Seats and Sofas - Amersfoort Reviews

TrustScore 4 uit 5

Amsterdamseweg 37A, 3812 RP Amersfoort, Utrecht, NL

Wij zaten te twijfelen tussen 2 bankstellen. Pieter een uiterst vriendelijke en eerlijke verkoper met veel geduld. Zorgde met zijn eerlijke mening en expertise. En flinke korting. Dat wij toch voor de... Toon meer

Tarik heeft mij supergoed geholpen! Ik kwam eigenlijk alleen om te kijken maar omdat je dus alles kunt aanpassen hebben we samen de perfecte bank kunnen creëren binnen mijn budget.

Naar Seats and sofas (Amersfoort)gegaan om te oriënteren. We zagen in eerste instantie niets passend in de winkel staan. Aangekomen bij de uitgang aangesproken door een medewerker. Gaf mijn... Toon meer

Bank gekocht, na lang wachten kunnen halen. Ontbreekt enkel een poot van de bank. Kan gebeuren natuurlijk, maar na 4 keer bellen, mailen en een officele melding zijn we inmiddels 2 maanden verder is... Toon meer

1. Zitbankenwinkel
  2. Meubelwinkel
  3. Woonwinkel
  4. Woonkamermeubilairwinkel

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

• Amsterdamseweg 37A, 3812 RP, Amersfoort, Utrecht, Nederland

• 337548720

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

2.276 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Aardige verkoper kon worden…

Aardige verkoper kon worden onderhandeld worden over de prijs

21 oktober 2024

Beste Willie,

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u een prettige onderhandeling heeft gehad met onze verkoper en dat u tevreden bent met de geboden service. We hopen dat u geniet van uw aankoop en staan graag voor u klaar als er in de toekomst nog vragen of wensen zijn.

Prima bank

Een bank besteld en zou 8 tot 10 weken duren omdat we een andere bekleding wilde hebben.
Vandaag de bank al op kunnen halen na 7.5 week.
De bank is mooi en geen enkele minpunt te melden.

10 oktober 2024

Beste mevrouw Buurvrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Het is fijn om te horen dat de bank sneller dan verwacht geleverd kon worden en dat u zo tevreden bent met het eindresultaat. We streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen, en we zijn blij dat u geen minpunten heeft kunnen ontdekken.

We hopen dat u nog lang van uw nieuwe bank zult genieten en zien u graag weer terug in onze winkel!

Seats and Sofas

Ruimte om te onderhandelen.

Ik was het niet eens met de prijs voor een aanschaf die ik wilde doen en wilde weg gaan. Door dat er ruimte werd gegeven om te onderhandelen zijn we er samen uitgekomen en heb ik de aanschaf gedaan voor een acceptabele prijs.

4 oktober 2024

Beste Leonie,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het doet ons deugd te horen dat u tevreden bent met de mogelijkheid om te onderhandelen over de prijs van uw aankoop. Bij Seats and Sofas streven we ernaar om onze klanten de beste ervaring te bieden, en het is fijn om te weten dat we samen tot een acceptabele prijs zijn gekomen.

Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, staan wij altijd voor u klaar.

Seats and Sofas

super geholpen .nu maar wachten op de meubels

keurig geholpen goed advies echt klant vriendelijk.ga zo door met jullie klanten

7 oktober 2024

Beste Jaap,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de waardering voor onze service! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over het advies en de klantvriendelijkheid die u heeft ervaren tijdens uw bezoek. Wij streven ernaar om iedere klant zo goed mogelijk te helpen en uw complimenten betekenen veel voor ons.

We hopen dat u snel van uw nieuwe meubels kunt genieten. Mocht u nog vragen of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Spontaan gegaan

Spontaan gegaan. Vriendelijke medewerkers. In de winkel ruime keuze . Goede afhandeling met de aankoop .

30 september 2024

Beste Jambakker,

Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring had met ons en dat u de vriendelijkheid van onze medewerkers waardeerde. Het is goed om te lezen dat de keuze in de winkel ruim was en dat de afhandeling van uw aankoop soepel is verlopen. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe aankoop en zien u graag terug in de toekomst.

Seats and Sofas

Iedereen was vriendelijk en behulpzaam

Iedereen was vriendelijk en behulpzaam! We werden ook professioneel geholpen, zonder opdringerigheid. De man liet ons verschillende materialen voelen, van goedkoop tot duur en waarom de prijs dan omhoog ging. Duidelijke uitleg en we kregen nog korting ook! En we kregen een lekker bakkie koffie! Kortom: deze winkel is een aanrader!

