacht in te dienen bij de politie want het had heel anders kunnen aflopen maar ik wilde het netjes oplossen en zo snel mogelijk voor beide partijen. Toen ze de scooter kwamen halen in Zeist zei de monteur nog dat hij niet begreep waarom ze deze ooit de winkel hebben laten verlaten. Na wat te hebben onderhandeld zou ik een nieuwe krijgen op kosten van de zaak en ik was zo blij als maar kon. Ik heb hier een aantal maanden met plezier op gereden tot deze afgelopen week halverwege mijn rit stalde en ik niet meer verder kon rijden maar lopen, uiteraard ben ik niet meer terug gegaan naar Scooterking maar heb mijn trouwe vriend bij ScooterService Zeist erbij gehaald hij heeft hem meegenomen en het is precies het zelfde verhaal ook deze scooter had NOOIT VERKOCHT MOGEN WORDEN. Nu kan ik zo een 400 euro aan kosten gaan betalen. Wat een onprofessionele, halfgebakken 'monteurs', Ik ga NOOIT meer terug, zal ze afraden aan iedereen die overweegt om er naar toe te gaan en ben mijn leven niet aan hun dankbaar na de stukke schroot die ze mij tot twee keer toe hebbn aangesmeerd. Wat een ballentent!

22 november 2018

Scooter vaak kapot, reparatie duurt lang, niet opgelost

Iva Lux gekocht bij scooterking Uithoorn in maart 2016. Het is nu november 2017 en de scooter is in totaal al vijf weken weg geweest voor reparaties. Nu is hij al drie weken in reparatie, twee keer zou hij gerepareerd zijn maar hij bleek hij nog steeds niet goed. Er is inmiddels al van alles vervangen. Werknemers zijn vriendelijk maar lossen het niet op. En het duurt steeds lang. Ik heb nu op donderdag gebeld dat de scooter weer niet start
, hiij is op vrijdag opgehaald maar ze gaan er pas op dinsdag naar kijken. Ik ga morgen de rechtsbijstand maar eens bellen om te kijken wat mijn rechten zijn.

19 november 2017

Heb er 1 jaar geleden een grande retro …

Heb er 1 jaar geleden een grande retro gekocht kon de volgende dag al terug omdat er geen olie in de voorrekenen zat kreeg hem terug met andere kappen in een andere kleur die monteurs weten al helemaal niet wat ze doen scooter al diverse maal weg gebracht om dat ze slecht starten slecht service koop er nooit meer wat bij scootertering voor iedereen koop er nooit een scooter en zeker geen Chinese het enige wat goed is uit China is het eten je kan beter een sym kopen wat ik ook heb gedaan en is maar 300 euro duurder dan een Chinees

4 oktober 2017

Slechte ervaring

Ik heb een scooter gehad met een accu probleem.Deze trok die steeds leeg.Ik naar Scooterking gegaan aangezien zij de enige waren die nog in Baotian scooters deden.Eerst hadden ze mijn accu vervangen dit bleek niet de oorzaak te zijn,toen mijn ontsteking vernieuwd dit bleek het probleem ook niet op te lossen.Toen zouden ze er een switch zodat er een soort stroom onderbreking in de scooter zou optreden zodat mijn accu niet meer leeg zou lopen en zou hier over gebelt worden of dit de oplossing zou wezen.Ze hebben mij nooit meer benadert.Ze weten van elkaar niks en proberen het op te lossen maar ze hebben er zelf ook geen verstand van.Ze vragen info bij andere scooter bedrijven na om te vragen wat het zou kunnen wezen.Je maakt afspraken met 1 persoon en als je weer terug komt weet de ander niet wat de afspraken waren wat je hebt afgesproken.Ik ben 230 euro lichter maar een ervaring rijker.Voor mijn scooter ga ik nooit meer naar Scooterking in Uithoorn terug.Ze zullen ongetwijfeld hun best doen maar de communicatie tussen de medewerkers laten zich te wensen over.

21 juli 2013

Is dit jouw bedrijf?