wat een balletent bestelde een koso spiegel set leverende ze de verkeerde het was niet wat op de site wat aan gegeven na lang duurig mail contact zoude ze andere af sturen als dat aan zo... Toon meer
ik heb anderhalve week geleden een bestelling gedaan , en betaald .maar heb tot op heden nog steeds niks binnen gehad. polini injectie veer, heb meerdere malen gemaild en kreeg steeds te horen dat h... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
wat een balle tent leveren verkeerde product
na lang duurig mail contact zoude ze andere af sturen als dat aan zou komen kon in de verkeerde meteen aan de post bezorger mee geven
na een lange tijd wachten niet meer vernomen weer gemaild,
krijg je als antwoord helaas u spiegels staan in back order bla bla bla slap gelul en dat antwoord was op 27-6-2017 en nu nog steets niks.
nu is de site offline kort om ben gewoon genaait door ze
koop der niks mensen je word bedondert
onbetrouwbaar
ik heb een smoked koplamp en een set knipperlichten besteld maar na 2 weken nog steeds niks binnen wat een ...... bedrijf.
Verschrikkelijk bedrijf ,bestel een …
Verschrikkelijk bedrijf ,bestel een product van de site krijg geen bevestigingsmail of niets.dus na anderhalve week maar eens informeren .ze zijn niet te berijken ongelooflijk slecht en frustratie .paar mails weggestuurd en kreeg een terug dat het geld aangekomen was .inmiddels twee weken .ik terug mailen wanneer dan mijn artikel kwam ,je hoort weer helemaal niets toen bleek dat ie niet op voorraad was ?ja hoor ,bellen onmogelijk dus maar gemaild dat ik mijn geld terug wil ,tot heden niets meer gehoord ,gaat toch om meer dan 100,- .moet niet lang duren ,ga anders toch ff persoonlijk kijken waar dat halletje staat ,zeker weten dat mijn 100,- toch nog ergens goed voor is geweest ,ziek word ik hiervan mensen BESTEL ER NOOIT IETS
nooit meer bestellen
nooit meer bestellen , duurt veel te lang voor je je bestelling hebt
Lange levertijd
Lange levertijd, bijna niet berijkbaar en je wordt nergens van op de hoogte gehouden.
Een ware nachtmerrie
Een ware nachtmerrie. Communicatie nul. Verzendtijden van meer dan een week. Niks op voorraad, het lijkt alsof ze een groot assortiment hebben maar in werkelijkheid zijn dat hun leveranciers waar ze alles gaan halen, is er een artikel niet meer leverbaar heb je pech en ga je een grote lijdensweg tegemoet. Geld terugboeken kennen ze niet. Totaal geen verstand van zaken. Zeer gebrekkige communicatie, ze zijn enkel maandag en dinsdag telefonisch bereikbaar, de rest van de week moet je het maar met mailtjes doen. Als je een mail stuurt krijg je antwoorden die totaal niet relevant zijn, of ronduit de feiten verdraaien. Website gedateerd. Voorraadstatus over eender welk artikel nergens te bespeuren. Track en trace code moet je zelf maar uitzoeken of krijg je helemaal niet. Ongezien anno 2017. Doe jezelf een plezier en blijf hier weg, dit zijn de grootste amateurs van Nederland!
ik heb anderhalve week geleden een …
polini injectie veer, heb meerdere malen gemaild en kreeg steeds te horen dat het werd verstuurd ,of dat het nog niet binnen was bij de leverancier ,vroeg om een track and trace code na verzending ,en ook steeds niet antwoorden ,.
Vreselijke webshop
Eerst mijn bestelling na een paar mailtjes (te laat) binnen gekregen. Om er daarna achter te komen dat de onderdelen die ik heb ontvangen helemaal niet kloppen en sommige onderdelen compleet bleken te missen uit mijn bestelling. Na een paar mailtjes zouden ze het nasturen, nu 2 weken later heb ik nog niks ontvangen en krijg ik ook geen reactie meer op de mail. Ik heb de juiste onderdelen vorige week bij k-parts.nl besteld. Toen had ik ze de volgende dag in huis, en de juiste onderdelen. Scooterpowershop is bagger!! Niks bestellen dus!