30 september 2024

Beste Zwanenburg,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en het advies dat u heeft ontvangen. We streven er altijd naar om onze klanten vriendelijk en professioneel te helpen, zonder opdringerigheid. Het is geweldig dat u dit zo hebt ervaren en dat u ook nog van een lekkere kop koffie heeft kunnen genieten. We waarderen uw aanbeveling en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Seats and Sofas

Omdat hij ons heel goed heeft geholpen…

Omdat hij ons heel goed heeft geholpen alles heeeft uitgelegd welke bank geschikt is etc en hij heeft ons heel goed geholpen met verandering aan de bank heel veel mogelijkheden heeft hij ons laten zien zoals twee kleren bank etc was een goeie medewerker

20 september 2024

Beste Atan,

Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en dat onze medewerker je uitgebreid de verschillende mogelijkheden heeft laten zien. We streven ernaar om onze klanten altijd op maat te adviseren en hopen dat je tevreden bent met je aankoop.

Werd goed geholpen

Werd goed geholpen, vriendelijk personeel , alles werd goed uitgelegd,en ze denken met je mee

5 september 2024

Beste Richard,

Bedankt voor uw vriendelijke woorden. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en dat alles goed werd uitgelegd door ons personeel. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop en staan altijd klaar als u nog verdere vragen heeft.

verkopoen ja, leveren niet

Ik heb een mooie bank en stoel gekocht. Zover nog alles in orde. Heb het hele bedrag van tevoren betaald, waar ik nu spijt van heb. De transporteur Regio Transport Service, die door Seats en Sofa's ingehuurd werd, kwam de telefonisch gemaakte afspraak niet na. Ik kon helaas niet langer wachten want ik moest naar de verjaardag van mijn enige kleinzoon. Dat had ik ook aangegeven. De transportservice was niet bereikbaar en ik ben, na een half fuur extra gewacht te hebben, naar de verjaardag gegaan. Als ik nog langer gewacht had had hij al naar bed gemoeten als ik aankwam....

Dat was zaterdag. Op maandag gebeld, maar er werd niet opgenomen. Via Seats en sofas waren ze blijkbaar wel bereikbaar en ik werd teruggebeld. Ik moest 100 euro extra bezorgkosten betalen, de transporteur had mijn meubels meegenomen naar zijn eigen magazijn en hield ze daar in gijzeling totdat ik 100 euro extra betaald zou hebben. Dat ben ik niet van plan. De medewerkers van de vestigiging waar ik e.e.a. gekocht had konden alleen maar aangeven: het is een extern bedrijf. Als ik teruggaf: dat jullie ingehuurd hebben, kwam er weer een onnozele reactie. Ik heb een formulier met klacht ingediend, en kreeg het bericht dat ik daar na 5-7 werkdage een reactie op zou krijgen. Kan dus nog niet verhuizen, omdat ik nog geen zitmeubels heb. Ik ben benieuwd of ik die spullen ooit nog krijg, heb er weinig vertrouwen in. Ga in ieder geval aangifte doen van diefstal door de transporteur....

En nu nog even een update: ik kreeg het standaard antwoord onder mijn review dat seats en sofa's het graag met me op wilde lossen, of ik contact met hen op wilde nemen. Dat heb ik gedaan.... en ik kreeg steeds weer hetzelfde antwoord dat ik daarvoor ook al kreeg. Extern bedrijf (dat ze zelf gebeld hebben!), kunnen wij niets aan doen etc. etc. Blijkbaar zet dit bedrijf alleen maar een reactie om te laten zien dat ze iets willen doen.... maar vervolgens doet men helemaal niets aan de klacht.....

7 september 2024

Beste Janny,

Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback. We vinden het vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met de transporteur en dat dit voor zoveel ongemak heeft gezorgd. We willen dit graag nader onderzoeken en zoeken naar een oplossing. Zou je ons je contactgegevens kunnen sturen via WhatsApp op +31 6 53654103, zodat we dit direct voor je kunnen oppakken? We stellen je geduld op prijs en willen graag helpen om deze situatie op te lossen.

Seats and Sofas

Bedankt voor je geweldige service

Bedankt voor je geweldige service. Mevrouw Rachel is geweldig en zij en de manager hebben me geholpen een comfortabele en exclusieve bank te kopen.

8 september 2024

Beste Magdalena,

Wat een fijne review, bedankt voor uw vriendelijke woorden! Wij zijn blij om te horen dat Rachel en de manager u zo goed hebben geholpen en dat u een comfortabele en exclusieve bank heeft gevonden.

Wij hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw aankoop en staan uiteraard altijd klaar voor verdere vragen of opmerkingen.

Aanrader!

De bank moet nog binnenkomen, maar een vriendin van mij heeft dezelfde bank en die zit echt heerlijk, dus daar verwacht ik geen problemen (California bank).

We zijn erg goed geholpen in Amersfoort door Rachel. Ze denkt goed mee en is vriendelijk. En we hebben uiteindelijk een erg mooie en fijne bank besteld. Ik kan niet wachten tot hij er is!

8 september 2024

Beste Faith,

Bedankt voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat Rachel u zo goed heeft geholpen en dat u tevreden bent met de bank die u heeft besteld. Wij hopen dat de California bank uw verwachtingen zal overtreffen wanneer deze geleverd wordt.

Als u in de tussentijd nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bank!

