Vandaag een gesprek gehad met de verkoper van scoot plaza over de fold one. Hij bleef bij de info die hij gegeven zou hebben. Dus heb ik het verkeerd geïnterpreteerd. De accu werd volledig nagek... Toon meer
Vandaag werd mijn rollator bezorgd. Hij zou 6,9 kg wegen. Maar bij het uitpakken voelde ik al dat het zwaarder was. Staat er in de beschrijving dat het netto gewicht 8,4 kg is. De telefoniste verteld... Toon meer
Ik deel zeker dr ervaringen van sommigen hier niet ik begrijp het ook niet want mijn ervaring was een heel andere. Afgelopen vrijdag gingen wij naar Scootplaza om ons te laten informeren over hoe en... Toon meer
tijdens de aanschaf van een scootmobiel prettig geholpen, aangezien de scootmobiel voor mijn oudere vader was kregen wij te horen dat er een mogelijkheid was om de scootmobiel weer bij hun aan te mel... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
bent u op zoek naar een comfortabele scootmobiel, lichtgewicht rolstoel of lichtgewicht rollator? 7 dagen per week bent u van harte welkom in Amersfoort
Euroweg 25, 3825 HA, Amersfoort, Nederland
- scootplaza.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
complimenten voor monteur Tuncay!
Wij zijn SUPER goed geholpen door monteur Tuncay! Bedankt dat je het probleem met de elektrische rolstoel van mijn vader zo snel opgelost hebt! Super service en heel vriendelijk geholpen!
Een tel. opnamen. Draaaaaama! 27min wachtiden.
Eeen tel. opnamen. Draaaaaama! 27min wachtijd
Scootmobiel
Vanmorgen besteld, vanmiddag geleverd door een super aardige bezorger, groot compliment hiervoor
Zeer vriendelijk
Zeer vriendelijk en goed geholpen in de showroom door Otto. Een dag laten enorm vriendelijke en geduldige Tuncay die mijn scootmobiel heeft bezorgd en uitgelegd. Super blij met mijn nieuwe scootmobiel en vooral mij vrijheid!
Fantastisch
Heel goede reparatie en service.Heel erg bedankt aan de buitenmonteur Meneer T.!! Dit bedrijf kunnen we aanbevelen.
Goede service, vandaag de onderhoudsbeurt. De vriendelijke meneer Tuncay heeft de scootmobiel goed nagekeken en ons ook goede tips gegeven. Bedankt!
1 ster nog teveel voor Scootplaza
1 ster nog teveel voor Scootplaza.
Wou dat ik eerder de vergelijkbare slechte recensies op Trustpilot had gelezen over Scootplaza. Heb exact dezelfde ervaring. In maart 2024 een rolstoel gekocht die gemiddeld 1x p/wk gebruikt wordt. Ong. 2 maanden terug een defecte arretering van een vd armleuningen opgetreden. Geprobeerd telefonisch contact te krijgen, maar werd in wachtrij gezet en plotseling was verbinding verbroken. Toen maar email gestuurd met foto’s van defect … geen reactie! Opnieuw : zou navraag gedaan worden bij leverancier. Na 2 weken nog steeds geen respons. Vandaag maar opnieuw gebeld en kreeg eindelijk iemand aan de lijn. Defect onderdeel kost 30€, maar garantie op rolstoel is ‘tot de deur’. Meest belachelijke is dat ze na wekenlang traineren, uiteindelijk wel direct een factuur kunnen opsturen met 25€ orderkosten. Dit betekent feitelijk dat ik ook nog moet betalen voor slechte service! Het ondeugdelijke onderdeel wordt daarmee bijna 2x zo duur!!! Van coulance heeft dit bedrijf klaarblijkelijk nog nooit gehoord. Medewerkers totaal niet geinteresseerd in de klant, maar alleen bezig zoveel mogelijk geld bijeen te harken.
Als ik eigenaar was van dit bedrijf, zou mijn eerste daad zijn om de (telefonische) medewerkers op een cursus Klantbeleving te sturen en hen te selecteren op empathisch vermogen. Ze moeten zich goed realiseren dat hun klantenkring per definitie hulpbehoevend is.
Vorig jaar een rollator hier gekocht
Vorig jaar een rollator hier gekocht, nu is een wiel stuk.
Gevraagd aan hen hoe dit op te lossen aangezien mijn moeder volledig afhankelijk is van de rollator, antwoord: u kunt een afspreaak maken op onze locatie in Amersfoort en moet 34.95 betalen.
Totaal niet meelevend, denken niet in oplossingen en zien de urgentie niet, mijn moeder woont in Amstelveen en dan moet die rollator helemaal naar Amersfoort, vervolgens moet je ook nog betalen terwijl er een wettelijke garantie is van 2 jaar! Te belachelijk!
Prima servicebeurt.
Gisteren heeft mijn scootmobiel een servicebeurt gehad. Gewoon bij mij thuis voor de deur, lekker makkelijk. Heb wel even meegekeken wat er gedaan werd. Tuncay was een vriendelijke monteur die ook wel iets verder keek en deed dan het strikt noodzakelijke. Je merkte dat de monteur erg betrouwbaar was. Extra complimenten voor hem.
Super slechte service!😵💫
Vanochtend in Amersfoort geweest voor een nieuwe rollator. Wat een vreselijk slechte service, totaal niet geïnteresseerd en meelevend/meedenkend. Als we vragen hadden kregen we een suf "weet ik niet" als reactie. We kregen echt niet het idee welkom te zijn maar meer het idee teveel of lastig te zijn.