Geweldig
al maanden opzoek naar pmt drag slicks na contact met scooterpowershop direct besteld en vandaag direct binnen.
Gewoon Super!
waardeloos.
ze weten eigenlijk niks van hun producten af en geven daar door foute informatie. de verzending duurde meer dan 2 weken en na een aantal mailtjes te hebben gestuurd reageren ze met informatie waar je niks aan hebt. wanneer je dan toch de producten binnen hebt klopt het niet wat ze er over zeiden en als je het retour stuurt zoals je het hebt binnen gekregen hebben ze een smoes om niet je geld terug te geven maar een tegoedbon dat je nog een keer moet bestellen. vervolgens gebruik je die en laten ze weer meer dan 2 weken niks van zich horen en doen helemaal niks met je bestelling.
kort om:
NOOIT BIJ SCOOTERPOWERSHOP BESTELLEN!!!
goed geleverd
ik heb een koppeling besteld.
donderdag bestelt woensdag in huis.
alles is kompleet en goed geleverd.
lachtertje deze shop, ze steken geen moeite in hun webshop en leveren gewoon niet! Dusss doe ik ook geen moeite om een complete recensie te schrijven. :)
Ik ben het volledig eens met Bart Janssen.
Verschrikkelijk - dit verdient absoluut geen keurmerk
In 1 woord verschrikkelijk... Dat dit een keurmerk mag hebben op hun website is een schande. Er staat op hun website dat ze binnen 48uur proberen te verzenden. Nou maak daar maar op zijn minst 4 weken van. Ze geven je geen informatie, na een weekje maar is zelf gemailt over wanneer ik mijn pakketje zou krijgen. Had er immers op gerekent dat het er binnen 4dagen zou zijn. Ik kreeg een reactie dat het niet op voorraad was en het langer zou duren. Nou oke dat is prima, maar dat hadden ze ook even kunnen melden. Ze zeiden dat het ongeveer 3 dagen extra zou duren. 12 dagen later nog steeds niks binnen... Een mail gestuurd dat ik me geld terug wil en dat ik mijn onderdelen niet meer hoef van hun website. Ik kreeg geen gehoor. Ik wacht nog steeds op mijn geld of onderdelen. Ik ben nu 5 weken verder.
Ik begin argwaan te krijgen van hoe ze klanten behandelen. Als ik op google maps hun locaties opzoek krijg je een woonwijkje en een bouwput. Dat kan natuurlijk maar het versterkt mijn gevoel dat het 1 grote ballentent is.
Doe jezelf aub een lol en bestel hier niks..
Super traag!
Cilinder kit besteld. Na twee weken nog steeds niet binnen. Afgesproken na zeer trage communicatie dat ik de cilinder elders zou bestellen en dat ze het bedrag zouden crediteren. Cilinder besteld bij Easyparts (OK was iets duurder maar) de volgende dag in huis. Vervolgens weer twee weken later sturen ze die cilinder gewoon als nog op. Een MAAND na de bestelling. Wat begrijp je niet???
super slecht
Heb een schroevenset besteld, kreeg 1 week later pas bericht dat het niet meer in het assortiment zat. Ik zou een terugroeping krijgen maar geen geld. Na een hoop zeuren en ellende uiteindelijke geld na een maand terug gekregen. Nooit meer bestellen dus.
Professioneel, betrouwbaar en klant vriendelijk! + ruim assortiment.
Ga zo door !! :)
Super!
Ik zou het iedereen aanraden naar Scooterpowershop te gaan !!!!
super
Ruime keuze in assortiment, klantvriendelijk, betrouwbaar, snelle levertijden, duidelijke website
kwaliteit en service
Onderdelen besteld, een onderdeel was niet goed.. gebeld en de volgende dag had ik het in huis! super service