Seats and Sofas

Verkopers kwamen heel vriendelijk en…

Verkopers kwamen heel vriendelijk en meedenkend over. Zijn goed geholpen en uit eindelijk tot koop overgegaan van de hoekbank Casanova.

5 september 2024

Beste Hendrik,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze verkopers en dat u tevreden bent met uw aankoop van de hoekbank Casanova. Het is altijd ons doel om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en het is fijn om te weten dat onze medewerkers daarin zijn geslaagd. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe bank!

Goede ervaring

3 september 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u een goede ervaring heeft gehad met ons team in Amersfoort. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Als u nog vragen of wensen heeft, staan we uiteraard voor u klaar.

Seats and Sofas

Wij hebben bij seat en sofas een slaapbank gekocht

Wij hebben bij seats en sofas Amersfoort een mooie slaapbank gekocht.
Peter de verkoper heeft ons ons tijdens het verkoopproces uitstekend begeleid!
Wij waarderen zijn eerlijk- openheid.
Peter was geen moeite te veel.
Omdat wij de bank direct meenamen hielp Peter ons bij het inmeten en beladen van de auto.
Wij verheugen ons in een prachtige nieuwe bank en bevelen Seats en Sofa van harte aan!!

30 augustus 2024

Beste W. Krebs,

Hartelijk dank voor uw mooie review. We zijn blij te horen dat u zo goed bent begeleid tijdens het aankoopproces en dat u zo tevreden bent met de service van onze verkoper Peter. Het doet ons goed te weten dat hij geen moeite te veel was om u te helpen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe slaapbank en waarderen uw aanbeveling.

Slecht

Alles ging goed tot ik de bank in elkaar wilde zetten en de bevestiging verkeerd zat gemonteerd.
Bank kon niet in elkaar gezet worden.
Contact opgenomen met Seat and Sofa,s werd gezegd dat ik het zelf wel kon veranderen.
Gezegd iemand daar voor moet laten komen en ik een vergoeding wel op zijn plaats vond.
Vergoeding van €15 kon ik krijgen, belachelijk gewoon.
Voor mij nooit geen Seat and Sofa,s meer.

23 augustus 2024

Beste Petra,

Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden bij het monteren van uw bank en dat onze geboden oplossing niet naar verwachting was. Wij begrijpen uw frustratie en dit is zeker niet de service die wij willen bieden. We zouden graag met u in contact komen om een passende oplossing te vinden.

Wilt u uw contactgegevens sturen naar +31 6 53654103 op WhatsApp, zodat we dit verder kunnen bespreken?

Seats and Sofas

Wij zijn tevreden over Seats and Sofas.

Wij zijn tevreden over Seats and Sofas.

21 augustus 2024

Beste Singh,

Bedankt voor uw review, we vinden het leuk om te lezen dat u tevreden bent over ons personeel!

Seats and Sofas

Goed en plezierig advies gekregen

Goed en plezierig advies gekregen, werd echt goed geholpen. Levering precies volgens afspraak. Kortom: top!

17 augustus 2024

Beste Arnoud,

Geweldig dat u met ons uw feedback deelt! We vinden het plezierig dat u tevreden bent over uw bezoek!

Seats and Sofas

Zeer goed geholpen in Amersfoort door…

Zeer goed geholpen in Amersfoort door Rachel. Zeer vriendelijk en goede prijs/kwaliteit!!!

16 augustus 2024

Beste RS,

Seats and Sofas

Verkopers waren vriendelijk maar vervolg is minder.

Verkopers waren vriendelijk en behulpzaam. Bank besteld en het vervolg moet ik nog even afwachten.

Na 8 weken kreeg ik een mail dat ik de bank binnen 24 uur moest ophalen. Dat hadden ze vergeten te vertellen, ik ging er vanuit dat hij bij mij thuis afgeleverd zou worden.135 euro moeten betalen om de bank bij mij thuis af te leveren. Na 1 maand ging de bank aan 1 deel doorzitten en de bekleding zag er gekreukeld uit. Na vele mailtjes zou er een monteur langs komen en als het mijn fout was zou ik 150 euro moeten betalen. Ging hiermee akkoord omdat ik er van overtuigd ben dat de bank door zakt aan 1 kant. Werd toen gebeld dat ik de bank zelf moest brengen en dat men daar zou kijken. Omdat de bank niet in mijn auto past weer 70 euro moeten betalen om hem daar te krijgen. Nu afwachten hoe het verder gaat, wordt vervolgd. 16-01-2025

15 augustus 2024

Beste Peter,

Dank u wel! We vinden deze beoordeling erg prettig om te lezen! Wat fijn dat u erg content bent over ons personeel!

Welkomst thuisgevoel

Een hele vriendelijke ontvangst en werden netjes rond geleid, goede service verleent met het uitzoeken van een bank, en kregen zelfs een wat te drinken. Echt top!

17 augustus 2024

Beste Klant,

We waarderen dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling te schrijven. We vinden het fijn dat u ons personeel positief heeft ervaren!