Geen service
Ze verkopen graag onderhoudscontracten. Maar binnen de garantietermijn onderdelen vervangen doen ze niet. Dan zijn er opeens uitzonderingen. Wel betalen maar service doen ze niet aan.
Er wordt gesteld dat er 2 jaar garantie…
Er wordt gesteld dat er 2 jaar garantie zit op een rolstoel maar als er twee plastic doppen uitgerekt zijn binnen een jaar zit er geen garantie op op bepaalde onderdelen.
Vandaag is mijn scootmobiel IVA Z1000…
Vandaag is mijn scootmobiel IVA Z1000 bezorgd vanuit Amersfoort zeer vriendelijke bezorger/monteur maar ik had een tweede accu erbij gekocht maar deze was vergeten toen werd er om 18.00 uur gebeld en daar stond dezelfde vriendelijke man met de tweede accu werkelijk een TOPSERVICE bedankt daarvoor .
mandje
Gisteren heeft mijn zwager n scoot mobiel gekocht en omdat die van mij n mandje miste heeft hij van de verkoper er eentje voor mij meegekregen , daarvoor mijn hartelijke dank .
Josephien
Superfijne winkel met vriendelijk personeel
Wij hebben gisteren een mooie rolstoel voor ons kind gekocht bij scootplaza. Ik zocht een lichtgewicht model omdat ik zijn eigen rolstoel helaas niet goed in en uit de auto krijg. We hebben goed advies gehad, ze zijn er heel vriendelijk en denken allemaal goed mee. Mijn zoon kreeg nog een zitkussen erbij ook van een vriendelijke meneer en de stoel werd helemaal netjes afgesteld voor hem terwijl we een kopje koffie en wat te drinken aangeboden kregen. We zijn er super blij mee, het is nu onze tweede rolstoel die we hier gekocht hebben. Bedankt voor de goede service!
Bij accuproblemen ben je vijand, geen klant
De aankoop van een demontabele scootmobiel in maart 2024 ging goed, ruime keus, veel voorraad, gekocht en rijden maar. Om iets meer actieradius te hebben grotere accu genomen (ca 24 km actie radius). Vervolgens conform de voorschriften in de gebruiksaanwijzing van de fabrikant de accu iedere keer na gebruik weer opgeladen (net zoals wij al vele jaren met onze electrische fiets doen). Na 9 maanden bleek de accu al na 8 km op te zijn. Dacht eerst nog misschien de kou, maar toe het weer wat opknapte, bleef de prestatie op 8 km hangen. Scootplaza gebeld, afspraak gemaakt en op 30-01 naar Amersfoort. Direct na binnenkomst werd ik bestookt met vele vragen over het gebruik van de accu, allemaal met een ondertoon: ja, dat heb je verkeerd gedaan. Er is na binnenkomst niet gezegd: vervelend voor u, dit gaan we snel herstellen.
Zo ging ik met vier volle banden de showroom binnen, en bleken in de werkplaats drie banden op de juiste spanning te zijn en een vierde helemaal leeg. Deze band is ruim 4 maanden geleden opnieuw volgepompt bij Scootplaza en is (5 juni) nog steeds hard. Toch kreeg ik te horen dat als de banden niet op spanning zijn dat ten koste gaat van de accu. Er waren nog enkele van deze suggestieve opmerkingen (ik had de accu iedere keer eerst leeg moeten rijden, en dan pas opladen, terwijl in de gebruiksaanwijzing op tiental plaatsen iets anders staat. Uiteindelijk zaak bij de Regelrechter aangemeld (ik wil een goed product hebben, dhr Sukran Tarhan van Scootplaza hield vast aan de producent garantie van 6 maanden).
De regelrechter bemiddelt eerst in een conflict en doet desnoods uitspraak, Scootplaza weigerde deze rechtsgang omdat het om een proef gaat. Spijtig omdat het griffierecht hier € 45 bedraagt in plaats van ca € 260 bij kantonrechter.
Conclusie: prima spullen, niet de goedkoopste, service ontbreekt volledig. Het jaarlijks Scootplaza onderhoudsabonnement is € 300,-; ANWB scootmobile abonnement is € 56,-
Anneke
Anneke
Maandag scootmobiel gebracht in Almkerk.door Tuncay,.een man met veel ervaring, prima uitleg, er waren nog nw voorbanden opgezet,..geweldige service, en niets dan lof voor het bedrijf en vooral Tuncay ,en mijn man leeft weer helemaal op..
Complimenten voor Tuncay
Problemen met rijden. Tuncay kwam al de volgende dag even kijken en wist al wat er aan de hand was voordat hij de scootmobiel had gezien. Probleem werd meteen ter plekke opgelost. Hele goede ervaringen met dit bedrijf. Ook de laatste onderhoudsbeurt was tot volle tevredenheid gedaan.
Slechte service
Snelle levering!
Maar als je contact met ze wil dan is het lastig! Meerdere malen gebeld 25 min in de wacht en daarna word gewoon de verbinding verbroken! Een mail gestuurd over de kapotte rollator krijg ik terug dat ik maar langs moet komen! Hoe dan? Vader invalide afhankelijk van zijn rollator en dan moet ik zelf langs komen? Hierop geantwoord en nog geen gehoor! Weer gebeld ja sorry mevrouw we lopen achten u hoort morgen! Inmiddels weer een week verder! En al die tijd kan mijn vader geen kant op! Schandalig!
Prettig
Vriendelijke, prettige monteur. De heer Tuncay.
Belde half uur van tevoren dat hij eraan kwam.
Erg behulpzaam. Blij mee.