Na bijna 2 jaar een probleem met se aangeschafte pc. Werd direct aangegeven dat het binnen de garantoe valt. Netjes opgelost voor de 2e keer. Eerste keer was een probleem met het MB. Ook dit netjes op... Toon meer

Bedrijf verkoopt leuke computers. Gekocht op bol.com, videokaart deed het na een paar maanden ineens niet meer, ter reparatie gestuurd, was hem toen even kwijt. Bleek terug gestuurd na reparatie... Toon meer

Goede aftersales, Nadat mijn desktop pc na tien maanden plotseling niet meer wilde opstarten, heb ik deze naar ScreenOn gebracht. Het probleem lag bij de SSD. Deze is gratis vervangen. Thuis bleken a... Toon meer

1. #4 van de 4 beste bedrijven in Computer hardware fabrikant
  2. #12 van de 14 beste bedrijven in Computers en accessoires winkel
  3. #8 van de 8 beste bedrijven in Computerservice
  4. #24 van de 26 beste bedrijven in Computerwinkel

ScreenOn is het merk en de trendsetter voor Game PC's. Wij ontwikkelen, ontwerpen en assembleren alles Game Pc's in eigen fabriek. Onze Gaming PC specialisten volgen continue alle trends en innovaties om jouw als gamer altijd de ultieme Game PC te leveren.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Top service, top product!

Top service, top product! Game-PC voldoet volledig aan mijn verwachting. Ook de instructie voor het installeren was duidelijk. Kortom, ook de 2e ervaring met ScreenOn was uitstekend.

12 maart 2025

Teleurgesteld

Heb vorig jaar september computer bij hun gekocht via bol.com. Van begin af aan problemen met systeemcrashes. Het blijkt dat de Videokaart de boosdoener is. Heb gebeld en gevraagd een andere kaart op te sturen maar hun willen dat ik de hele pc opstuur en hem dan wekenlang kwijt ben. Heb nu zelf een nieuwe kaart ingebouwd en pc loopt als een zonnetje. Heb ze weer gebeld en gevraagd mij de waarde van de kaart overboeken en dan stuur ik de defecte kaart wel terug . Dat deden ze ook niet terwijl ik hun het werk uithanden heb genomen.
Dus ik vind hele slechte service….
De Computerzaak waar ik de computer heb laten herstellen is op onderzoek uitgegaan en het blijkt dat de defecte kaart een oude kaart was van 4jaar oud waar geen garantie meer op was. Dus ze bouwen ook oude spullen in die er nog op de plank liggen…

12 september 2024

En ineens kan ik wel mijn geld terugkrijgen

Ik heb ScreenOn gevraagd, zoals is afgesproken bij de rechter, om de foto te sturen van mijn oude pc. Zodat ik zeker weet dat ik een nieuwe toegestuurd krijg. Ik heb ook laten weten er geen vertrouwen in te hebben vanwege de reviews van klanten met dezelfde problemen zoals ik heb ervaren. Tot mijn verbazing kreeg ik een mail terug met de mededeling dat als ik er geen vertrouwen in heb mijn geld terug kan krijgen. Jammer dat dat niet helemaal duidelijk was met de ontbinding van aankoop die ik gestuurd had nadat de pc voor de derde keer defect was. Dit had onnodige kosten bespaard, daar je als consument het recht hebt om een aankoop te ontbinden als je hiervan last ervaart.
Ik heb in ieder geval mijn geld terug, het volledige aankoopbedrag. Blij dat ik van screef ben.

16 mei 2025

Let goed op bij ScreenON!

Een aantal jaar geleden een (game) pc aangeschaft bij ScreenON. Inmiddels veel wijzer geworden in de pc business. Mijn ervaring leert dat ScreenON opzich prima service verleent. In mijn toenmalige pc van hen ooit de hdd kapot gehad en binnen garantie snel opgelost. Echter, ben ik geschrokken van de prijzen die ze vandaag de dag vragen voor inmiddels mid-end hardware. Kijk op Bol en daar staan pc's voor absurde bedragen te koop. Misschien was die hardware 5 jaar geleden de prijs waard maar nu koop je een veel en veel snellere pc voor minder geld. Ik ben inmiddels erg handig en bouw zelf mijn pc. Een ander die er minder tot geen verstand van heeft wil ik waarschuwen voor hun slecht geprijsde pc's! Ze bieden "game" pc's aan met de gpu in cpu, niet eens een losse gpu. Dat mag je in mijn ogen geen game pc noemen! Tevens geven ze vaak aan dat een upgrade goed mogelijk is in de toekomst met hun pc's. Nou nee, alleen al de voeding is vaak veel te zwak na een aantal advertenties te hebben bekeken. Doe je voordeel met mijn mening en let goed op wat je koopt hier. Er zitten echt wel wat goede deals tussen maar om daar enigzins zeker van te zijn moet je verstand hebben van computers.

19 maart 2025

Prima computer bij ScreenOn gekocht

Prima computer bij ScreenOn gekocht. Werkt goed. Alleen jammer dat bij de beschrijving gratis Norton er bij zou hebben. Niks van gezien. En een vraagje op mijn e-mailtje was niet echt volledig. Werd niet volledig beantwoord, terwijl ze de juiste informatie daar zouden moeten hebben.

9 december 2024

Betrouwbare webwinkel

Ik heb een fijne ervaring met deze winkel omdat ik naar tevredenheid geholpen ben met de keuze te maken voor mijn computer en erg goed geholpen ben met alle vragen die ik had.

27 november 2024

Algemene indruk I7 PC

De PC is luider dan verwacht. Er zit vertraging in de aansturing van de schermen. In 1 scherm komt geregeld interferentie strepen voor bij afspelen video's. De geluidskaart geeft een fluitsignaal via de ingebouwde speakers van mijn scherm. Uiteindelijk maar een externe speaker aangesloten. Geen ingebouwde kaart lezer: nu moet ik steeds twee handen gebruiken om de externe kaartlezer te gebruiken. De W11 indeling is niet mijn ding, maar daar kan Screen On niets aan doen. Ik ben deels tevreden met de PC!

25 november 2024