seadenhotels.com Reviews

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

(Poging tot) diefstal door criminele housekeeping

Afgelopen herfstvakantie 2025 werd ik helaas geconfronteerd met een ingrijpende gebeurtenis door een criminele housekeeper die werkelijk al mijn spullen op de hotelkamer grondig heeft doorzocht, omdat hij in alle waarschijnlijkheid op zoek was naar extra verdiensten!
Per abuis kwam ik hier achter omdat ik een babyfoon in de kamer had staan die dit voorval heeft opgenomen. Dit heeft een behoorlijke impact op ons gehad waardoor wij met zeer gemengde gevoelens terugkijken op een reis, waar we rust en blijdschap uit moesten halen!
Na wat excuses en de toezegging om deze persoon te ontslaan is mij door het hotel ook een compensatie in de vorm van extra’s features aangeboden om dit leed te verzachten en ons een zorgeloze volgende vakantie te kunnen bezorgen.
Echter heb ik aangegeven dat wij ons niet elk jaar zo’n dure reis kunnen permitteren en daarom vroeg ik een zeer redelijke aanpassing van deze compensatie zodat wij hier wel gebruik van kunnen maken, maar hier wilden ze ons niet in tegemoetkomen.
Hierna heb ik onze redenen tot het wijzigen van de compensatie nog eens extra toegelicht en gevraagd of ze hun beslissing alsnog wilden heroverwegen, maar hier heb ik tot op heden geen reactie meer op ontvangen van zowel de guest-relations, de nachtmanager waar ik deze casus bij had gemeld, als het algemene management van het hotel.
Ik vind het erg jammer dat het management van zo’n groot concern niet eens de moeite doet om te reageren op ons persoonlijk verzoek tot heroverweging, terwijl ons voorstel niet eens duurder was dan ze ons hadden voorgesteld en aangezien ze ervoor kiezen om ons gedupeerd achter te laten vind ik deze review dik verdiend!!
Ook willen D-reizen of Bentour zich niet verder inzetten voor een goede compensatie omdat zij zich ook scharen achter het besluit van het hotel; zij vinden dat ik maar akkoord moet gaan met de aangeboden compensatie, ook al als wij daar niets aan hebben.
Hierbij wil ik graag ook een oproep plaatsen voor alle mensen die in de herfstvakantie 2025 of voorafgaand ervan, in Seaden Sea Planet Resort te Kizilot verbleven èn mogelijk spullen of geld zijn “verloren”, om zich zowel te melden bij het hotelmanagement als hieronder in de reacties, want afgaand op de beelden was dit geen eenmalig slippertje maar iemand die zeer zorgvuldig en routinematig te werk ging!

16 oktober 2025

Geen 5* Resort

Mooi Hotel, direct gelegen aan een eigen zandstrand. De lobby is prachtig, de kamers mooi gerenoveerd en fijne nieuwe ligbedden rondom het zwembad. De zwembaden zijn mooi maar wel is het opletten met de waterroosters bij het bad. Diverse roosters liggen los of deze ontbreken hier en daar. Het eten is heerlijk, met volop variatie en voor ieder wat wils. Cocktails zijn ronduit slecht! Witte wijn of rose niet koud genoeg. Ook is er veel achterstallig onderhoud. Palen aan het strand worden ieder seizoen opnieuw geschilderd maar verf gaat er direct af en de roest/gaten zijn nu ( in April) alweer zichtbaar. Buizen zijn hier en daar zo geroest dat je bang bent dat er iets afbreekt. Schaduwdoeken niet aanwezig bij Poolbar, Vlonder en maar voor een klein gedeelte op het strand! Vlonder erg grof dus gevaar op splinters erg groot. De toiletten zijn slecht verlicht, kozijnen rot. De restaurants hebben TL verlichting waardoor het zeker niet sfeervol overkomt. Bestek ligt vaak niet compleet of schoon op de tafels. Tafelkleedjes worden niet vervangen als er iemand voor je heeft zitten eten . De opscheplepels bij de gerechten plakken en zijn echt vies. Personeel staat toe te kijken maar ondernemen geen actie hierin. Ook de managers staan met de armen over elkaar ipv dat ze hun personeel hierin goed aansturen. Jammer dat de GM dit alles zo laat gebeuren. De kasten in het restaurant waar het bestek etc in ligt vallen van ellende uit elkaar. Het eigen personeel blijft er met hun kleding in/aanhangen. De meeste personeelsleden zijn wel vriendelijk, maar sommige totaal niet. Al met al, het Hotel is momenteel geen 5* waard.

21 april 2024
Reviews in alle talen tonen. (5 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken