Jeg har deltaget på Seans workshop om stress, angst og nervesystemet. En meget fin dag, hvor Sean rundhåndet deler ud af sine værktøjer og erfaringer. Kan absolut anbefales.
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg vil varmt anbefale Sean til alle, der kæmper med stress eller føler sig overbelastede! Hos Sean er jeg blevet mødt med et nærvær og en varme, som har gjort det muligt for mig at åbne op i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er så dybt taknemmelig for mit forløb hos Sean. Det har overgået alle mine forventninger og givet mig mere end hvad jeg overhovedet turde forstille mig. Jeg har fundet ro i mit nervesystem og gen... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg valgte at investere i mig selv ved at få behandlinger hos Sean. Jeg valgte at starte hos Sean fordi jeg havde gået med spændinger i nakken og skuldrene længe. Behandlingerne har virket på så... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sean Murphy kropsterapi har speciale i at hjælpe mennesker ud af stress og traumer. Kropsterapi en effektiv behandling gennem blandt andet en række pulserende massageteknikker, akupressur, zoneterapi, åndedretsøvelser og terapeutisk samtale, som hjælper med at behandle tilstande som nakke/skulder smerter, stress, angst og gamle traumer. I kropsterapien har jeg fokus på både krop og sind, og sammenhængen mellem dem. Hvis man ofte er meget presset, og ignorerer kroppens signaler, kan man hurtigt udvikle stress. Det kan vise sig som søvnproblemer, tankemylder, uro, angst, smerter i kroppen, udmattelse og manglende lyst og energi til at udføre dagligdagens opgaver. Du er velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du ønsker at høre mere, eller booke en tid. Kærlig hilsen Sean Murphy
Nørre Søgade 27A, 1 th, 1370, København, Denemarken
Seans behandlinger kan virkelig anbefales, og jeg kan personligt sige at hans støtte i en meget hård og intens proces har været helt enorm. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg gik ind til, og heller ikke hvad jeg egentlig ‘bar’ rundt på af traumer og mønstre, men kombinationen af kropsterapi og andet terapi, har hjulpet mig med at finde kontakten til mig selv igen. Jeg kan ikke takke dig nok, Sean!

Antwoord van Sean Murphy kropsterapi & coaching
Sean er en meget dygtig og empatisk kropsterapeut.
Jeg har gået i et forløb hos ham og er blevet hjulpet i forhold til stress og har nu færre spændinger i kroppen. Jeg har fået gode redskaber, som jeg selv kan arbejde videre med.

1 Stjerne herfra .
SEAN DU SKYLDER MIG PENGE - venligst overfører det beløb du skylder mig ca. 6000 kr.
Jeg har indbetalt et store beløb i Dec. med nye tid i slut Jan - Feb. efter en behandling bliv du sur over jeg ikke lavede en anmeldelse på trust pilot, du bliv mere aggressiv i din tekst.Det finder jeg mig ikke i og jeg ønskede at stoppe vores samarbejde.Det er pænt frækt at dig SEAN at holde det beløb tilbage,husk jeg har hjulpet dig med reklame,du spurgte jeg stillede op.Lade dine personlige gøremål forblive neutralt og fortæl kun 10% til din klienter hvor meget du rejser om året.Lade være med at fortælle dem om du rejser 4 gange om året og ny bil og bla bla bla....Af ren pli og samvittighed venligst betale beløb tilbage. Ved godt du ændret i dine forretnings handels betingelser men du er pæn fræk.
Jeg afventer mail og beløb på min konto seneste 7 dage fra nu 7/3-24.Ellers bliver det til en sag hos min advokat,svarer du ikke eller betaler fra min advokat,bestemmer han en dato i at hører fra dig,derefter bliver du stævnet. Forresten hvorfor kontakter 4 af dine tidligere klienter mig på tlf og sms med nogenlunde det samme? Du har min mail og bank info.MVH Lars

Antwoord van Sean Murphy kropsterapi & coaching
1 Stjerner herfra - Alt for dyrt for forløb hos Sean og hans behandling,Sean har ikke formodet eller kompetent nok til at opnår de 2 vigtig områder ved kroppen hos mig.Sean kropsterapi er alt for dyrt,han ligger alt for højt i sine priser.Dyr adresse,dyr timepris for sine klienter.Har du brug for kropsterapi,brug din tid på nettet og finde bedre behandler 2-3 stk og vælg derefter.

Antwoord van Sean Murphy kropsterapi & coaching
Blev anbefalet Sean for ca 1 1/2 år siden. Jeg har i mange år været ramt af stress belastning. Så jeg tænkte lad mig bare prøve det også, da der intet på den lange bane havde hjulpet. Men her skete der noget, både med sind og krop, hvilket jeg ikke troede var muligt.Jeg kan mærke en ændring både i krop og psyke.Hos Sean møder du forståelse og omsorg. Han er så professionel. Jeg kan kun varmt anbefale Sean Murphy kropsterapi

Antwoord van Sean Murphy kropsterapi & coaching
Jeg har efterhånden gået hos Sean et par måneder, og det har været en positiv og god oplevelse! Sean har hjulpet mig igennem mit forløb med stress, og han har samtidig givet mig værktøjer med videre på min vej, som jeg altid kan gøre brug af i min hverdag. Sean formår at få en til at føle sig tryg og set. Stor anbefaling herfra!

Antwoord van Sean Murphy kropsterapi & coaching
Sean er en virkelig dygtig, professionel og varmhjertet terapeut som jeg på det varmeste kan anbefale.
Jeg følte mig virkelig set, hørt og forstået. Han er en utrolig kropsbehandler og man føler sig virkelig i dygtige hænder.
Mvh. Fysioterapeut, Emilie.

Antwoord van Sean Murphy kropsterapi & coaching
Har døjet med stress og spændinger i kroppen.
Efter opstart hos Sean Murphy har jeg kunne mærke stor forskel på både krop og sind.
Efter kun 5 gange hos Sean har jeg allerede mere overskud i hverdagen og min krop er mere afslappet.
Var meget skeptisk i starten indtil jeg kunne mærke hans praksis på egen krop.
Kan varmt anbefale dette sted.

Antwoord van Sean Murphy kropsterapi & coaching
Sean Murphy hjalp mig af med en meget irriterende skavank i min ryg som havde siddet der i 3 år! Men Sean forsikrede mig om at han kunne hjælpe. Allerede efter første gang var der færre smerter. Jeg var til Seans terapier i 3 måneder og nu er min ryg helt smertefri. Helt fantastisk! Jeg kan varmt anbefale Sean Murphy!

Antwoord van Sean Murphy kropsterapi & coaching
Lees meer over geverifieerde reviews.